Лимонада с червено цвекло
Рецепта от: Максут Ашкар
1. Обелете тънко кората на два лимона. Изтискайте сока на другите 5 лимона.
2. Сложете лимоновата кора и сока в блендер или кухненски робот. Добавете захарта и разбийте до получаването на хомогенна смес.
3. Прецедете сместа през цедка.
4. Пресипете сместа в стъклена бутилка и добавете кубчета лед.
5. Добавете прясно изтискан сок от червено цвекло - количеството е по желание. Разбъркайте лимонадата и добавете листа прясна мента и кръгчета лимон.
2. Сложете лимоновата кора и сока в блендер или кухненски робот. Добавете захарта и разбийте до получаването на хомогенна смес.
3. Прецедете сместа през цедка.
4. Пресипете сместа в стъклена бутилка и добавете кубчета лед.
5. Добавете прясно изтискан сок от червено цвекло - количеството е по желание. Разбъркайте лимонадата и добавете листа прясна мента и кръгчета лимон.
Продукти
- 2 лимона кора 5 лимона сок 2 ч.ч. захар вода лед сок от червено цвекло листа прясна мента
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Сара Ла Фонтейн
Ягодова лимонада
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Два вида смути
Рецепти Максут Ашкар
Шербет с хибискус
Рецепти Максут Ашкар
Айрян с мента
Рецепти Максут Ашкар
Мляко със семки от пъпеш
Рецепти Максут Ашкар
Бадемово мляко
Рецепти Максут Ашкар
Шербет от тамаринд
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Зелен сок
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Бадемово латé
Рецепти Максут Ашкар
Шербет от рози и мандарини