• Рулца със сирене и пресни подправкиРецепти
    Рулца със сирене и пресни подправки

    Този хляб е идеален за споделяне и е изключително подходящ за всякакви разядки. Най-добре е да се яде в деня, в който е направен, но може да бъде и замразен. Преди поднасяне, поставете в умерена фурна...

  • Салата "Лионез" със сушена наденицаРецепти
    Салата "Лионез" със сушена наденица

    Класическа френска салата със зелена салата, пържени крутони и парченца наденица. Сервира се с поширано яйце отгоре. Просто и вкусно!

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Скорпид с диви билкиРецепти
    Скорпид с диви билки

    Филетата риба се пържат до хрупкавост в масло, а след това се съчетават с пресни, сезонни зеленолистни зеленчуци, като спанак, рукола и др. Дресингът е от олио с трюфели и винен оцет.

  • Агнешки ребра с пролетни зеленчуциРецепти
    Агнешки ребра с пролетни зеленчуци

    Това е рецепта, подходяща за пролетния сезон, когато агнешкото е прясно и вече има пресен лук, пресни картофи, аспержи и бакла. Истинско пиршество!

  • Захаросан пъпеш с горски плодовеРецепти
    Захаросан пъпеш с горски плодове

    Тази рецепта представлява почит към узрелите, сладки плодове през лятото. Пъпешът леко се карамелизира и се пълни с различни горски плодове. Поднася се с топка студено сорбе.

  • Миди по провансалскиРецепти
    Миди по провансалски

    Мидите се задушават заедно с лук, домати и бяло вино, в резултат на което се получава чудесен сос за топене. След това се добавят и предварително изпечените и обелени чушки.

  • Риба на пара със соеви зърна и оризови нудлиРецепти
    Риба на пара със соеви зърна и оризови нудли

    Рибата първо се вари на пара заедно с оризовите нудли в сос с невероятни вкусове като джинджифил, китайски солени соеви зърна и кориандър. След това се залива с горещо фъстъчено олио и се гарнира с пр...