Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Булгур пилаф със спанак

категория 0/5
1. Нарежете лука на полумесеци. Запържете го в тиган с половината зехтин, до карамелизиране. Овкусете със сол.

2. В друг тиган запържете нарязания на ситно чесън в останалия зехтин. Добавете булгура и нарязаният на ивички спанак. Налейте бульона и овкусете със сол и черен пипер. Гответе докато булгурът омекне. 

3. Сервирайте пилаф от булгур със спанак, гарниран с карамелизиран лук и поръсен с щипка индийско орехче.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Стоян и Лора