Пържени яйца с бейби калмари

1. Покрийте дъното на добре загрят тиган със зехтин и изпържете яйцата в него, докато краищата им не се получи коричка. Извадете яйцата в чиния.
2. Обелете чесъна и го нарежете на тънки филийки. Лютата чушка нарежете на тънки кръгчета. Запържете ги в същия тиган, в достатъчно количество зехтин. Добавете бейби калмарите и ги сотирайте за 1-2 минути, като разклащате тигана.
3. Сипете запържените калмари върху пържените яйца. Поръсете с морска сол и черен пипер и щипка нарязан на ситно магданоз.
2. Обелете чесъна и го нарежете на тънки филийки. Лютата чушка нарежете на тънки кръгчета. Запържете ги в същия тиган, в достатъчно количество зехтин. Добавете бейби калмарите и ги сотирайте за 1-2 минути, като разклащате тигана.
3. Сипете запържените калмари върху пържените яйца. Поръсете с морска сол и черен пипер и щипка нарязан на ситно магданоз.
Продукти
- 2 яйца 100 г бейби калмари 1 скилидка чесън 1 люта чушка зехтин морска сол черен пипер