• Шоколадов крем брюлеРецепти
    Шоколадов крем брюле

    Необходимите продукти за този крем брюле са само няколко, но най-важният е качествен натурален шоколад. Насладете се на хрупкава коричка на крема и нежният, кремообразен пълнеж.

  • Мус от червено вино с плодови топчетаРецепти
    Мус от червено вино с плодови топчета

    Този португалски десерт, поднесен във винени чаши, е перфектен за топлите летни вечери.

  • Панакота с поширани ягодиРецепти
    Панакота с поширани ягоди

    Панакота е десерт, който трябва да се приготви предварително, за да престои достатъчно време в хладилник и да стегне.  В тази рецепта панакотата от сметана и кисело мляко е съчетана с поширани ягоди.

  • Биволска панакота с лимончело и ягодиРецепти
    Биволска панакота с лимончело и ягоди

    Нежен кремообразен десерт от биволско кисело мляко и сметана. Плътният млечен вкус се гарнира чудесно с ягодовия сос с лимончело. Десертът трябва да престои няколко часа в хладилник.

  • Шоколадов мус S'MoresРецепти
    Шоколадов мус S'Mores

    Ако обичате да правите десерти за напреднали, това е вашата рецепта. Десертът се състои от няколко слоя - разтопен шоколад с парченца бисквити, шоколадов мус и меренг. Разбира се, удоволствието накрая...

  • Шоколадов мус с малиниРецепти
    Шоколадов мус с малини

    Нежен шоколадов мус с вкус на кафе, поднесен върху основа от какови маслени трохи и гарниран с пресни малини.      

  • Крем карамелРецепти
    Крем карамел

    Това е рецепта за класическия десерт крем карамел. В този вариант към сместа се добавя и малко течна сметана за по-плътен вкус.

  • Трислоен шоколадов мусРецепти
    Трислоен шоколадов мус

    Основата на трите вида шоколадов мус е крем Англез. Той се смесва с трите вида шоколад - натурален, млечен и бял. След това се оформят трите слоя във високи стъклени чаши. За разкош най-отгоре има и к...