Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Зеленчуков киш без дъно

категория 0/5
1. Постелете кръгла тавичка с хартия за печене.
2. Нарежете чушките на ивички и ги разпръснете по дъното на тавичката.
3. Накълцайте чесъна и го запържете в тиган с малко зехтин. Добавете спанака докато се свие. Изцедете течността от него през цедка и го разстелете върху чушките. Отгрое начупете сиренето.
4. Разбийте яйцата в купа с млякото и брашното. Овкусете със сол и черен пипер и залейте със сместа зеленчуците. Изпечете киша на 200 градуса за 15 минути.
5. Намажете със зехтин корите и ги поръсете със сусам. Надиплете ги върху повърхността на киша и го изпечете за още 5 минути.
6. За тапенадата в зехтин със зехтин запържете гъбите, разрязани на половинки. След това добавете маслините и магданоза. Овкусете със сол и черен пипер. Запържената смес пасирайте и намажете върху филийки.
7. Разрежете киша на парчета.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен