Ненад Великович

Ненад Великович

Казвам се Ненад Великович, роден съм и живея в Белград.
Този град ми даде възможността да работя и да се наслаждавам на това, което най-много обичам. А то е ГОТВЕНЕТО.

Свободното си време гледам да прекарвам по най-добрия възможен начин. Обожавам баскетбола. От време на време се събираме приятели и колеги и играем трима срещу трима.

Това, което най-много ме изпълва, са разходките из центъра и особено в парка Калемегдан. Изгледът към устието на двете реки е нещо, което трябва да се усети и преживее, особено от гостите от чужбина.

Когато става въпрос за нощния живот, клубовете са моето място, защото обичам да танцувам, да пея, бийт бокс… drum and bass… Това, което слушах преди 10 години, остава в мен и до днес.

Живеем във време, когато нямаме време за готвене, много хора предпочитат бързата храна. Мисля, че това не е правилно. Трябва да се върнем към здравословните навици и пълноценната храна, защото тя ни кара да се усещаме по-здрави, по-жизнени и пълни с енергия.

Здравословната храна е изключително важна, затова грабвайте черпаците и тиганите, пуснете 24KITCHEN и гответе с нас.
  • АйварРецепти
    Айвар

    1. Изберете прави и месести червени чушки. Изпечете чушките и ги сложете в тенджера. Захлупете и оставете за 15-20 минути. Обелете чушките, като отстраните и семките им. 2. Сложете обелените чушки в ц...

  • Домашно пушено сиренеРецепти
    Домашно пушено сирене

    1. Постелете дъното на дълбока тенджера с 2 листа алуминиево фолио. Върху него поставете няколко разпалени въглена, шепа стърготини от вишна, череша или слива и начупени лозови пръчки. 2. Поставете це...

  • Пържола по каубойскиРецепти
    Пържола по каубойски

    1. Разрежете месото на две парчета. Поръсете ги със сол и черен пипер. Обелете скилидките чесън и ги нарежете на тънки филийки. Сложете месото и чесъна в голяма купа и ги залейте със зехтин. Поставете...

  • Шоколадов мусРецепти
    Шоколадов мус

    1. Разбийте сметаната с помощта на миксер и я сложете в хладилник.2. Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. 3. Отделете белтъците от жълтъците. разбийте белтъците с помощта на мкисер. След то...