Брауни
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Разтопете шоколада на водна баня. Щом шоколадът се разтопи, дръпнете го от огъня и добавете мекото масло. Разбъркайте докато то се разтопи.
2. В купа разбийте яйцата със захарта. След това добавете и млякото. Смесете брашното и какаото и ги добавете и тях. разбъркайте хубаво.
3. Прибавете яйчената смес към шоколада и разбъркайте хубаво. Сместа се получава течна.
4. Намажете с мазнина квадратна дълбока тавичка, постелете я с хартия /оставете краищата на хартията да стърчат, за да може да извадите сладкиша по-лесно/ и изсипете сместа. Отгоре поръсете целите орехи. Изпечете сладкиша за 45 минути на 180 градуса.
5. Извадете изпечения и поизстинал сладкиш от тавичката и го нарежете на квадрати.
2. В купа разбийте яйцата със захарта. След това добавете и млякото. Смесете брашното и какаото и ги добавете и тях. разбъркайте хубаво.
3. Прибавете яйчената смес към шоколада и разбъркайте хубаво. Сместа се получава течна.
4. Намажете с мазнина квадратна дълбока тавичка, постелете я с хартия /оставете краищата на хартията да стърчат, за да може да извадите сладкиша по-лесно/ и изсипете сместа. Отгоре поръсете целите орехи. Изпечете сладкиша за 45 минути на 180 градуса.
5. Извадете изпечения и поизстинал сладкиш от тавичката и го нарежете на квадрати.
Продукти
- 500 мл прясно мляко 200 г меко масло 300 г захар 4 яйца 250 г черен шоколад 150 г брашно с набухвател 20 г какао 1 щипка сол 70 г орехи
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Пай с ябълки и къпини
Рецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад