Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Шоколадови скалички

категория 0/5
1. В купа сложете жълтъците и яйцата. Добавете захарта към тях и ги разбийте.
2. Сложете шоколада да се разтопи на водна баня. Бъркайте го, за да стане гладък. Дръпнете от огъня купата и я подсушете отдолу. Добавете маслото и бъркайте докато то се разтопи.
3. На струйка пресипете шоколада към яйцата и разбъркайте. Добавете и брашното. Разбъркайте. Пресипете сместа в пош.
4. Намажете с помощта на четчица алуминеви чашки с масло. Разпределете шоколадовата смес, като оставяте два пръста от чашката незапълнени.
5. Изпечете пудингчетата за 13 минути на 170 градуса. Оставете ги да изстинат и ги обърнете всяко в отделна чиния.
6. Гарнирайте с бита сметана и червени плодове.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен