Вторник

5 декември

  • 06:00

    Рокери лакомници: Път 66

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Дейв и Си са по стъпките на известното телешко от Оклахома. След като хапват класически Т-бон стек в града, двамата посещават виетнамската общност, за да опитат Фо - национално виетнамско ястие с телешко.

    Към предаването
  • 07:00

    Джино в Италия: Като на мама

    +

    Торе дел Греко, Сезон 1 | Епизод 1

    Кулинарното приключение на Джино започва от родното му място Торе дел Греко, където той ще си припомни любими храни от детството в кухните на лелите си. На плажа, Джино ще приготви лингуини с миди и чери домати, „точно като на мама“.

    Към предаването
  • 07:30

    Джино в Италия: Като на мама

    +

    Прочида, Сезон 1 | Епизод 2

    Прочита е остров, сгушен между Капри и Иския и има невероятна репутация относно храната си. В този епизод Джино ще се срещне с две жени, които диктуват кулинарните течения на острова. После ще приготви паста трофи с лимонено песто и скариди.

    Към предаването
  • 08:00

    Вкусна Коледа с Джейми Оливър

    +

    В този едночасов специален епизод Джейми освободжава от напрежение коледния обяд и благодарение на съветите му зрителите ще могат да прекарат една пълноценна, спокойна, добре организирана и неповторимо вкусна Коледа.

  • 09:00

    Кралицата на шоколада: Шоколадова Коледа

    +

  • 10:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Специална вечеря у дома, Сезон 6 | Епизод 7

    Джон и Лиса приготвят перфектното ястие за вечеря у дома. Започват с миди, сервирани с хрупкав бекон и пюре от карфиол, преди да преминат към печено пиле с масло от трюфел. За гарнитура, Лиса ще поднесе картофен огретен и запечено зеле.

    Към предаването
  • 11:00

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Едно, Сезон 2 | Епизод 1

    Шеф Марк се фокусира върху някои от класиките. Автентични спагети Карбонара с шепа готови съставки, а след това - много впечатляваща торта с моркови. В първата си рубрика „Как да се усъвършенстваме“ Марк разглежда уменията с ножове.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 12:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Крайморски удоволствия, Сезон 1 | Епизод 1

    Ейнсли се вдъхновява от вкусовете и удоволствията на морския бряг - той започва с вкус на Италия, като приготвя лингуини с раци и лимон с галета. След това приготвя своя версия на морската класика риба, чипс и пюре от грах.

    Към предаването
  • 13:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Карамел - Марлус, Сезон 1 | Епизод 3

    Вкусна добавка към много сладкиши, но трудна за приготвяне. В този епизод Марлус се учи как да прави карамел, който Рудолф ползва за приготвянето на карамелен пай с круши и вкусен карамелен мус с тофи сос.

    Към предаването
  • 13:30

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Темпериране на шоколад - Йерун, Сезон 1 | Епизод 4

    Домашната шоколадова украса е короната на всяко печиво. В този епизод Йерун ще научи, че ключът към успеха е в правилната температура. Неговото произведение ще украси изисканата торта с шоколадов мус на Рудолф.

    Към предаването
  • 14:00

    Джино в Италия: Като на мама

    +

    Тоскана, Сезон 1 | Епизод 3

    В Тоскана има нещо повече от Кианти. Този посещаван регион е пропит със средновековно наследство и кулинарни обичаи. Жените са в основата на това и Джино се среща с наследниците и създателите на тези традиции. Джино приготвя стек по флорентински.

    Към предаването
  • 14:30

    Джино в Италия: Като на мама

    +

    Емилия-Романя, Сезон 1 | Епизод 4

    Джино е в родното място на автомобилите Ферари – Емилия-Романя. Регионът е известен със земеделските си земи, производството на месо, сирене и на „черното злато“ - балсамовият оцет.

    Към предаването
  • 15:00

    Италианската Коледа на Джейми

    +

    В този специален коледен епизод Джейми Оливър пътува из живописната долина Аоста в Северна Италия. Той споделя някои от най-добрите празнични рецепти, които ще придадат италиански привкус на коледната трапеза.

  • 16:00

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Две, Сезон 2 | Епизод 2

    Тази седмица във фокуса на епизода е пилето. Първата му рецепта е обикновен крамбъл с пиле, бекон и броколи, който е чудесен за обяд, а по-късно в епизода той приготвя и зелено къри, от Тайланд, с безупречен метод за перфектно приготвяне на ориз.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 17:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Класически домашни шоколадови десерти, Сезон 1 | Епизод 1

    Кирстен Тиболс преобръща представата за домашните класики, като приготвя шоколадови тостове и невероятен бананов сплит.

    Към предаването
  • 17:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови палачинки, шоколадови кокосови орехи и шоколадов балон, Сезон 1 | Епизод 2

    Кралицата на шоколада ще ни покаже колко изкусителни могат да бъдат шоколадовите парченца.

    Към предаването
  • 18:00

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Хонгконг първа част, Сезон 1 | Епизод 1

    Донал е в Хонгконг, където британското присъствие може да се види навсякъде, както и азиатските му корени. За начало на своето пътешествие, Донал ще посети една от най-старите пекарни в града.

    Към предаването
  • 18:30

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Хонгконг втора част, Сезон 1 | Епизод 2

    Донал продължава пътешествието си в Хонгконг, опитвайки местния специалитет – сладка и вкусна яйчена гофрета, преди да приготви вкусно пилешко бао.

    Към предаването
  • 19:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Крайморски удоволствия, Сезон 1 | Епизод 1

    Ейнсли се вдъхновява от вкусовете и удоволствията на морския бряг - той започва с вкус на Италия, като приготвя лингуини с раци и лимон с галета. След това приготвя своя версия на морската класика риба, чипс и пюре от грах.

    Към предаването
  • 20:00

    Испания с Рик Стайн

    +

    Баския, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик продължава пътешествието си със стария кемпер, като от Баския се отправя на изток, към Средиземно море, като по пътя опитва страхотни ястия в Риоха, Навара, Памплона и Каталуния.

    Към предаването
  • 21:00

    Италианската Коледа на Джейми

    +

    В този специален коледен епизод Джейми Оливър пътува из живописната долина Аоста в Северна Италия. Той споделя някои от най-добрите празнични рецепти, които ще придадат италиански привкус на коледната трапеза.

  • 22:00

    Джино в Италия: Като на мама

    +

    Тоскана, Сезон 1 | Епизод 3

    В Тоскана има нещо повече от Кианти. Този посещаван регион е пропит със средновековно наследство и кулинарни обичаи. Жените са в основата на това и Джино се среща с наследниците и създателите на тези традиции. Джино приготвя стек по флорентински.

    Към предаването
  • 22:30

    Джино в Италия: Като на мама

    +

    Емилия-Романя, Сезон 1 | Епизод 4

    Джино е в родното място на автомобилите Ферари – Емилия-Романя. Регионът е известен със земеделските си земи, производството на месо, сирене и на „черното злато“ - балсамовият оцет.

    Към предаването
  • 23:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Карамел - Марлус, Сезон 1 | Епизод 3

    Вкусна добавка към много сладкиши, но трудна за приготвяне. В този епизод Марлус се учи как да прави карамел, който Рудолф ползва за приготвянето на карамелен пай с круши и вкусен карамелен мус с тофи сос.

    Към предаването
  • 23:30

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Темпериране на шоколад - Йерун, Сезон 1 | Епизод 4

    Домашната шоколадова украса е короната на всяко печиво. В този епизод Йерун ще научи, че ключът към успеха е в правилната температура. Неговото произведение ще украси изисканата торта с шоколадов мус на Рудолф.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 00:30

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Две, Сезон 2 | Епизод 2

    Тази седмица във фокуса на епизода е пилето. Първата му рецепта е обикновен крамбъл с пиле, бекон и броколи, който е чудесен за обяд, а по-късно в епизода той приготвя и зелено къри, от Тайланд, с безупречен метод за перфектно приготвяне на ориз.

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Път 66

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Двамата рокери изминават четвъртата отсечка по известния път, 650 километра между Амарило, Тексас и Албъкърки, Ню Мексико, опознавайки малките независими ресторантчета и производителите на храна, места със специално значение.

    Към предаването
  • 02:00

    Испания с Рик Стайн

    +

    Баския, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик продължава пътешествието си със стария кемпер, като от Баския се отправя на изток, към Средиземно море, като по пътя опитва страхотни ястия в Риоха, Навара, Памплона и Каталуния.

    Към предаването
  • 02:40

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Телешкото и неговите приложения, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 03:10

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Меню за след дългите почивни дни, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 03:30

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Хонгконг първа част, Сезон 1 | Епизод 1

    Донал е в Хонгконг, където британското присъствие може да се види навсякъде, както и азиатските му корени. За начало на своето пътешествие, Донал ще посети една от най-старите пекарни в града.

    Към предаването
  • 04:00

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Хонгконг втора част, Сезон 1 | Епизод 2

    Донал продължава пътешествието си в Хонгконг, опитвайки местния специалитет – сладка и вкусна яйчена гофрета, преди да приготви вкусно пилешко бао.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 04:45

    Тайните на леля Кати

    +

    Неделна закуска, Сезон 5 | Епизод 3

    Ако неделната закуска е у дома, запишете тези три рецепти. Хляб от тиквички, канела и орехи, сервиран с авокадо и скир. Руло със спанак и пушена сьомга, а за завършек – семейна палачинка с круши и банани. За тези ястия, всички ще скочат от леглата.

    Към предаването