Чипс от мантъ с пушена сьомга
Рецепта от: Максут Ашкар
1. Сипете 2-3 пръста олио в тиган. Накъсайте остналато ви разточено тесто за мантъ на парченца. Щом олиото загрее, изпържете парченцата тесто, от двете страни, до златисто. Извадете ги върху салфетка.
2. нарежете пушената сьомга на малки парченца.
3. Подредете чипса в продълговата чиния. Гарнирайте с парченца пушена сьомга, каперси и стръкчета копър.
2. нарежете пушената сьомга на малки парченца.
3. Подредете чипса в продълговата чиния. Гарнирайте с парченца пушена сьомга, каперси и стръкчета копър.
Продукти
- тесто за мантъ олио за пържене 100 г пушена сьомга 1 с.л. каперси 0.5 връзка копър
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Зелен пастет
Рецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Брускети с гъби
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Чушки в сметана
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Зеленчуков чипс
Рецепти Татана с домати
Рецепти Терин от сирене и зеленчуци
Рецепти Божана Кацарова
Рулца с лук, лимец и зимни зеленчуци