Сряда

24 април

  • 06:00

    Бон Апети

    +

    Оризови нудли със свинско и зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 37

    Към предаването
  • 06:00

    Рецепти от Средиземноморието с Ейнсли

    +

    Корсика: Бонифачо, Сезон 1 | Епизод 2

    Ейнсли Хариът потегля на пътешествие из Средиземноморието с 13-метров катамаран и по пътя приготвя всевъзможни вкусни ястия.

    Към предаването
  • 07:00

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Бангалор: Част 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Присъединете се към пикантното приключение на Люк в Бангалор. Той ще се потопи в сърцето на града, ще овладее изкуството да приготвя идли и ще се наслади на ароматите на нощните пазари в оживения мюсюлмански квартал.

    Към предаването
  • 07:30

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Бангалор: Част 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В мюсюлманския квартал на Бангалор Люк разкрива тайните на удивителното биряни в нетрадиционен ресторант и хапва изкусителна вечеря преди да поеме на път.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Кюфтета чили кон карне и лепкаво пиле, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Джейми готви кюфтета чили кон карне, лепкаво пиле, салата с репички и диня и хрупкави нудъли.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешко кюфте и вегетарианско къри от Кералан, Сезон 1 | Епизод 30

    В днешното меню има агнешко кофте, питка и гръцка салата, плюс зеленчуково къри Кералан, пападом, оризово и кисело мляко с мента.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Посещение, Сезон 1 | Епизод 12

    Поканете си приятели! В този епизод Рудолф ви е подготвил две вкусни рецепти, които можете да приготвите лесно и бързо. Какво ще кажете за плодови кексчета с цвете от маслен крем? Или празнична торта с шоколад, меренг, лешников крем и ягоди?

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Детски почерпки, Сезон 1 | Епизод 13

    Търсите вдъхновение за забавни и вкусни детски лакомства? Сладко или солено? Рудолф ви дава два варианта - пухкава пяна, потопена в шоколад с есенен привкус и мини хотдог в домашно приготвено хлебче.

    Към предаването
  • 10:00

    Вкусотии от буркана с Примож

    +

    Лозови листа, Сезон 1 | Епизод 1

    Ирена Орешник ще обясни процеса на ферментация на млечните продукти и как той помага за съхраняване на хранителните продукти. Примож ще направи кисело мляко, ще постави в саламура лозови листа, с които ще приготви прекрасни лозови сарми.

    Към предаването
  • 10:30

    Вкусотии от буркана с Примож

    +

    Гъби, Сезон 1 | Епизод 2

    Гост на Примож е майка му - Лучка Долничар, която ще покаже как се съхраняват манатарки и гъби пачи крак - замразени, със саламура или изсушени. Примож ще приготви вкусна супа с гъбите, съхранени по-рано.

    Към предаването
  • 11:00

    Просто Сузи

    +

    Риба, Сезон 1 | Епизод 2

    Като островна държава, Бахрейн предлага множество видове риба и морски дарове, което вдъхновява шеф Сузи да представи меню с ястия от цял свят.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Уютен дом, Сезон 8 | Епизод 3

    Семейният уют се свързва с аромата на тестени печива. Първата рецепта ще бъде посветена на гевречета с пълнозърнесто брашно и сирене. Менюто продължава с телешко със спанак, а напуканите лимонови сладки са достойна украса за всяка трапеза!

    Към предаването
  • 12:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    10 прасенца и изпитани рецепти за скара, Сезон 2 | Епизод 15

    Маркъс Уеринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като взима прасенца, които ще се присъединят към семейството му от селскостопански животни. Получава и съвети за готвене на открит огън.

    Към предаването
  • 12:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Засаждане на жив плет и работа с плуг, Сезон 2 | Епизод 16

    Маркъс Уеринг има нови планове за развитие на фермата си в Източен Съсекс, затова посещава майсторски клас по засаждане на жив плет и се опитва да участва в състезание по оране, където постига изненадващи резултати.

    Към предаването
  • 13:00

    Лесни рецепти с Мери Бери

    +

    Хубава храна през уикенда, Сезон 1 | Епизод 1

    Мери отива на къмпинг с големия си приятел Мел Гидройц и споделя вкусни рецепти като сочен пилешки тартифлет, бързо зеленчуково рагу и кремообразни малинови парфета - всичко се прави лесно.

    Към предаването
  • 13:30

    Лесни рецепти с Мери Бери

    +

    Техники за начинаещи, Сезон 1 | Епизод 2

    Джордан Норт има повече желание, отколкото умения за готвене, затова се присъединява към Мери за да научи някои прости рецепти, с които да впечатли приятелите си, а за благодарност я кани в пъб на по бира и дартс.

    Към предаването
  • 14:00

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3

    В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!

    Към предаването
  • 14:30

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4

    В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Рибна яхния и азиатско говеждо, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешното меню има рибна яхния, шафранов сос и чеснов хляб, плюс азиатско говеждо, най-добрата салата с нудъли и дресинг от джинджифил.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки кюфтета и пилешка салата, Сезон 1 | Епизод 34

    Днес Джейми приготвя агнешки кюфтета, котлети и кисело мляко с хариса, плюс невероятно вкусна пилешка салата.

    Към предаването
  • 16:00

    Просто Сузи

    +

    Ориз, Сезон 1 | Епизод 3

    Историята на ориза в Близкия изток е впечатляваща. В един от най-старите градове в Бахрейн шеф Сузи изготвя меню в чест на този продукт.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Уютен дом, Сезон 8 | Епизод 3

    Семейният уют се свързва с аромата на тестени печива. Първата рецепта ще бъде посветена на гевречета с пълнозърнесто брашно и сирене. Менюто продължава с телешко със спанак, а напуканите лимонови сладки са достойна украса за всяка трапеза!

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Рожден ден, Сезон 1 | Епизод 14

    Искате да впечатлите с вкусен десерт на рождения си ден? Рудолф ви показва как да приготвите вкусно семифредо с шоколадов карамел. А ако предпочитате солената храна, тогава заложете на празнична торта капрезе.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Разядки, Сезон 1 | Епизод 15

    Събирате се за питие или гледате заедно футболен мач? Тогава се нуждаете от вкусни разядки! В този епизод Рудолф приготвя начос от карфиол, пълнени чушки халапеньо, пилешки кюфтета и футболни пици.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Предизвикателство - 3 рецепти, 1 тиган, Сезон 5 | Епизод 31

    Кухнята е едно постоянно предизвикателство. Днес летвата е висока, защото леля Кати ще сготви само в тиган – за любителите на сочното месо има месно руло с боб и розмарин, пица с пиле и сирене, а за десерт - кекс, поднесен с йогурт и ягоди.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Имало едно време в Исландия, Сезон 5 | Епизод 32

    Леля Кати проучва Исландия. Днес ще видим три от рецептите, които откри – ръжен хляб със сьомга и винегрет от копър и водка. Филета от прясна треска на фурна с кашкавал, поднесени с картофени рулца. И любимата на децата какаова супа със сладолед.

    Към предаването
  • 19:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    10 прасенца и изпитани рецепти за скара, Сезон 2 | Епизод 15

    Маркъс Уеринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като взима прасенца, които ще се присъединят към семейството му от селскостопански животни. Получава и съвети за готвене на открит огън.

    Към предаването
  • 19:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Засаждане на жив плет и работа с плуг, Сезон 2 | Епизод 16

    Маркъс Уеринг има нови планове за развитие на фермата си в Източен Съсекс, затова посещава майсторски клас по засаждане на жив плет и се опитва да участва в състезание по оране, където постига изненадващи резултати.

    Към предаването
  • 20:00

    Стенли Тучи: В търсене на Италия

    +

    Венеция, Сезон 2 | Епизод 1

    Стенли Тучи посещава Венето, където е „Плаващият град” на Венеция. Някога център на световна търговска империя, Венето има завладяваща кулинарна култура поради своето местоположение и безбройните влияния от цял ​​свят през многовековната си история.

    Към предаването
  • 21:00

    Рецепти от Средиземноморието с Ейнсли

    +

    Сардиния: Олбия, Сезон 1 | Епизод 3

    Ейнсли Хариът пристига на италианския остров Сардиния, където се отбива в ресторант на плажа, за да опита модерна италианска кухня, след което се потапя в класическата кулинария на острова, за да усвои местни островни специалитети.

    Към предаването
  • 22:00

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3

    В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!

    Към предаването
  • 22:30

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4

    В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.

    Към предаването
  • 23:00

    Лесни рецепти с Мери Бери

    +

    Хубава храна през уикенда, Сезон 1 | Епизод 1

    Мери отива на къмпинг с големия си приятел Мел Гидройц и споделя вкусни рецепти като сочен пилешки тартифлет, бързо зеленчуково рагу и кремообразни малинови парфета - всичко се прави лесно.

    Към предаването
  • 23:30

    Лесни рецепти с Мери Бери

    +

    Техники за начинаещи, Сезон 1 | Епизод 2

    Джордан Норт има повече желание, отколкото умения за готвене, затова се присъединява към Мери за да научи някои прости рецепти, с които да впечатли приятелите си, а за благодарност я кани в пъб на по бира и дартс.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Уютен дом, Сезон 8 | Епизод 3

    Семейният уют се свързва с аромата на тестени печива. Първата рецепта ще бъде посветена на гевречета с пълнозърнесто брашно и сирене. Менюто продължава с телешко със спанак, а напуканите лимонови сладки са достойна украса за всяка трапеза!

    Към предаването
  • 00:30

    Просто Сузи

    +

    Ориз, Сезон 1 | Епизод 3

    Историята на ориза в Близкия изток е впечатляваща. В един от най-старите градове в Бахрейн шеф Сузи изготвя меню в чест на този продукт.

    Към предаването
  • 01:00

    Стенли Тучи: В търсене на Италия

    +

    Венеция, Сезон 2 | Епизод 1

    Стенли Тучи посещава Венето, където е „Плаващият град” на Венеция. Някога център на световна търговска империя, Венето има завладяваща кулинарна култура поради своето местоположение и безбройните влияния от цял ​​свят през многовековната си история.

    Към предаването
  • 02:00

    Рецепти от Средиземноморието с Ейнсли

    +

    Сардиния: Олбия, Сезон 1 | Епизод 3

    Ейнсли Хариът пристига на италианския остров Сардиния, където се отбива в ресторант на плажа, за да опита модерна италианска кухня, след което се потапя в класическата кулинария на острова, за да усвои местни островни специалитети.

    Към предаването
  • 02:40

    Вкусотии от буркана с Примож

    +

    Лозови листа, Сезон 1 | Епизод 1

    Ирена Орешник ще обясни процеса на ферментация на млечните продукти и как той помага за съхраняване на хранителните продукти. Примож ще направи кисело мляко, ще постави в саламура лозови листа, с които ще приготви прекрасни лозови сарми.

    Към предаването
  • 03:05

    Вкусотии от буркана с Примож

    +

    Гъби, Сезон 1 | Епизод 2

    Гост на Примож е майка му - Лучка Долничар, която ще покаже как се съхраняват манатарки и гъби пачи крак - замразени, със саламура или изсушени. Примож ще приготви вкусна супа с гъбите, съхранени по-рано.

    Към предаването
  • 03:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Рибна яхния и азиатско говеждо, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешното меню има рибна яхния, шафранов сос и чеснов хляб, плюс азиатско говеждо, най-добрата салата с нудъли и дресинг от джинджифил.

    Към предаването
  • 04:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки кюфтета и пилешка салата, Сезон 1 | Епизод 34

    Днес Джейми приготвя агнешки кюфтета, котлети и кисело мляко с хариса, плюс невероятно вкусна пилешка салата.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Уютен дом, Сезон 8 | Епизод 3

    Семейният уют се свързва с аромата на тестени печива. Първата рецепта ще бъде посветена на гевречета с пълнозърнесто брашно и сирене. Менюто продължава с телешко със спанак, а напуканите лимонови сладки са достойна украса за всяка трапеза!

    Към предаването
  • 04:45

    Просто Сузи

    +

    Ориз, Сезон 1 | Епизод 3

    Историята на ориза в Близкия изток е впечатляваща. В един от най-старите градове в Бахрейн шеф Сузи изготвя меню в чест на този продукт.

    Към предаването
  • 05:10

    Тайните на леля Кати

    +

    Предизвикателство - 3 рецепти, 1 тиган, Сезон 5 | Епизод 31

    Кухнята е едно постоянно предизвикателство. Днес летвата е висока, защото леля Кати ще сготви само в тиган – за любителите на сочното месо има месно руло с боб и розмарин, пица с пиле и сирене, а за десерт - кекс, поднесен с йогурт и ягоди.

    Към предаването