180 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Бабка с горски плодове и шоколад
Бабка се приготвя от маслено тесто с мая. В тази рецепта, обаче, то е обогатено с компот от горски плодове и парченца шоколад. Докато е още топъл, се маже със захарен сироп. Сладкиш за специални случа...
Рецепти Пилаф с телешко
За таза рецепта телешкото месо се вари дълго време, след това се накъсва и се готви с ориз.
Рецепти Лепкави свински ребра с бананов кетчуп
Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....
Рецепти Поркета
Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!
Рецепти Агнешка чорба
Агнешката чорба се приготвя бавно. Месото се сварява до пълна готовност, а бульонът се прецежда. Накрая супата се застройва. Класическа пролетна супа от българската кухня!
Рецепти Боб със салвия, сушени домати и билково олио
Тази боб чорба със сушени домати и салвия е една от любимите рецепти на Стоян. Поръсена с билково олио от магданоз и девесил, чорбата става неустоима.
Рецепти Телешки гърди във вино с морковено пюре
Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...
Рецепти Агнешко на фурна с картофи
Този печен агнешки бут върху слоеве от тънко нарязани картофи и лук е лесен за приготвяне и подходящ за специална вечеря.