Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Печено пилешко с чоризо

категория 0/5
1. Разрежете пилето на парчета. Постелете тава с хартия за печене и наредете парчетата пиле. Разрежете чоризото по дължина и сложете парчетата в тавата.
2. Разпръснете маслините върху месото, както и чери доматчетата. Накъсайте листата риган и добавете скилидките чесън. Подредете и резените лимон.
3. Накрая поръсете със зехтин и овкусете със сол и черен пипер. Сложете пилето да се пече в предварително загрята фурна - на 200 градуса за около 35 минути.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Дона Хей