Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Брауни

категория 0/5
1. Разтопете шоколада на водна баня. Щом шоколадът се разтопи, дръпнете го от огъня и добавете мекото масло. Разбъркайте докато то се разтопи.
2. В купа разбийте яйцата със захарта. След това добавете и млякото. Смесете брашното и какаото и ги добавете и тях. разбъркайте хубаво.
3. Прибавете яйчената смес към шоколада и разбъркайте хубаво. Сместа се получава течна.
4. Намажете с мазнина квадратна дълбока тавичка, постелете я с хартия /оставете краищата на хартията да стърчат, за да може да извадите сладкиша по-лесно/ и изсипете сместа. Отгоре поръсете целите орехи. Изпечете сладкиша за 45 минути на 180 градуса.
5. Извадете изпечения и поизстинал сладкиш от тавичката и го нарежете на квадрати.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен