Събота,

4 април

  • 06:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадов салам и шоколадов пудинг с течен център, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Кирстен ще ни заинтригува с шоколадов салам, а след това ще ни покаже как да постигнем перфектния течен център на шоколадовия пудинг.

    Към предаването
  • 06:25

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Вкусове от гората, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.

    Към предаването
  • 06:50

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Храната на шведските работници, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл Ку се впуска в кулинарно приключение през сезонната шведската храна. Тя изследва балансирания подход на шведите към храната и отдава почит на местните съставки.

    Към предаването
  • 07:10

    Бон Апети

    +

    Спаначена салата с лимец, кюфтенца и линцер сладки, Сезон 2 | Епизод 1

    Спаначена салата с лимец, която ще приготвят Лора и Стоян, е толкова засищаща, че може да се превърне дори и в лека вечеря. А кюфтетата с бял сос от едно време ще бъдат поднесени като съвременно, красиво и неустоимо вкусно основно. Финалът ще сладък.

    Към предаването
  • 07:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Флиндърс, Виктория, Сезон 1 | Епизод 1

    Момчетата се отправят към крайбрежието за един забавен уикенд и много лудории във Флиндърс, Виктория. Там ще правят бразилски коктейли, ще залагат на покер и ще ловят риба. Какво повече могат да искат?

    Към предаването
  • 08:10

    Уикенд по мъжки

    +

    Големият бариерен риф, Сезон 1 | Епизод 2

    В Северен Куинсланд Маню изненадва бандата с еднодневно плаване с луксозна яхта. Момчетата празнуват и се забавляват в Големия бариерен риф.

    Към предаването
  • 08:35

    Уикенд по мъжки

    +

    Големият океански път, Сезон 1 | Епизод 3

    Ейдриън отвежда групата на епично пътуване по един от най-живописните пътища в света – Големият океански път. В компания като тази, пикникът лесно се превръща в гурме угощение.

    Към предаването
  • 09:05

    Найджелисима

    +

    Семейно пиршество по средата на седмицата, Сезон 1 | Епизод 1

    Найджела Лоусън ни показва колко е лесно да внесе духа на Италия в кухнята си, като използва продукти от английските супермаркети. В първия епизод Найджела ни представя любовта си към италианската кухня с удивителна, но простичка сицилианска паста с домати, чесън и бадеми.

    Към предаването
  • 09:35

    Найджелисима

    +

    Италианско печено пиле, Сезон 1 | Епизод 2

    Мисията на Найджела да ни покаже колко е лесно да внесем духа на Италия в кухнята си продължава. Тя ще ни покаже тайните на нейното празнично, но простичко печено пиле, сервирано с орзото с шафран. Десертът е изненадващо лесен – сладолед с кафе.

    Към предаването
  • 10:05

    Найджелисима

    +

    Пълнено свинско филе, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджела Лоусън приготвя свинско филе, пълнено с риган и шунка, сервирано с пюре и винярола. Тя ще ни изтъкне предимствата на спагетите, които приготвя със сос без варене от маслини и аншоа. Найджела ще ни покаже и рецепта за целувки, които приличат на понички.

    Към предаването
  • 10:35

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Почивен ден, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 11:05

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    От вкъщи, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 11:35

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Нотинг Хил, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 12:05

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми дава старт на зеленчуковото парти с дързък бургер с черен боб и прясна салца, а също и хрупкава салата с крутони и къри с подправки.

    Към предаването
  • 13:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Гигантската бонбонена фабрика на Хестън, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод Хестън се връща към едно от най-вълнуващите неща от детството си - бонбоните, като създава своя собствена бонбонена фабрика в стил "Уили Уонка".

    Към предаването
  • 14:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Нова разнообразна кухня, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл посещава Малмьо и мултикултурната атмосфера на града я вдъхновява да направи шведска зелена шакшука. За десерт Рейчъл ще приготви много вкусни шоколадови овесени бисквити.

    Към предаването
  • 14:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Улиците на Гьотеборг, Сезон 1 | Епизод 6

    След като се разхожда из Гьотеборг, Рейчъл прави своя версия на известното шведско ястие Wallenberger. За десерт тя ще приготви веган шоколадова торта без глутен.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Уоруик Дейвис, Сезон 6 | Епизод 8

    Към Джейми и Джими се присъединява британският актьор Уоруик Дейвис. В менюто ще има говеждо месо и пай „Стилтън“, виетнамска супа фо и печеното на дървени въглища свинско на шиш на Джими.

    Към предаването
  • 15:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Запомнящо се барбекю, Сезон 1 | Епизод 4

    Епичното пътуване по Големия океански път приключва. На австралийското крайбрежие Мигел приготвя вкусна паеля по испански, а обиколката с известни местни мотоциклетисти води до запомнящо се барбекю.

    Към предаването
  • 16:00

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1

    "Каноли, пълнени с въздушна рикота и десерт „Адвокат“ с лимончело."

    Към предаването
  • 16:30

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Торта "Павлова" с шоколадов мус с уиски и пуканки

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети

    +

    Боб чорба, сусамов хляб и шакшука, Сезон 2 | Епизод 2

    Всяка рецепта за боб чорба винаги е добра дошла на трапезата ни. Стоян и Лора са решили да покаже традиционната рецепта за семейството на Стоян - със свински гърди, много зеленчуци и ароматен див кимион. Към него ще върви и вкусен сусамен хляб. А основното ще е шакшука.

    Към предаването
  • 17:30

    Найджелисима

    +

    Семейно пиршество по средата на седмицата, Сезон 1 | Епизод 1

    Найджела Лоусън ни показва колко е лесно да внесе духа на Италия в кухнята си, като използва продукти от английските супермаркети. В първия епизод Найджела ни представя любовта си към италианската кухня с удивителна, но простичка сицилианска паста с домати, чесън и бадеми.

    Към предаването
  • 18:00

    Найджелисима

    +

    Италианско печено пиле, Сезон 1 | Епизод 2

    Мисията на Найджела да ни покаже колко е лесно да внесем духа на Италия в кухнята си продължава. Тя ще ни покаже тайните на нейното празнично, но простичко печено пиле, сервирано с орзото с шафран. Десертът е изненадващо лесен – сладолед с кафе.

    Към предаването
  • 18:35

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Внезапна смърт, VI част, Сезон 4 | Епизод 37

    В “Моята кухня е най-добрата“ е специална вечер на елиминациите, тъй като два отбора се борят за оцеляване в Пърт. Освен Пийт и Маню, те трябва да впечатлят и гостуващите съдии Колин Фаснидж, Гай Гроси, Карен Мартини и Лиз Егън, което означава, че ще бъде още по-трудно.

    Към предаването
  • 19:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Завръщане в кухнята, втора седмица, Сезон 4 | Епизод 38

    В този епизод елиминираните отбори ще готвят в „кухнята на завръщане“, получавайки шанс да бъдат върнати в състезанието.

    Към предаването
  • 21:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Фотографски спомени за храна, Сезон 7 | Епизод 12

    Приятелите и семейството на Пати ѝ казват, че има изключителна фотографска памет за храна. Тя може да си припомни хапка от вкусно ястие отпреди десетилетия, сякаш е било вчера. И така, Пати решава да пресъздаде някои от най-любимите си спомени в собствената си кухня и да разкаже техните истории.

    Към предаването
  • 21:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Американски ястия в мексикански стил, Сезон 7 | Епизод 13

    Страстта на Пати към пътуванията излиза извън границите на Мексико, тя обича да опознава и Америка. А тримата гладни, растящи, мексикано-американски синове на Пати обожават както мексиканските ястия на майка си, така и някои американски класики.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    В този епизод Пол Холивуд се влюбва в печивата на Ню Йорк.

    Към предаването
  • 22:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 2

    Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.

    Към предаването
  • 23:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Чикаго, Сезон 2 | Епизод 7

    Тони е във ветровития Чикаго само за 43 часа и няма намерение да губи и 1 минута в престой на летище „О’Хеър“. Той открито заявява привързаността си към този град, като го нарича „другият единствен истински американски град“.

    Към предаването
  • 23:55

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Торонто, Сезон 2 | Епизод 8

    Тони разполага с по-малко от 48 часа престой в най-големия канадски град – Торонто. На Торонто се гледа като второразреден град в кулинарно отношение, но всъщност той крие една от най-разнообразните кулинарни сцени, буквално зад всеки ъгъл има места с интересна и вкусна храна.

    Към предаването
  • 00:30

    Уикенд по мъжки

    +

    Запомнящо се барбекю, Сезон 1 | Епизод 4

    Епичното пътуване по Големия океански път приключва. На австралийското крайбрежие Мигел приготвя вкусна паеля по испански, а обиколката с известни местни мотоциклетисти води до запомнящо се барбекю.

    Към предаването
  • 00:50

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Уоруик Дейвис, Сезон 6 | Епизод 8

    Към Джейми и Джими се присъединява британският актьор Уоруик Дейвис. В менюто ще има говеждо месо и пай „Стилтън“, виетнамска супа фо и печеното на дървени въглища свинско на шиш на Джими.

    Към предаването
  • 01:50

    Бон Апети

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос.

    Към предаването
  • 02:15

    Бон Апети

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Малцина го знаят, но Стоян е запален рибар. Има любими рибни рецепти и една от тях си заслужава да се види - рибна чорба. В допълнение Лора и Стоян ще замесят прочутия си хляб фугас и един аламинут - телешко на тиган с гъби и сметана.

    Към предаването
  • 02:40

    Бон Апети

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Идеалната закуска мирише на пресен хляб, масло и топено сирене. В този епизод ще видите рецептата. След това ще се насладим на предястие от патладжан и нахут с греховно есенно минестроне.

    Към предаването
  • 03:05

    Бон Апети

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Как да направим вкусна баница с праз и бекон? Лора и Стоян ще разточат кори за баница. Пухкавите милинки са любимото печиво от детството на Стоян, а Лора мечтае за козуначно руло като на Великден.

    Към предаването
  • 03:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Без брашно и без печене. Този сладкиш има аромат на кестени, шоколад, масло, кафе, сметана и коняк. Телешкото е от Бургундия, а салатата - с козе сирене. Не е нужно да казваме, че всички обожаваме френската кухня.

    Към предаването
  • 03:55

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.

    Към предаването
  • 04:45

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Добрата лазаня е сочна, богата на вкус и мирише на печен пармезан. Точно такава лазаня ще приготвят Лора и Стоян в този епизод. Яйченият крем с банани и карамел е един от класическите десерти, които всички обичаме. Днес обаче ще го направим по-специален.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Любимата мексиканска яхния на Лора и Стоян се казва "чили кон карне". Зрителите ще я видят в този епизод на Бон Апети. Ще приготвим и бърз сос с адокадо, за да остане време за торта, защото тя ще бъде специална.

    Към предаването