• Тройно шоколадова сладоледена тортаРецепти
    Тройно шоколадова сладоледена торта

    Тази тройна шоколадова сладоледена торта е наистина внушителна, както с вида си, така и със състава си. Сочните какаови блатове се намазват с бял шоколадов ганаш. След това към тях се добавят поетапно...

  • Шоколадов мус S'MoresРецепти
    Шоколадов мус S'Mores

    Ако обичате да правите десерти за напреднали, това е вашата рецепта. Десертът се състои от няколко слоя - разтопен шоколад с парченца бисквити, шоколадов мус и меренг. Разбира се, удоволствието накрая...

  • Пай с месоРецепти
    Пай с месо

    Това е рецепта за един богат пай от маслено тесто и плънка от свинско и пилешко месо, пилешки дробчета и сланина. Рецепта, която изисква време и е подходяща за приготвяне в студен зимен ден.

  • Многоетажна шифонена торта с горски плодовеРецепти
    Многоетажна шифонена торта с горски плодове

    Тази торта, представена от майстор-сладкарката Марта Стюарт, е наистина впечатляваща - на 4 етажа е и е украсена обилно с горски плодове. Блатовете са пандишпанови, а кремът между тях е сметанов.

  • Хляб на осморки с кафяво маслоРецепти
    Хляб на осморки с кафяво масло

    Този хляб се приготвя от тесто с мая и много масло. Заради маслото тестото се сгъва по специален начин няколко пъти, за да стане на слоеве.

  • Ябълков тарт "Жалузи"Рецепти
    Ябълков тарт "Жалузи"

    Това е рецепта за ябълков тарт с бутер тесто. Първо ябълките за пълнежа се пекат. Горната част на тарта се оформя от ленти бутер тесто, което напомня на жалузи.

  • Бисквити венчетаРецепти
    Бисквити венчета

    Тестото за тези бисквити венчета е маслено и се приготвя бързо. След като престои в хладилник, за да се стегне, тестото се разточва и се оформят кръгли бисквити. След това бисквитите се мажат с бяла г...

  • Чийзкейк с кайсиев конфитюрРецепти
    Чийзкейк с кайсиев конфитюр

    В тази рецепта за чийзкейк основата се приготвя от смлени бисквити и масло, пълнежът - от крема сирене, заквасена сметана и яйца. Първо се изпича основата, а след това се добавя пълнежа, украсява се с...