• Поширани прасковиРецепти
    Поширани праскови

    Това е семпъл десерт, но когато го приготвите в сезона на прасковите, той ще се превърне в необикновен. Пластове от поширани праскови, сметаново-рикотен крем, натрошени бисквити и бързо малиново кули...

  • Сос Ромеско с харисаРецепти
    Сос Ромеско с хариса

    Сос Ромеско се приготвя с печени червени чушки и произхожда от областта Каталуния в Испания. Този вариант на соса е по-пикантен заради добавянето на пастата от люти чушки Хариса.

  • "Итън мес" с гриловани прасковиРецепти
    "Итън мес" с гриловани праскови

    Тази рецепта за класическия английски десерт е подобрена с добавянето на ароматни, печени на скара, праскови, сироп от пушен черен чай и крокан с лешници и лавандулов цвят.  Изискано и вкусно!

  • Ризото ала путанеска с буратаРецепти
    Ризото ала путанеска с бурата

    Кремообразен ориз Карнароли, обогатен с аншоа, маслини и доматен сос. Всяка порция ризото се гарнира с топка сирене Бурата, хрупкави каперси и прах от магданоз.

  • Печена скаморца със спек и доматиРецепти
    Печена скаморца със спек и домати

    Сервирано върху хрупкав запечен хляб, печеното сирене Скаморца заедно със соления спек и свежестта на чери доматчетата, създава възхитителна комбинация от текстури и вкусове.

  • Близалки от бокончини, пълни с аншоаРецепти
    Близалки от бокончини, пълни с аншоа

    Хрупкави, изпържени до златисто хапки от пълнени с аншоа мини топчета моцарела на клечки. Чудесни за всяко събиране!

  • Зеленчуци в пикантна темпураРецепти
    Зеленчуци в пикантна темпура

    Използвайте всякакви сезонни зеленчуци за тази рецепта, за да ги превърнете в хрупкави ппръчки, подходящи за топене в пикантния сос.

  • Къри с морски дарове и пири-пириРецепти
    Къри с морски дарове и пири-пири

    Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...