Сол с подправки
Рецепта от: Примож Долничар
1. За да изсушите подправките, подредете стръковете розмарин, мащерка, майорана и салвия върху тава, постлана с хартия за печене. Поставете ги в предварително загрята фурна на 60 градуса (с вентилатор) за 6 часа.
2. Оронете стръковете сушени подправки и ги сложете в чопър или блендер. Добавете 1 ч.ч. морска сол "Fleur de sel" и смелете фино. Пресипете овкусената сол в няколко по-малки бурканчета или в един по-голям буркан с херметическо затваряне.
Продукти
- морска сол "Fleur de sel"
- сушена мащерка
- сушен розмарин
- сушена майорана
- сушена салвия
- сушен дафинов лист
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джейми Оливър
Чили чътни
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Ненад Великович
Рулца с яйца и спанак
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща