Великден
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиЛепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...
РецептиСамоса пай
Самоса е традиционно ястие за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...
РецептиАгнешки котлети с картофи „Дофиноа“
Рецепта за едно наистина изискано ястие, подходящо за споделяне с близки и приятели на празнична трапеза. Картофите се варят, а след това се пекат в сметана. Агнешките котлети се запечатват в тиган и...
РецептиЗадушени агнешки джолани с пролетни зеленчуци
Това ястие се приготвя в тенджера, но крайният резултат е крехко агнешко месо, задушени зеленчуци и леко сладък сос. Лесна рецепта, подходяща за всяка пролетна трапеза, включително и за великденската.
РецептиПечено агнешко с хрупкави картофи
Семпла рецепта за печено агнешко месо, което се къса на конци и хрупкави печени картофи. След като месото се запечата в мазнина, се овкусява с паста от аншоа, чесън, розмарин и оцет и се пече с капак...
РецептиПечени агнешки ребра с гарнитура от зеленчуци
В тази рецепта агнешките ребра първо се мариноват, след това се пекат, а накрая се запържват. Сервират се с пюре от пащърнак и гарнитура от различни видове задушени в масло зеленчуци. Вкусно и красиво...
РецептиКозуначени кифли с шоколад
Това е рецепта за козуначено тесто, на което му трябва топлина и достатъчно време за втасване. В резултат ще получите пухкави кифлички с течен шоколад.
РецептиПролетна салата
Това е рецепта за свежа, но питателна пролетна салата. Тя съдържа варени пресни картофи, рукола, лук и репички. Дресингът е с горчица.