• Гъби на тиганРецепти
    Гъби на тиган

    1. Почистете гъбите със суха четка. Отрежете най-долната част на пънчетата. След това разрежете всяка гъба на две по дължина. От вътрешната страна, по цялата дължина, направете повърхностни диагонални...

  • Дайкири с манго и кокосов ромРецепти
    Дайкири с манго и кокосов ром

    1. За да направите пюре от манго, обелете пресни плодове манго и нарежете месото им на кубчета. Пасирайте в блендер. След това прецедете пюрето. 2. За напитката в блендер сложете шепа кубчета лед и с...

  • Спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпонеРецепти
    Спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпоне

    1. Сварете спиралите в тенджера с вряща подсолена вода, според указанията на пакета. 2. Отстранете кожата на рибата и накъсайте месото на парченца. Отстранете всички кости. 3. В тиган затоплете леко...

  • Мюсли с овесени ядки и горски плодовеРецепти
    Мюсли с овесени ядки и горски плодове

    1. Сипете овесените ядки в купа. Настържете фино кората от половината портокал, след това залейте със сока от целия портокал. Разбъркайте. 2. Намачкайте 7-8 малини на пюре с помощта на лъжица и ги до...

  • Лесна паста карбонараРецепти
    Лесна паста карбонара

    Тази рецепта за паста наистина е много лесна и за приготвянето и са необходими само няколко продукта. Беконът се запържва до хрупкавост, а от яйцата и пармезана се приготвя кадифен сос. Съчетанието съ...

  • Овесена закускаРецепти
    Овесена закуска

    1. Сипете овесените ядки в голяма купа и ги залейте с овесеното мляко. Разбъркайте и загладете сместа. Покрийте с прозрачно фолио и поставете в хладилник за една нощ. 2- На сутринта добавете към овес...

  • Мексикански шоколадов млечен шейкРецепти
    Мексикански шоколадов млечен шейк

    1. В блендер сипете прясното мляко, сладоледа, мексиканския шоколад и дулсе де лече. Разбийте до гладкост. 2. Добавете 2 какаови крекера и разбийте отново, колкото да се начупат на малки парченца. 3...

  • Чипс от лотос с уасаби майонезаРецепти
    Чипс от лотос с уасаби майонеза

    1. Ако използвате пресен корен от лотос, измийте го добре и без да го белите го нарежете на тънки кръгчета с помощта на ренде мандолина. Може да използвате и замразени шайби корен от лотос. Подсушете...