Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Хляб със сирене и маслини

Стъпки

  1. Prev1/7Next

    Сирената се нарязват на кубчета, а шунката на лентички.
  2. Prev2/7Next

    Брашното се смесва със сол и пипер и в него се прави кладенче.
  3. Prev3/7Next

    В кладенчето се сипва натрошената мая и вода.
  4. Prev4/7Next

    След това се добавят сирената, шунката и обезкостените маслини.
  5. Prev5/7Next

    Всички продукти се омесват и тестото се оставя да втаса.
  6. Prev6/7Next

    Тестото се нарязва на малки хлебчета, коитосе поръсват с брашно от двете страни и се нареждат в правоъгълна тава.
  7. Prev7/7Next

    Оставят се да починат няколко минути и се пекат на 200 градуса.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да