1. Нарежете листата на подправките на едро и ги сложете в кухненски робот или блендер. Добавете нарязания на ситно лук, солта, бакпулвера и белтъците. Смелете до хомогенност.

2. Загрейте тиган (диаметър 26 см) с 2 с.л. зехтин и изсипете сместа в него. Разстелете равномерно и гответе около 1 минута.

3. Поставете голяма чиния върху тигана и обърнете фритата. С приплъзване я върнете в тигана и гответе още 2-3 минути.

4. Поднесете фритата с малко настърган пармезан, разрязани на половинки чери доматчета и тънки ленти чки люта чушка.

Продукти

  • 1 връзка кориандър
  • 1 връзка копър
  • 1 връзка магданоз
  • 1/2 връзка босилек
  • 2 с.л. зехтин
  • 1 глава лук
  • 4 белтъка
  • 1/4 ч.л. бакпулвер
  • сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички