Свежа напитка с хибискус и лайм
Рецепта от: Нина Бабич
- В средно голяма тенджера на умерен огън кипнете водата, захарта, сиропа от агаве и сока от лайм. Оставете да къкри около 20 минути.
- После добавете цвета от хибискус и оставете да престои 20 минути.
- Сипете сиропа в чаша, по ваш вкус, добавете плодче замразена или прясна малина и сипете газирана вода.
Продукти
- 240 г вода
- 100 г захар
- 100 г сироп от агаве
- 120 г пресен сок от лайм
- 2 с.л. сушен цвят от хибискус
- газирана вода
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Максут Ашкар
Лимонада с червено цвекло
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Ягодова лимонада
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Два вида смути
Рецепти Максут Ашкар
Шербет с хибискус
Рецепти Максут Ашкар
Айрян с мента
Рецепти Максут Ашкар
Мляко със семки от пъпеш
Рецепти Максут Ашкар
Бадемово мляко
Рецепти Максут Ашкар
Шербет от тамаринд
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Зелен сок
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Бадемово латé