180 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Телешки гърди във вино с морковено пюре
Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...
Рецепти Агнешко на фурна с картофи
Този печен агнешки бут върху слоеве от тънко нарязани картофи и лук е лесен за приготвяне и подходящ за специална вечеря.
Рецепти Китайски палачинки с патешко
Оризовите палачинки с патешко месо са класическо ястие от китайската кухня. Тайната на хрупкавото печено патешко е отделянето на достатъчно време за обработка на месото и бавното печене.
Рецепти Шоколадова торта с трюфели
Декадентски, впечатляващ, вкусен - така може да бъде описан този десерт, истинско празненство на шоколада. Приготвянето му отнема време, но си заслужава да го поднесете за специален повод.
Рецепти Бомба Аляска
Този десерт не случайно е толкова известен. Сладолед с пресен компот от ягоди, обвит в пандишпанов блат и меренг - изкушението наистина е голямо!
Рецепти Телешки език със сос "Грибиш"
Телешкият език се смята за деликатес, а приготвянето му е лесно, но изисква повече време. След като се свари езикът и кожата му се обели, той се запича в грил-тиган или на барбекю. Поднася се със сос...
Рецепти Печена пуйка, маринована с мащерка
Пуйката се маринова със смес от сол, захар и лимонова мащерка 24 часа. След това се пече с глави лук и чесън около нея. След това се маже със смес от масло и захар и се запича на силна температура, за...
Рецепти Бавно готвени свински джолани с анасон и касия
Докато джоланите бавно се задушават, ще изпълнят къщата ви с невероятни аромати. Като резултат ще получите крехко месо с фантастичен сос. Сервирайте с варен ориз.