
Габриеле Спонза
Габриеле започва кариерата си на преподавател в Кулинарната академия в Истанбул и преподава „Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството”. Две години е преподавател и в Икономическия университет в град Измир, специалност „Управление на кулинарията”, а по настоящем e ръководител на катедрата.
През 2011 г. Габриеле получава сертификат от Световната асоциация на майстор-готвачите (WACS), с който получава правото да представлява Турция на международните състезания по гастрономия и да бъде член на журита.
Междувременно Габриеле снима готварско предаване за кулинарния канал 24KITCHEN Турция, в което използва въображението и творческия си талант, за да приготвя истински неустоими рецепти от световната кухня, като използва местни продукти и предлага различни вкусове.
Вторият сезон на предаването "От любов към храната" излиза в ефира на 24KITCHEN през март 2015 г. с още неустоими рецепти, приготвени с уважение към продуктите и внимание към детайла.
РецептиКрем-супа от моркови и джинджифил
1. Сварете бульон, като сипете в тенджера вода и в нея пуснете дафинов лист и вързаните на снопче стръкове розмарин, магданоз и сибирски лук. Овкусете със сол и черен пипер и оставете да заври.2. В др...
РецептиДоматена супа със сироп от нар
1. Нарежете на ситно обелените лук и чесън. запържете ги в загрят тиган с 2-3 с.л. зехтин. 2. Добавете разрязаните на половинки чери доматчета /сорт Рома/ и ги задушете докато отделят сока си. Добавет...
РецептиТелешко по ловджийски
1. Парчетата /пържолите/ телешки антрекот не трябва да са начуквани. Поръсете ги със сол и черен пипер от двете страни.2. Загрейте много силно тиган и сипете в него 1 с.л. зехтин. Поставете пържолите...
РецептиСалата с пиле
1. Измийте листата салата, тученица, рукола и почистения от стъблата копър. Подсушете ги добре.2. Измийте много добре репичките и черната ряпа, без да я белите. Нарежете репичките на много тънки кръгч...