Сряда

17 юли

  • 06:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Нова година в Луанпрабан, Сезон 2 | Епизод 3

    Люк пристига в Луанпрабан, за да се присъедини към най-големите новогодишни тържества в страната.

    Към предаването
  • 06:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    4000 острова, Лаос, Сезон 2 | Епизод 4

    Люк се отправя към южния край на Лаос до архипелага с 4000-те острова, където риболовът е придобил съвсем ново значение.

    Към предаването
  • 07:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Матю Гууд и Матю Рийс пращат Джо Фаторини да намери вино, което нарушава всички правила. В Орвието той среща винар, който произвежда пино ноар в Лацио. Шеф Стивън Харис представя любимото си червено бургундско вино и приготвя подходящо ястие.

    Към предаването
  • 08:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се гмурва за морска храна с морските русалки на Южна Корея и посещава швейцарска овощна градина, за да разбере защо "една ябълка на ден държи лекаря далеч от мен".

    Към предаването
  • 09:00

    Печивата на Милушка

    +

    Маслена смес за сладкиши, Сезон 2 | Епизод 3

    Милушка използва маслената смес за две рецепти. Приготвя торта с шоколадов пълнеж и джинджифилов маслен кекс.

    Към предаването
  • 09:30

    Печивата на Милушка

    +

    Кокосови макарони, Сезон 2 | Епизод 4

    Милушка използва кокосови макарони като основа за две вкусни рецепти – кокосов сладкиш с форма на сърце и луксозни кокосови макарони.

    Към предаването
  • 10:00

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Пиршество за всеки, Сезон 3 | Епизод 4

    Мишел Ру организира пиршество за приятели. Опушва разнообразни риби, сервирани със селекция от дресинги. Приготвя яхния от телешки бузи с диви гъби и тарт със солен карамел, орехи и бита сметана с грейпфрут.

    Към предаването
  • 11:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Агнешки стек с печен патладжан, Сезон 1 | Епизод 19

    Патладжанът е най-популярният зеленчук в турската кухня - като дип, зеленчукова яхния или пълнеж; печен, пържен, варен, пасиран или накълцан. Днес Карсу приготвя агнешко филе с печен патладжан - "ханкар бегенди".

    Към предаването
  • 11:25

    Бон Апети

    +

    Пиле пиката, Сезон 1 | Епизод 26

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 12:00

    Световна кухня

    +

    Хонгконг, Сезон 2 | Епизод 5

    След прекарва деня в опознаване на хонгконската кухня, Ничи има неприятно близки срещи със змия. Вкъщи Ники прави хрупкави бутчета с 5 вида подправки, кнедли с гъби и сладки кифлички на пара.

    Към предаването
  • 12:30

    Световна кухня

    +

    Оаксака, Сезон 2 | Епизод 6

    Оахака е една от най-добрите дестинации за храна в света. Ники се отбива в шоколадова мелница, след което посещава местно семейство сапотеки, за да научи как се правят тамалес. Вкъщи Ники прави пилешко със сос моле и шоколадови вулкани с чили.

    Към предаването
  • 13:00

    По пътя на подправките с Джоана Лумли

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 14:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Матю Гууд и Матю Рийс се запознават с венецианската любов към аперитива. На Санторини Джо посещава подводна винарна в един от най-старите винарски райони в света. Носителят на 2 звезди „Мишлен“ Майкъл Кейнс представя английското пенливо вино.

    Към предаването
  • 15:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.

    Към предаването
  • 16:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Пиде, Сезон 2 | Епизод 1

    Ако има нещо, което може да събуди Карсу посред нощ, то това е доброто пиде. Тези питки са неустоимо вкусни и много популярни в Турция. Карсу ни води до любимото си място за пиде, за да научи малко повече за историята на тази страхотна закуска.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Милушка

    +

    Бадемова смес, Сезон 2 | Епизод 5

    Милушка прави бадемова смес за цитрусов пай и голяма поничка.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Милушка

    +

    Лепкаво тесто, Сезон 2 | Епизод 6

    Милушка прави лепкаво тесто, което си отива с плодове. Приготвя черешов и ябълков пай.

    Към предаването
  • 18:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    10 прасенца и изпитани рецепти за скара, Сезон 2 | Епизод 15

    Маркъс Уеринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като взима прасенца, които ще се присъединят към семейството му от селскостопански животни. Получава и съвети за готвене на открит огън.

    Към предаването
  • 18:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Засаждане на жив плет и работа с плуг, Сезон 2 | Епизод 16

    Маркъс Уеринг има нови планове за развитие на фермата си в Източен Съсекс, затова посещава майсторски клас по засаждане на жив плет и се опитва да участва в състезание по оране, където постига изненадващи резултати.

    Към предаването
  • 19:00

    Световна кухня

    +

    Хонгконг, Сезон 2 | Епизод 5

    След прекарва деня в опознаване на хонгконската кухня, Ничи има неприятно близки срещи със змия. Вкъщи Ники прави хрупкави бутчета с 5 вида подправки, кнедли с гъби и сладки кифлички на пара.

    Към предаването
  • 19:30

    Световна кухня

    +

    Оаксака, Сезон 2 | Епизод 6

    Оахака е една от най-добрите дестинации за храна в света. Ники се отбива в шоколадова мелница, след което посещава местно семейство сапотеки, за да научи как се правят тамалес. Вкъщи Ники прави пилешко със сос моле и шоколадови вулкани с чили.

    Към предаването
  • 20:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Сием Реап, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 5

    Люк пресича река Меконг в Камбоджа и разглежда древния град Сиам Реап.

    Към предаването
  • 20:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Пном Пен, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 6

    Люк пътува до оживената столица на Камбоджа Пном Пен, където намира необичайни лакомства за хапване.

    Към предаването
  • 21:00

    Испанското приключение на Джеймс Мартин

    +

    Валенсия, Сезон 1 | Епизод 18

    Във Валенсия Джеймс посещава оризова ферма, спомняйки си за любимия си тапас бар. После се наслаждава на риболовен излет за улов на синя риба тон и научава повече за напитките орчата. Джеймс готви на лодка черен ориз, калмари и супа от миди с нахут.

    Към предаването
  • 22:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Матю Гууд и Матю Рийс се запознават с венецианската любов към аперитива. На Санторини Джо посещава подводна винарна в един от най-старите винарски райони в света. Носителят на 2 звезди „Мишлен“ Майкъл Кейнс представя английското пенливо вино.

    Към предаването
  • 23:00

    По пътя на подправките с Джоана Лумли

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 00:30

    Турската кухня на Карсу

    +

    Пиде, Сезон 2 | Епизод 1

    Ако има нещо, което може да събуди Карсу посред нощ, то това е доброто пиде. Тези питки са неустоимо вкусни и много популярни в Турция. Карсу ни води до любимото си място за пиде, за да научи малко повече за историята на тази страхотна закуска.

    Към предаването
  • 01:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Сием Реап, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 5

    Люк пресича река Меконг в Камбоджа и разглежда древния град Сиам Реап.

    Към предаването
  • 01:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Пном Пен, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 6

    Люк пътува до оживената столица на Камбоджа Пном Пен, където намира необичайни лакомства за хапване.

    Към предаването
  • 01:55

    Испанското приключение на Джеймс Мартин

    +

    Валенсия, Сезон 1 | Епизод 18

    Във Валенсия Джеймс посещава оризова ферма, спомняйки си за любимия си тапас бар. После се наслаждава на риболовен излет за улов на синя риба тон и научава повече за напитките орчата. Джеймс готви на лодка черен ориз, калмари и супа от миди с нахут.

    Към предаването
  • 02:40

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Пиршество за всеки, Сезон 3 | Епизод 4

    Мишел Ру организира пиршество за приятели. Опушва разнообразни риби, сервирани със селекция от дресинги. Приготвя яхния от телешки бузи с диви гъби и тарт със солен карамел, орехи и бита сметана с грейпфрут.

    Към предаването
  • 03:30

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 04:45

    Турската кухня на Карсу

    +

    Пиде, Сезон 2 | Епизод 1

    Ако има нещо, което може да събуди Карсу посред нощ, то това е доброто пиде. Тези питки са неустоимо вкусни и много популярни в Турция. Карсу ни води до любимото си място за пиде, за да научи малко повече за историята на тази страхотна закуска.

    Към предаването
  • 05:10

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    10 прасенца и изпитани рецепти за скара, Сезон 2 | Епизод 15

    Маркъс Уеринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като взима прасенца, които ще се присъединят към семейството му от селскостопански животни. Получава и съвети за готвене на открит огън.

    Към предаването