• Мармалад от боровинки и мармалад от малиниРецепти
    Мармалад от боровинки и мармалад от малини

    Боровинките и малините са едни от най-подходящите плодове за приготвяне на сладко и мармалад. Тази рецепта за плодов мармалад е супер лесна, така че може да правите по няколко бурканчета всеки път кат...

  • Говежди стек с картофиРецепти
    Говежди стек с картофи

    Рецепта за приготвяне на класически печен говежди рибай стек. Говеждият стек е съчетан с хрупкави пържени картофи и домашно приготвен сос айоли.

  • Пилешки крилца на барбекю по 3 начинаРецепти
    Пилешки крилца на барбекю по 3 начина

    Тази рецепта за печени на скара пилешки крилца представя три начина за приготвянето им според барбекю соса, с който се мариноват. Вариантите са корейски сос, соево-меден и горчичен.

  • Шарена торта за рожден денРецепти
    Шарена торта за рожден ден

    1. За тортата разбийте мекото масло със захарта с помощта на миксер, докато сместа стане гладка и пухкава. Добавете яйцата едно по едно, без да спирате разбиването. Добавете 1/3 от количеството брашно...

  • Кекс с мед на барбекюРецепти
    Кекс с мед на барбекю

    Този кекс с мед може да се приготви както на барбекю с капак, така и във фурна. Кексът е овкусен с настъргана портокалова кора и кардамон и се поднася с крем Шантили и пресни малини.

  • Пържен ориз по китайскиРецепти
    Пържен ориз по китайски

    1. Накиснете сушените гъби в 2 ч.ч. гореща вода за 20 минути. След това отстранете пънчетата им и нарежете шапките на 1/2 см-ови парченца. 2. Нарежете пресния лук на кръгчета, а моркова на малки кубч...

  • Печено телешко филе с крем от печен чесън и горчицаРецепти
    Печено телешко филе с крем от печен чесън и горчица

    1. Поръсете щедро със сол и черен пипер цялото парче телешко филе. Намажете го и със зехтин. Поставете го в силно загрят тиган с малко зехтин и го запечатайте от всички страни до тъмнокафяво. 2. Прех...

  • Огретен от фенел и картофиРецепти
    Огретен от фенел и картофи

    1. Отрежете горната част - стъбла и листа на главите резене. Разрежете ги на две, а след това всяка половина - на три. Обелете лука и го разрежете на по същия начин като фенела. 2. Бланширайте фенела...