Начин на приготвяне:
1. Затоплете питките във фурната за 5 минути. Сварете яйцата за 8 минути.
2. Нарежете авокадото и яйцата на четвъртинки. Зеленият лук нарежете на колелца.
3. Разрежете питките и ги намажете с майонеза. Във всяка питка сложете четвъртинка авокадо и 1 яйце, опръсете със зелен лук, сол и черен пипер.
2. Нарежете авокадото и яйцата на четвъртинки. Зеленият лук нарежете на колелца.
3. Разрежете питките и ги намажете с майонеза. Във всяка питка сложете четвъртинка авокадо и 1 яйце, опръсете със зелен лук, сол и черен пипер.
Продукти
- 4 бр. питки
- 1 авокадо
- 4 яйца
- 2 стръка зелен лук
- 4 с.л. майонеза
- сол и черен пипер
- 300 g bloem
- 3 eieren
- 1 el olie