Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пиле с къри

Стъпки

  1. Prev1/6Next

    Две чаши ориз се варят в шест чаши вода на средна температура, докато се изпари водата. Накрая добавяме сол и малко олио. Подправяме с кориандър и черен сусам.
  2. Prev2/6Next

    Нарязваме филето на ленти, нанизваме на дървено шишче, като ги нагъваме.
  3. Prev3/6Next

    Приготвяме марината - слънчогледово или царевично олио леко се загрява на слаб огън, добавяме чесън и настърган джинджифил, по лъжичка.
  4. Prev4/6Next

    Олиото трябва едвам да прави мехурчета. Дръпваме тигана от огъня и добавяме кърито. Отпочива 5 минути и хубаво овалваме шишчетата. Пържим ги в сгорещен тиган, като ги поливаме с топлото олио.
  5. Prev5/6Next

    Подреждаме ястието в чиния, като започваме с ориза.
  6. Prev6/6Next

    Отстрани – сос от кокосово мляко и кориандър.
категория 0/5
За деца:
не
За вегетарианци:
не