Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Габриеле Спонза

Габриеле Спонза

Габриеле Спонза
Габриеле Спонза е роден през 1982 г. в град Измир. Завършва висшето си образование в американския университет „Джонсън и Уелс”, специалност „Кулинарни изкуства”. Започва кариерата си на професионален готвач във Франция, като работи в няколко прочути френски ресторанта в Марсилия и Тремола, които са удостоени с 3 звезди от справочника на „Мишлен” за висша кухня. Връща се в Турция и става майстор-готвач в ресторант „Клементс”, в „Саид Халим Паша Ялиси“ в Истанбул. След това има честта да работи с майстор-готвач Доминик Джак в ресторанта на супер луксозния хотел „ Суис Босфор”, удостоен с 2 звезди от „Мишлен”.

Габриеле започва кариерата си на преподавател в Кулинарната академия в Истанбул и преподава „Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството”. Две години е преподавател и в Икономическия университет в град Измир, специалност „Управление на кулинарията”, а по настоящем e ръководител на катедрата.

През 2011 г. Габриеле получава сертификат от Световната асоциация на майстор-готвачите (WACS), с който получава правото да представлява Турция на международните състезания по гастрономия и да бъде член на журита.

Междувременно Габриеле снима готварско предаване за кулинарния канал 24KITCHEN Турция, в което използва въображението и творческия си талант, за да приготвя истински неустоими рецепти от световната кухня, като използва местни продукти и предлага различни вкусове.

Вторият сезон на предаването "От любов към храната" излиза в ефира на 24KITCHEN през март 2015 г. с още неустоими рецепти, приготвени с уважение към продуктите и внимание към детайла.