Млечна баница
Рецепта от: Стоян и Лора
1. Залейте юфката с предварително разтопено масло и я запечете във фурна на 180 градуса до златисто – около 10 минути.
2.Разбъркайте яйцата с млякото и захарта, добавете ваниловата захар и канелената захар.
3. Залейте юфката и печете в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути.
4. Охладете и поръсете мед.
Продукти
- 1 пакет домашна юфка (200 г)
- 6 яйца
- 200 г захар
- 1 л прясно мляко
- 100 г краве масло
- 1 пакетче бурбонска ванилова захар
- 1 пакетче канелена захар
- мед за поръсване
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Стоян и Лора
Шоколадов кейк с шапка от маскарпоне
Рецепти Джейми Оливър
Оризов пудинг с ягодов конфитюр
Рецепти Джейми Оливър
Целувка с круши и шоколадов сос
Рецепти Джейми Оливър
Тиквени мъфини
Рецепти Джейми Оливър
Чили чътни
Рецепти Нина Бабич
Бисквити с фъстъци ала Седрик Гроле
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Павел Павлов
Френски макарони с различни кремове*
Рецепти Павел Павлов
Целувчена торта с крем "Намелака"