• Дайкири с манго и кокосов ромРецепти
    Дайкири с манго и кокосов ром

    1. За да направите пюре от манго, обелете пресни плодове манго и нарежете месото им на кубчета. Пасирайте в блендер. След това прецедете пюрето. 2. За напитката в блендер сложете шепа кубчета лед и с...

  • Спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпонеРецепти
    Спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпоне

    1. Сварете спиралите в тенджера с вряща подсолена вода, според указанията на пакета. 2. Отстранете кожата на рибата и накъсайте месото на парченца. Отстранете всички кости. 3. В тиган затоплете леко...

  • Мюсли с овесени ядки и горски плодовеРецепти
    Мюсли с овесени ядки и горски плодове

    1. Сипете овесените ядки в купа. Настържете фино кората от половината портокал, след това залейте със сока от целия портокал. Разбъркайте. 2. Намачкайте 7-8 малини на пюре с помощта на лъжица и ги до...

  • Овесена закускаРецепти
    Овесена закуска

    1. Сипете овесените ядки в голяма купа и ги залейте с овесеното мляко. Разбъркайте и загладете сместа. Покрийте с прозрачно фолио и поставете в хладилник за една нощ. 2- На сутринта добавете към овес...

  • Мексикански шоколадов млечен шейкРецепти
    Мексикански шоколадов млечен шейк

    1. В блендер сипете прясното мляко, сладоледа, мексиканския шоколад и дулсе де лече. Разбийте до гладкост. 2. Добавете 2 какаови крекера и разбийте отново, колкото да се начупат на малки парченца. 3...

  • Чипс от лотос с уасаби майонезаРецепти
    Чипс от лотос с уасаби майонеза

    1. Ако използвате пресен корен от лотос, измийте го добре и без да го белите го нарежете на тънки кръгчета с помощта на ренде мандолина. Може да използвате и замразени шайби корен от лотос. Подсушете...

  • Салата със соба нудъли и телешкоРецепти
    Салата със соба нудъли и телешко

    1. Месото трябва да е със стайна температура. Поръсете го със сол и го запечатайте по 1 минута, от всяка страна, в предварително загрят тиган с 1 с.л. олио. Извадете месото и го оставете да почине. 2...

  • Миди "Сен-Жак" с масло и сакéРецепти
    Миди "Сен-Жак" с масло и сакé

    1. Загрейте грил-плоча или тиган върху котлона.2. В хаванче счукайте зърната едамаме. Добавете солта сусамовото олио, мирина и лимоновия сок. Разбъркайте добре. 3. По средата на правоъгълна чиния нап...