Великден
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиВеликденски шоколадови яйца
За да направите сами великденски шоколадови яйца, ще ви трябват само качествен шоколад и пластмасови форми. А удовлетворението е голямо!
РецептиБабка с горски плодове и шоколад
Бабка се приготвя от маслено тесто с мая. В тази рецепта, обаче, то е обогатено с компот от горски плодове и парченца шоколад. Докато е още топъл, се маже със захарен сироп. Сладкиш за специални случа...
РецептиАгнешки котлети с хрупкава коричка и печени чери домати
Съчетайте тези агнешки котлети с билкова коричка с печени домати и лимонов сос с магданоз.
РецептиАгнешки ребра с подправки, оцетено-ментов сос и кюфтенца от тиквички
В тази рецепта агнешките котлети са овкусени с предварително запечени в тиган подправки и са съчетани с ментов сос и кюфтенца от тиквички.
РецептиКозуначени топчета с домашен течен шоколад
Козуначеното тесто изисква време, но се отплаща с резултата. Тези пухкави козуначени топчета, поръсени със захар са неустоими в съчетание с домашен течен шоколад, в който да се топят. Опитайте непреме...
РецептиЛепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...
РецептиСамоса пай
Самоса е традиционно ястие за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...
РецептиАгнешки котлети с картофи „Дофиноа“
Рецепта за едно наистина изискано ястие, подходящо за споделяне с близки и приятели на празнична трапеза. Картофите се варят, а след това се пекат в сметана. Агнешките котлети се запечатват в тиган и...