• Ризото с бира и наденицаРецепти
    Ризото с бира и наденица

    Насладете се на богатите вкусове на това ризото, съчетаващи карамелизирана южноафриканска наденица boerewors, ароматна мащерка и кремообразен ориз арборио.

  • Шоколадов тартРецепти
    Шоколадов тарт

    Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.

  • ПоничкиРецепти
    Понички

    Насладете се на пикантната сладост на тези понички - пухкаво тесто с мая с ароматни подправки, изпържено до златисто съвършенство, след това потопено в захарен сироп и кокос.

  • Зеленчуци в пикантна темпураРецепти
    Зеленчуци в пикантна темпура

    Използвайте всякакви сезонни зеленчуци за тази рецепта, за да ги превърнете в хрупкави ппръчки, подходящи за топене в пикантния сос.

  • Къри с морски дарове и пири-пириРецепти
    Къри с морски дарове и пири-пири

    Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...

  • Царевичен хляб със сирене и доматено маслоРецепти
    Царевичен хляб със сирене и доматено масло

    Този царевичен хляб се приготвя с царевично брашно, бакпулвер и настъргано сирене. За още по-автентичен вкус се добавят и зърна варена царевица. Хлябът се поднася с пикантно масло със сушени домати и...

  • Руло с наденицаРецепти
    Руло с наденица

    Солено печиво с бутер тесто и пълеж от телешка и свинска кайма, овкусен с много подправки. Рулото се поднася с пикантен доматен сос за топене.

  • Чакалака в пържени хлебчетаРецепти
    Чакалака в пържени хлебчета

    Меките и пухкави пържени хлебчета идеално си пасват с чакалака пълнежа от боб, зеленчуци, паста от люти чушки и подправки. В Южна Африка тези пълнени хлебчета се сервират за закуска.