Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Лесен безглутенов хляб

категория 0/5
1. В голяма купа смесете четирите вида брашно /може да използвате и 500 г готова смес от безглутенови брашна/. Добавете солта и бакпулвера и разбъркайте.
2. Направете кладенче в брашната и в него добавете мътеницата. Разбъркайте до хомогенност.
3. Пресипете тестото в предварително намаслена и постлана с хартия за печене правоъгълна кексова форма /30 см/. Печете хляба в предварително загрята фурна на 200 градуса 30 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен