азиатска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиАгнешко на скара с хариса и зеленчуци
Ако решите да изпечете агнешкото във фурна вместо на скара, загрейте я предварително на 180 градуса (с вентилатор) и гответе месото 30 минути. След това намалете на 140 градуса и гответе още час и пол...
РецептиПиле сатай с ориз и бок чой
В тази рецепта може да замените пилешкото месо с късчета свинско или сладки картофи, нарязани на едро, ако искате да приготвите вегетариански вариант.
РецептиТелешки ребра по корейски
Маринованите ребра се готвят на тиган за по няколко минути от всяка страна и се поднасят с бързи кисели краставички, кимчи и варен ориз. Опитайте тази бърза рецепта от корейската кухня!
РецептиРамен с инстантни нудли и тофу в еър фрайър
Това е стопляща и хранителна супа с вкусен бульон, зеленолистни зеленчуци, нудли и пържено тофу с малко мазнина.
РецептиТайландска пилешка супа
Тази супа е пълна с вкусове! Приготвянето ѝ е добър начин да използвате останалото ви печено пиле, а може да използвате и бутчета вместо гърди.
РецептиПанирани оризови раци с лимонова трева
Оризовите раци, както подсказва името им, живеят във водата в оризовите полета на Виетнам. Рецептата за приготвянето им е лесна и бърза.
РецептиЯйчени нудли с морски таралеж
Месото на морския таралеж е маслен, а текстурата му - кремообразна. Съчетано с нежните яйчени нудли, пресни подправки и лимонов вкус, то наистина ще ви впечатли.
РецептиГовеждо месо в уок с ядливи цветя
Едно просто бързо ястие - пържено за кратко говеждо месо се съчетава с пресен лук, люта чушка, чесън и цветове от тиква и жасмин.