60 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиРавиоли със спанак и козя извара
Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!
РецептиВеликденски шоколадови яйца
За да направите сами великденски шоколадови яйца, ще ви трябват само качествен шоколад и пластмасови форми. А удовлетворението е голямо!
РецептиПикантно печено пиле с диви гъби и чеснов хляб
Съчетанието между овкусеното ссъс сместа от подправки рас ел ханут печено на скара пиле и задушените диви гъби, полети с дресинг с пресни подправки е наистина феномално. За гарнитура към това има пече...
РецептиПечено агнешко с плосък хляб, кисело мляко и туршия
Агнешкото е идеалното месо за приготвяне на барбекю. Мариновано със сухи подправки, то се изпича бързо. Сервира се с бърз плосък хляб, зеленчуци от туршия и сос с кисело мляко и мента.
РецептиТарт Татен с ябълки
Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.
РецептиТопла салата с грилована тиква, пикантни гъби и кейл
Тази салата се приготвя с даровете на есента и зимата, а дресингът за нея е вдъхновен от вкусовете на Близкия изток.
РецептиШоколадов тарт
Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.
РецептиТарт Татен с лук шалот
Този солен тарт се приготвя като френския класически тарт Татен с бутер тесто, но вместо плодове има карамелизирани половинки лук шалот. Поднася се поръсен с козе сирене вино Кото.