• Пържени тортили (салбути)Рецепти
    Пържени тортили (салбути)

    Хрупкавите пържени царевични тортили са известни като сабрути. Сервират се с пюре от черен боб, пибил пикадийо, авокадо и салца от домати и люти чушки. Опитайте автентичната мексиканска кухня!

  • Дип с тиквени семки, печени домати и хабанероРецепти
    Дип с тиквени семки, печени домати и хабанеро

    Този сос обединява печени домати, люти чушки и печени тиквени семки, за да се получи пикантен и леко опушен вкус. Идеален е за съчетаване с чипс от тортиля или пресни зеленчуци. Бързо и съживяващо пре...

  • Печени нектарини с халуми и медРецепти
    Печени нектарини с халуми и мед

    Соленият и леко скърцащ вкус на халумито се съчетава наистина много добре със сладостта на леко запечените нектарини. А за да превърнете тези продукти в едно удивително ястие, ще са необходима само ма...

  • Коктейли и моктейлиРецепти
    Коктейли и моктейли

    Ето как може да приготвите две празнични напитки - розов коктейл "Negroni Sbagliato" и моктейл "Огън и лед".

  • Салата от зелени доматиРецепти
    Салата от зелени домати

    За тази салата изберете узрели зелени домати, с остър и леко сладък вкус. Зелените домати са вкусни и приготвени на скара.

  • Шотове със сайдер и конфети от сливиРецепти
    Шотове със сайдер и конфети от сливи

    Страхотна идея за студени шотчета от ябълков сайдер, овкусен с много ароматни подправки. Сервира се в чашки, пълни с натрошен лед и малки парченца сливи.

  • Наси лемакРецепти
    Наси лемак

    Наси лемак е националното ястие на Малайзия и въпреки че вариациите му са безкрайни, в него задължително присъстват сварен в кокосово мляко ориз, няколко хрупкави добавки и запържена пикантна паста са...

  • Песто ДженовезеРецепти
    Песто Дженовезе

    Класическа италианска рецепта за известния суров сос песто Дженовезе. Пригответе си хаванче, за да получите автентичен вкус.