Телешки дюрюм с чушки
Рецепта от: Габриеле Спонза

1. Почистете чушките и ги нарежете на еднакви, тънки ленти.
2. Нарежете месото също на тънки ленти. Настържете кашкавал или сирене чедър на едро ренде.
3. Загрейте тиган с 2-3 с.л. зехтин в него. Сипете чушките и ги запържете до омекване, като разтръсквате тигана от време на време. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете лентичките месо и запържете и тях, докато цветът им се промени. Поръсете с мащерка и овкусете още веднъж с малко сол и черен пипер.
4. Разгънете кората за баница и изрежете краищата и така, че да се получи правоъгълник. В единия край сипете плънката от чушки и месо. Върху тях подредете листата рукола и магданоз. Завийте като пакет, а след това на руло.
5. Запечете дюрюма от всички страни в сух тиган.
6. Разрежете сандвича на две половини и поднесете.
Продукти
- 180 г телешко бонфиле 1 зелена чушка 0.5 червена чушка 0.5 жълта чушка 1 връзка рукола 1 с.л. сушена мащерка 1 връзка магданоз 6 с.л. чедър зехтин сол и черен пипер 1 бр. дебела кора за баница
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Габриеле Спонза
Бананови кюфтета
Рецепти Габриеле Спонза
Сандвич с пилешки рулца
Рецепти Габриеле Спонза
Доматена супа със сироп от нар
Рецепти Габриеле Спонза
Лефер с полента
Рецепти Габриеле Спонза
Сос тартар
Рецепти Габриеле Спонза
Бонфиле с пюре от целина
Рецепти Габриеле Спонза
Севиче със скумрия
Рецепти Габриеле Спонза
Ябълков десерт
Рецепти Габриеле Спонза
Крем-супа от сладки картофи
Рецепти Габриеле Спонза
Ябълков крамбъл