Фритата с пресни подправки и белтъци
Рецепта от: Джъстин Скофийлд
1. Нарежете листата на подправките на едро и ги сложете в кухненски робот или блендер. Добавете нарязания на ситно лук, солта, бакпулвера и белтъците. Смелете до хомогенност.
2. Загрейте тиган (диаметър 26 см) с 2 с.л. зехтин и изсипете сместа в него. Разстелете равномерно и гответе около 1 минута.
3. Поставете голяма чиния върху тигана и обърнете фритата. С приплъзване я върнете в тигана и гответе още 2-3 минути.
4. Поднесете фритата с малко настърган пармезан, разрязани на половинки чери доматчета и тънки ленти чки люта чушка.
Продукти
- 1 връзка кориандър
- 1 връзка копър
- 1 връзка магданоз
- 1/2 връзка босилек
- 2 с.л. зехтин
- 1 глава лук
- 4 белтъка
- 1/4 ч.л. бакпулвер
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол
Рецепти Джейми Оливър
Шишчета по гръцки /сувлаки/
Рецепти Джейми Оливър
Три вида ризото