Павлова Банофи

08:15

Описание

В предаването Джъстин и нейните гости ще ни покажат приготвянето на различни видове торти, сладкиши, бисквити и тартове от Австралия, Южна Америка, та дори от Средиземноморието, акцентирайки върху домашните десерти, тези, които събират хората заедно.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Различни видове торти

  +

  Научете се как да приготвяте различни видове кейкове с най-добрите в тази сфера. Сладкарят Анна Поливиу ще оцвети нашия ежедневен живот със своите цветни тарталети, а кралицата на десертите Кирстен Тибалс ще сподели своя идеален ягодов сладкиш.

 • 2

  Бананови десерти

  +

  Обърнете поглед към бананите и научете различни способи как да подчертаете този всестранен плод от някои от най-добрите гурме готвачи. Дарън Пърчис променя до неузнаваемост обикновен сандвич с шоколадово-бананова версия и карамел от фъстъчено масло.

 • 3

  Жадни за карамел

  +

  Задоволете своите карамелени желания с някои екстравагантни рецепти, които ще подчертаят тази важна съставка в света на десертите. От сладки със солен карамел от сладкаря Дарън Пърчис до деликатния ябълков карамелен кейк за чай от Кирстен Тибалс.

 • 4

  Прекрасни бисквити

  +

  Присъединете се към Джъстин Шофилд, Дарън Пърчис и Силвия Колока, докато те се надпреварват с най-добрите си рецепти за бисквити. В този епизод ще обиколим света, за да видим различни бисквитени рецепти от различни краища на планетата.

 • 5

  Вкусни тартове

  +

  Няма нищо по-вкусно от един хубавия тарт. Кирстен Тибалс и дуото майка-дъщеря Джъстин и Франсоаз Шофилд ще покажат как се приготвят любимите им тартове – от малиново кокосов тарт до такъв с ягодово и черешово сладко.

 • 6

  Шоколадови шедьоври

  +

  Шоколадът заема специално място в сърцето на мнозина и без него е немислимо да мислиш за любим десерт. Присъединете се към Джъстин Шофилд, кралицата на десертите Кирстен Тибалс и Адам д’Силва в кухнята, за да видите рецепти фокусирани около шоколада.

 • 7

  Впечатляващи торти

  +

  Спрете дъха на вашите гости с тази колекция от главозамайващи торти с Кирстен Тибалс, Уорън Мендес, и Кати Сапълс. Насладете се на лек и пухкав белтъчен крем, богат и маслен сладкиш или убийствената баклава чийзкейк.

 • 8

  Средиземноморски изкушения

  +

  Поемете на средиземноморско пътешествие с днешните рецепти на най-добрите кралици на десертите – Кирстен Тибалс с ананасов кадаиф с кокос, Джъстин Шофилд с португалски тарт и накрая готвачът и автор Кати Сапълс – с шоколадова портокалопита.

 • 9

  Сладки, сладки дребни плодове

  +

  С някои от най-известните шеф-готвачи в кухнята, Джъстин и нейните гости ще покажат всички тънкости на домашното приготвяне на десерти, които сплотяват хората и ги правят по-близки. Ще откриете някои тайни в създаването на любими сладкиши.

Рецепти