Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Крок мосю

категория 0/5
1. Направете сос от бешамел като разтопите маслото, а в него изпечете за 1-2 мин. брашното, като бъркате непрекъснато. След това излейте студеното мляко и изчакайте сместа почти да заври. Тогава настържете сиренето Ементал и бъркайте докато се разтопи.
2. Намажете долните 4 филии с масло. Отгоре сложете тънки парчета шунка и по малко настъргано сирене Ементал. Захлупете с втора филия.
3. Наредете сандвичите в тава, постлана с хартия за печене и ги намажете отгоре със сос. Запечете ги на 180 градуса за кратко, за да не се втвърди соса.
4. Украсете сандвичите с пресен магданоз.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен