интернационална
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиШоколадови трюфели в чашки
За да приготвите шоколадови трюфели трябва да направите шоколадов ганаш. В тази рецепта към него се добавят захаросани бадеми, ядки шамфъстък и сушени кайсии. Бонбоните се оформят в хартиени чашки.
РецептиШвейцарско шоколадово руло
Това руло се приготвя от нежен пандишпанов блат с какао и пълнеж от сметана и ганаш от бял шоколад. Парченцата ягоди придават още по-голяма свежест.
РецептиСпагети с миди
Това е рецепта за паста по сицилиански, което означава продуктите да са сезонни и местни. Затова най-добре е тази паста да се приготвя в топлите месеци, когато чери доматите са най-сладки.
РецептиШоколадова украса - цвете
Научете как може сами да направите украса за сладкиш или торта, която ще го превърне в наистина специален десерт.
РецептиКокосови барчета
Тези вкусни кокосови барчета се правят много лесно. Смесват се кокосови стърготини, кондензирано мляко, захар и ванилия и сместа се разстила и охлажда. След това правоъгълничетата от сместа се потапят...
РецептиДвуцветни сладки
Тестото за тези сладки се приготвя много бързо. Половината смес се оцветява с какао, след това тестото се оформя на 4 рула, които се подреждат шахматно. Режат се кръгчета, които се пекат за кратко. Др...
РецептиСалата от леща с цвекло и крем сирене
Една лесна за приготвяне и питателна салата. Може предварително сварите червеното цвекло и лещата, за да сглобите салатата за 5 минути. Крем-сиренето много добре обединява вкусовете на съставките.
РецептиШишчета със свинско и аспержи
Цитгрусовата марината придава на месото аромат и го прави по-крехко. Аспержите пък се поливат с маринатата след като се изпекат. Много вкусен и лесен начин за приготвяне на храна на открито.