Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Супа с кафяв боб и печена чушка

категория 0/5
1. Изпечете чушката, главите лук и скилидките чесън, небелени във фурната за 15-20 минути на 220 градуса. Поставете ги в купа и ги покрийте с прозрачно фолио.
2. Нарежете моркова и целината на кубчета. Задушете ги в тенджера с олио. Добавете доматеното пюре, червеното вино и толкова вода. Разбъркайте. Нарежете лютите чушки на ситно, като преди това сте отстранили семките и жилките им. Добавете ги в супата. Следва кафевия боб от консерва. /Може да сложите и сух боб, който сте накиснали от вечерта и сте му сменили водата. Тогава добавете с него и 1 л. вода./
3. Обелете печените зеленчуци. Нарежете лука и чесъна и ги пуснете в супата, а червената чушка накъсайте. Добавете стръкчета розмарин и нарязан магданоз. Захлупете и оставете супата да ври на слаб огън около 15 минути.
4. Разделете варените ребърца едно по едно и ги пуснете в супата за около 10 минути.
5. Сервирайте супата със запечен хляб, поръсен с малко зехтин.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен