австралийска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПоширани праскови
Това е семпъл десерт, но когато го приготвите в сезона на прасковите, той ще се превърне в необикновен. Пластове от поширани праскови, сметаново-рикотен крем, натрошени бисквити и бързо малиново кули...
РецептиТартин с аншоа и краставица
Бързо мариновани краставица и лук и филенца аншоа върху правоъгълничета пържен хляб. Чудесен начин да използвате стар хляб!
РецептиПечени нектарини с халуми и мед
Соленият и леко скърцащ вкус на халумито се съчетава наистина много добре със сладостта на леко запечените нектарини. А за да превърнете тези продукти в едно удивително ястие, ще са необходима само ма...
РецептиОсолена океанска пъстърва с джин и крем фреш
Овкусеното със стръкове див копър, семена кориандър и нотка джин филе пъстърва се осолява в продължение на 12-14 часа. След това се тънко нарязаната риба се поднася с крем фреш и кресон. Насладете се...
РецептиПлато със сирене и месо
Това плато представя прошуто, италиански салам, зряло овче сирене, свински пастет, чътни от круши, мариновани чушки и маслини Каламата. Добавете вкусни крекери и съчетайте с хубаво червено вино.
РецептиПайчета със задушено в бира говеждо
В тези великолепни пайчета има толкова много вкус - от бавно задушеното говеждо месо със зеленчуци и бира до хрупкавото маслено тесто със сирене. Можете да направите голям пай вместо 10 малки пайчета.
РецептиМаслен блат за торта
Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...
РецептиСандвич с яйчена салата
Този сандвич с яйчена салата с майонеза е типичен за Южна Австралия. Ако не ви стигне, може да направите сандвича двоен, като добавите и други продукти като шунка, моцарела, сладко от домати.