• Великденски шоколадови яйцаРецепти
    Великденски шоколадови яйца

    За да направите сами великденски шоколадови яйца, ще ви трябват само качествен шоколад и пластмасови форми. А удовлетворението е голямо!

  • Бабка с горски плодове и шоколадРецепти
    Бабка с горски плодове и шоколад

    Бабка се приготвя от маслено тесто с мая. В тази рецепта, обаче, то е обогатено с компот от горски плодове и парченца шоколад. Докато е още топъл, се маже със захарен сироп. Сладкиш за специални случа...

  • Агнешки котлети с хрупкава коричка и печени чери доматиРецепти
    Агнешки котлети с хрупкава коричка и печени чери домати

    Съчетайте тези агнешки котлети с билкова коричка с печени домати и лимонов сос с магданоз.

  • Агнешки ребра с подправки, оцетено-ментов сос и кюфтенца от тиквичкиРецепти
    Агнешки ребра с подправки, оцетено-ментов сос и кюфтенца от тиквички

    В тази рецепта агнешките котлети са овкусени с предварително запечени в тиган подправки и са съчетани с ментов сос и кюфтенца от тиквички. 

  • Козуначени топчета с домашен течен шоколадРецепти
    Козуначени топчета с домашен течен шоколад

    Козуначеното тесто изисква време, но се отплаща с резултата. Тези пухкави козуначени топчета, поръсени със захар са неустоими в съчетание с домашен течен шоколад, в който да се топят. Опитайте непреме...

  • Лепкави агнешки ребраРецепти
    Лепкави агнешки ребра

    За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...

  • Самоса пайРецепти
    Самоса пай

    Самоса е традиционно ястие  за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...

  • Агнешки котлети с картофи „Дофиноа“Рецепти
    Агнешки котлети с картофи „Дофиноа“

    Рецепта за едно наистина изискано ястие, подходящо за споделяне с близки и приятели на празнична трапеза. Картофите се варят, а след това се пекат в сметана. Агнешките котлети се запечатват в тиган и...