Великден
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Козуначени топчета с домашен течен шоколад
Козуначеното тесто изисква време, но се отплаща с резултата. Тези пухкави козуначени топчета, поръсени със захар са неустоими в съчетание с домашен течен шоколад, в който да се топят. Опитайте непреме...
Рецепти Лепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...
Рецепти Самоса пай
Самоса е традиционно ястие за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...
Рецепти Агнешки котлети с картофи „Дофиноа“
Рецепта за едно наистина изискано ястие, подходящо за споделяне с близки и приятели на празнична трапеза. Картофите се варят, а след това се пекат в сметана. Агнешките котлети се запечатват в тиган и...
Рецепти Задушени агнешки джолани с пролетни зеленчуци
Това ястие се приготвя в тенджера, но крайният резултат е крехко агнешко месо, задушени зеленчуци и леко сладък сос. Лесна рецепта, подходяща за всяка пролетна трапеза, включително и за великденската.
Рецепти Печено агнешко с хрупкави картофи
Семпла рецепта за печено агнешко месо, което се къса на конци и хрупкави печени картофи. След като месото се запечата в мазнина, се овкусява с паста от аншоа, чесън, розмарин и оцет и се пече с капак...
Рецепти Печени агнешки ребра с гарнитура от зеленчуци
В тази рецепта агнешките ребра първо се мариноват, след това се пекат, а накрая се запържват. Сервират се с пюре от пащърнак и гарнитура от различни видове задушени в масло зеленчуци. Вкусно и красиво...
Рецепти Питка с масло и самардала
Това е питка с мая, оформена на отделни рулца (хлебчета) с пълнеж от масло и самардала. Подходяща за всяка празнична трапеза!