70 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Тарт Татен с тиква, люти чушки, лешници и фета
Този тарт е сладко-солен вариант на класическия тарт Татен и е чудесен за вегетариански обяд. Пастата от турски люти чушки Урфа придава сладък, пушен вкус, който идеално си пасва с тиквата. Ако не от...
Рецепти Шауарма с пиле и гъби
Пилешкото и гъбите се мариноват със смес от подправки, лимонова кора и чесън, след което се нанизват на шишове заедно с парчета ананас. Сервират се върху тънък хляб с лют сос от печени зеленчуци. Вку...
Рецепти Пилешки шницели с печени картофи
Пилешкото месо за шницелите първо се поставя в саламура от вода, сол и захар. След това шницелите се овалват в яйца и галета и се пържат. Сервират се с печени картофи с щипка самардала.
Рецепти Слепени сладки с шоколадов ганаш
Тези бисквити могат да бъдат приготвени самостоятелно, без да се слепват, защото вкусът им е достатъчно богат - с масло и парченца шоколад. Но слепени с шоколадов ганаш се превръщат в изкусителен десе...
Рецепти Бухтички с говеждо къри
Тези хрупкави солени бухтички са пълни със смес от телешка кайма, сладък картоф и много азиатски подправки. Тестото за бухтичките е маслено.
Рецепти Пълнени питки с пилешко къри
Тестото за тези пълнени питки се приготвя за 10 минути. Всяко парче тесто се пълни с пикантно пилешко къри и се увива в листо пандан. След като втасат, хлебчетата се пекат във фурна.
Рецепти Понички с гула мелака
В тестото за тези понички се добавя сварен сладък картоф. А след като се изпържат, поничките се поливат с карамел от палмова захар.
Рецепти Панирани сандвичи с моцарела и прошуто
Неустоими сандвичи с пълнеж от филенца аншо, прошуто и течна моцарела и хрупкава панировка. Поднесете със сладко от люти чушки и домати.