американска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТройно шоколадова сладоледена торта
Тази тройна шоколадова сладоледена торта е наистина внушителна, както с вида си, така и със състава си. Сочните какаови блатове се намазват с бял шоколадов ганаш. След това към тях се добавят поетапно...
РецептиШоколадов мус S'Mores
Ако обичате да правите десерти за напреднали, това е вашата рецепта. Десертът се състои от няколко слоя - разтопен шоколад с парченца бисквити, шоколадов мус и меренг. Разбира се, удоволствието накрая...
РецептиПай с месо
Това е рецепта за един богат пай от маслено тесто и плънка от свинско и пилешко месо, пилешки дробчета и сланина. Рецепта, която изисква време и е подходяща за приготвяне в студен зимен ден.
РецептиМногоетажна шифонена торта с горски плодове
Тази торта, представена от майстор-сладкарката Марта Стюарт, е наистина впечатляваща - на 4 етажа е и е украсена обилно с горски плодове. Блатовете са пандишпанови, а кремът между тях е сметанов.
РецептиХляб на осморки с кафяво масло
Този хляб се приготвя от тесто с мая и много масло. Заради маслото тестото се сгъва по специален начин няколко пъти, за да стане на слоеве.
РецептиЯбълков тарт "Жалузи"
Това е рецепта за ябълков тарт с бутер тесто. Първо ябълките за пълнежа се пекат. Горната част на тарта се оформя от ленти бутер тесто, което напомня на жалузи.
РецептиБисквити венчета
Тестото за тези бисквити венчета е маслено и се приготвя бързо. След като престои в хладилник, за да се стегне, тестото се разточва и се оформят кръгли бисквити. След това бисквитите се мажат с бяла г...
РецептиЧийзкейк с кайсиев конфитюр
В тази рецепта за чийзкейк основата се приготвя от смлени бисквити и масло, пълнежът - от крема сирене, заквасена сметана и яйца. Първо се изпича основата, а след това се добавя пълнежа, украсява се с...