Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Тропически джинджифилов кейк

категория 0/5
1. За пълнежа на кекса смесете в купа малки кубчета портокалова кора, лимонова кора, захаросан джинджифил и сиропа от джинджифил. Бланширайте ядките, подсушете ги и ги нарежете на ситно. Добавете ги при останалите продукти. Разбъркайте.
2. За тестото на кекса разбийте маслото със захарта до пухкавост с помощта на миксер. Добавете яйцата едно по едно, като продължавате да разбивате. Добавете брашното и разбъркайте до гладкост на сместа.
3. Намажете с масло правоъгълна дълбока форма за кекс и я постелете с хартия за печене. Изсипете половината от тестото за кекса. Разпределете плънката и изсипете другата половина от тестото.
4. Печете кекса на 170 градуса за 1 час и 15 минути.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен