азиатска
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Бун ча от Ханой
За това традиционно виетнамско ястие е добре каймата за кюфтета и месото за печене да престоят в марината поне няколко часа или цяла нощ. След това се изпичат на скара за кратко и се гарнират със свар...
Рецепти
Виетнамска супа Фо Бо
Супата Фо Бо е класическо виетнамско ястие, което често се консумира на закуска. Тази супа ще ви засити и ще ви стопли душата. Приготвянето ѝ отнема поне 3 часа, за да се получи питателен и бистър гов...
Рецепти
Лепкаво свинско със соев сос и джинджифил
Свинското бонфиле се пече цяло, което прави рецептата изключително лесна. Маринатата от соев сос, джинджифил и мед придава невероятен вкус на месото, а след това се превръща в прекрасен сос.
Рецепти
Скариди с мисо и кориандър
Японската паста мисо придава на скаридите чудесен вкус. След като се мариноват 1 час, те се приготвят буквално за няколко минути на тиган.
Рецепти
Пиле с хойсин и кашу
Тази рецепта е страхотна за бърза вечеря в топлите летни вечери. поставете пилешките гърди във фризера за 1 час преди да започнете да готвите, за да ги нарежете по-лесно на ленти.
Рецепти
Агнешко на скара с хариса и зеленчуци
Ако решите да изпечете агнешкото във фурна вместо на скара, загрейте я предварително на 180 градуса (с вентилатор) и гответе месото 30 минути. След това намалете на 140 градуса и гответе още час и пол...
Рецепти
Пиле сатай с ориз и бок чой
В тази рецепта може да замените пилешкото месо с късчета свинско или сладки картофи, нарязани на едро, ако искате да приготвите вегетариански вариант.
Рецепти
Телешки ребра по корейски
Маринованите ребра се готвят на тиган за по няколко минути от всяка страна и се поднасят с бързи кисели краставички, кимчи и варен ориз. Опитайте тази бърза рецепта от корейската кухня!







