Подготовка

Оставят се да починат няколко минути и се пекат на 200 градуса. Тестото се нарязва на малки хлебчета, коитосе поръсват с брашно от двете страни и се нареждат в правоъгълна тава. Всички продукти се омесват и тестото се оставя да втаса. След това се добавят сирената, шунката и обезкостените маслини. Брашното се смесва със сол и пипер и в него се прави кладенче. В кладенчето се сипва натрошената мая и вода. Сирената се нарязват на кубчета, а шунката на лентички.

Продукти

  • 150 г сирене грюер
  • 150 г сирене ементал
  • 150 г сирене гауда
  • 200 г варена шунка
  • 1 кг пшенично брашно
  • 40 г мая
  • 200 г черни маслини
  • пипер
  • сол
  • 400 мл вода

Свързани рецепти