Хляб със сирене и маслини

Продукти
- 150 г сирене грюер 150 г сирене ементал 150 г сирене гауда 200 г варена шунка 1 кг пшенично брашно 40 г мая 200 г черни маслини пипер сол 400 мл вода
Начин на приготвяне:
- Оставят се да починат няколко минути и се пекат на 200 градуса. Тестото се нарязва на малки хлебчета, коитосе поръсват с брашно от двете страни и се нареждат в правоъгълна тава. Всички продукти се омесват и тестото се оставя да втаса. След това се добавят сирената, шунката и обезкостените маслини. Брашното се смесва със сол и пипер и в него се прави кладенче. В кладенчето се сипва натрошената мая и вода. Сирената се нарязват на кубчета, а шунката на лентички.
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Сладки овесени хлебчета
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад
Рецепти Рудолф ван Веен
Сладка пица с плодове