Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Такос

категория 0/5
1. Запържете каймата в тиган със зехтин. Добавете към нея нарязаните червен лук и чесън. Нарежете на ситно лятата чушка и добавете и нея в тигана. Следват доматеното пюре, захарта и кимиона. Разбъркайте и оставете сместа да се запържи. След това добавете нарязаните на кубчета домати и боба от консерва.
2. За салсата /Picco de Gallo/ нарежете на дребно червен лук, домати, кориандър и чесън. Смесете ги в купа и овкусете със сол и черен пипер, лимонов сок и зехтин.
3. За гуакамолето нарежете авокадото и чесъна, овкусете със сол и черен пипер, лимонов сок и зехтин и намакайте всичко.
4. Затоплете питките на котлон и ги сервирайте в дълбока чиния с плънка от кайма, гарнирани със салса и гуакамоле.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен