• Телешки гърди във вино с морковено пюреРецепти
    Телешки гърди във вино с морковено пюре

    Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...

  • Агнешко на фурна с картофиРецепти
    Агнешко на фурна с картофи

    Този печен агнешки бут върху слоеве от тънко нарязани картофи и лук е лесен за приготвяне и подходящ за специална вечеря.

  • Китайски палачинки с патешкоРецепти
    Китайски палачинки с патешко

     Оризовите палачинки с патешко месо са класическо ястие от китайската кухня. Тайната на хрупкавото печено патешко е отделянето на достатъчно време за обработка на месото и бавното печене.

  • Шоколадова торта с трюфелиРецепти
    Шоколадова торта с трюфели

    Декадентски, впечатляващ, вкусен - така може да бъде описан този десерт, истинско празненство на шоколада. Приготвянето му отнема време, но си заслужава да го поднесете за специален повод.

  • Бомба АляскаРецепти
    Бомба Аляска

    Този десерт не случайно е толкова известен. Сладолед с пресен компот от ягоди, обвит в пандишпанов блат и меренг - изкушението наистина е голямо!

  • Телешки език със сос "Грибиш"Рецепти
    Телешки език със сос "Грибиш"

    Телешкият език се смята за деликатес, а приготвянето му е лесно, но изисква повече време. След като се свари езикът и кожата му се обели, той се запича в грил-тиган или на барбекю. Поднася се със сос...

  • Печена пуйка, маринована с мащеркаРецепти
    Печена пуйка, маринована с мащерка

    Пуйката се маринова със смес от сол, захар и лимонова мащерка 24 часа. След това се пече с глави лук и чесън около нея. След това се маже със смес от масло и захар и се запича на силна температура, за...

  • Бавно готвени свински джолани с анасон и касияРецепти
    Бавно готвени свински джолани с анасон и касия

    Докато джоланите бавно се задушават, ще изпълнят къщата ви с невероятни аромати. Като резултат ще получите крехко месо с фантастичен сос. Сервирайте с варен ориз.