• Зеленчуци в пикантна темпураРецепти
    Зеленчуци в пикантна темпура

    Използвайте всякакви сезонни зеленчуци за тази рецепта, за да ги превърнете в хрупкави ппръчки, подходящи за топене в пикантния сос.

  • Къри с морски дарове и пири-пириРецепти
    Къри с морски дарове и пири-пири

    Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...

  • Царевичен хляб със сирене и доматено маслоРецепти
    Царевичен хляб със сирене и доматено масло

    Този царевичен хляб се приготвя с царевично брашно, бакпулвер и настъргано сирене. За още по-автентичен вкус се добавят и зърна варена царевица. Хлябът се поднася с пикантно масло със сушени домати и...

  • Руло с наденицаРецепти
    Руло с наденица

    Солено печиво с бутер тесто и пълеж от телешка и свинска кайма, овкусен с много подправки. Рулото се поднася с пикантен доматен сос за топене.

  • Чакалака в пържени хлебчетаРецепти
    Чакалака в пържени хлебчета

    Меките и пухкави пържени хлебчета идеално си пасват с чакалака пълнежа от боб, зеленчуци, паста от люти чушки и подправки. В Южна Африка тези пълнени хлебчета се сервират за закуска.

  • Празничен тажин с пилешко и кускусРецепти
    Празничен тажин с пилешко и кускус

    Този тажин може да бъде приготвен 3 дни предварително, тъй като богатият сос с подправки прониква в месото с течение на времето и то става още по-вкусно. Сервирайте ястието в стил бюфет, за да може го...

  • Оризови палачинки с патешко и сосРецепти
    Оризови палачинки с патешко и сос

    Тези тънки оризови палачинки ще поемат много добре вкусовете на печеното патешко месо, соса с червен боб и салатата от зеленчуци и папая. Богатство на вкусове, което ще ви впечатли!