Крок мосю
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Направете сос от бешамел като разтопите маслото, а в него изпечете за 1-2 мин. брашното, като бъркате непрекъснато. След това излейте студеното мляко и изчакайте сместа почти да заври. Тогава настържете сиренето Ементал и бъркайте докато се разтопи.
2. Намажете долните 4 филии с масло. Отгоре сложете тънки парчета шунка и по малко настъргано сирене Ементал. Захлупете с втора филия.
3. Наредете сандвичите в тава, постлана с хартия за печене и ги намажете отгоре със сос. Запечете ги на 180 градуса за кратко, за да не се втвърди соса.
4. Украсете сандвичите с пресен магданоз.
2. Намажете долните 4 филии с масло. Отгоре сложете тънки парчета шунка и по малко настъргано сирене Ементал. Захлупете с втора филия.
3. Наредете сандвичите в тава, постлана с хартия за печене и ги намажете отгоре със сос. Запечете ги на 180 градуса за кратко, за да не се втвърди соса.
4. Украсете сандвичите с пресен магданоз.
Продукти
- 25 г масло 30 г брашно 300 мл прясно мляко сол и черен пипер 75 г сирене ементал 8 филии бял хляб 30 г масло 8 резена шунка 2 стръка магданоз
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джейми Оливър
Чили чътни
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Ненад Великович
Рулца с яйца и спанак
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща