Програма
Неделя
26 януари
06:00
Светът на Чък
+Йордания, Сезон 1 | Епизод 6
В Аман, Йордания Чък се храни в "Хашем" - най-стария ресторант в града, известен с това, че там се приготвят най-вкусните фалафели в Близкия изток. Той се вдъхновява от величествения пейзаж и създава импровизирана кухня насред изгубения град Петра.
Към предаването06:30
Светът на Чък
+Литва, Сезон 1 | Епизод 7
Чък се отправя към Балтийско море, за да изследва културата и кухнята на Литва. В студения Вилнюс, той опитва "цепелин" - националното ястие на тази бивша съветска република и приготвя супа борш, която може да си съперничи с на тази на тъщата му.
Към предаването06:40
Световна кухня
+Ханой, Сезон 1 | Епизод 4
Храната е важна част от виетнамската култура. В Ханой Ники открива, че навсякъде, където може да се сложи газова готварска печка и пластмасова табуретка, ще намерите гурме изкушения, приготвени пред очите ви.
Към предаването06:55
Фермерски магазин в Котсуолд
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Тази седмица фирмата търси да разшири асортимента си с вегански сладкиши. Ще посетим и малко стопанство, произвеждащо невероятните 2000 колбаса на седмица за Gloucester Services, а фирменият пекар Ети ще изпробва нова рецептата за ябълков кекс.
Към предаването07:55
Моето меню за 15 минути
+Кюфтета чили кон карне и лепкаво пиле, Сезон 1 | Епизод 1
Днес Джейми готви кюфтета чили кон карне, лепкаво пиле, салата с репички и диня и хрупкави нудъли.
Към предаването08:25
Моето меню за 15 минути
+Рибна яхния и азиатско говеждо, Сезон 1 | Епизод 2
В днешното меню има рибна яхния, шафранов сос и чеснов хляб, плюс азиатско говеждо, най-добрата салата с нудъли и дресинг от джинджифил.
Към предаването08:55
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Детски почерпки, Сезон 1 | Епизод 13
Търсите вдъхновение за забавни и вкусни детски лакомства? Сладко или солено? Рудолф ви дава два варианта - пухкава пяна, потопена в шоколад с есенен привкус и мини хотдог в домашно приготвено хлебче.
Към предаването09:25
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Рожден ден, Сезон 1 | Епизод 14
Искате да впечатлите с вкусен десерт на рождения си ден? Рудолф ви показва как да приготвите вкусно семифредо с шоколадов карамел. А ако предпочитате солената храна, тогава заложете на празнична торта капрезе.
Към предаването09:55
Пол Холивуд опитва Мексико
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Пол разучава напитките, супите, сосовете – всичко, което не се дъвче. Научава, че в Мексико обичат горещ шоколад и че американците са обсебени от мексиканската кока-кола. Посещава дистилерия и кантина, където питието върви с безплатна храна.
Към предаването10:55
Скритата Италия с Алекс Полици
+Южна Сицилия, Сезон 2 | Епизод 4
Следвайки своята дългогодишна любов към Италия, Алекс се отправя към страната и разглежда спиращите дъха градове. По пътя тя открива невероятна храна, напитки и колоритни хора. Предаването разкрива нова страна на една от най-обичаните държави.
Към предаването11:55
Джино и Фред: Емисията невъзможна
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването12:55
Мишел Ру по река Темза
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването13:55
Ирландия с Джон Тород
+От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1
От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.
Към предаването14:55
Моето меню за 15 минути
+Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3
Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.
Към предаването15:25
Моето меню за 15 минути
+Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.
Към предаването15:55
Да готвим като италианци
+Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3
За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.
Към предаването16:25
Да готвим като италианци
+Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4
Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.
Към предаването16:55
Предаването за вино
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Матю Гууд и Матю Рийс посещават дома на Мона Лиза, увековечена от Да Винчи. В Чили Джо Фаторини открива как надеждата е намерила корени в лозята в епицентъра на земетресението от 2010 г. Атул Кохар готви в тандура си ястие към любимото си вино.
Към предаването17:55
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Разядки, Сезон 1 | Епизод 15
Събирате се за питие или гледате заедно футболен мач? Тогава се нуждаете от вкусни разядки! В този епизод Рудолф приготвя начос от карфиол, пълнени чушки халапеньо, пилешки кюфтета и футболни пици.
Към предаването18:25
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Хелоуин, Сезон 1 | Епизод 16
В този специален епизод Рудолф празнува Хелоуин в пекарната. Заедно с детския писател Пол ван Луун, той пече страховити бисквити със скелети и торта за Хелоуин.
Към предаването18:55
Пол Холивуд опитва Япония
+Токио, Сезон 1 | Епизод 1
Кулинарното и културно пътешествие на Пол започва в Токио, където той вечеря сам, сблъсква се с караокето и отива на картинг, облечен като костенурка нинджа.
Към предаването19:55
Готвач в чужбина
+Дейв Майърс, Сезон 1 | Епизод 1
Дейв сбъдва детската си мечта да посети пирамидите в Гиза и научава, че работниците, които са ги построили, са се хранили само с хляб. В тучния оазис на Ал Фаюм той търси ястие с митични свойства.
Към предаването20:55
Дубайски ястия с Джейсън Атертън
+, Сезон 2 | Епизод 5
Към предаването21:55
Джейми Оливър: Сезони
+Пролетен епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването22:55
Мишел Ру по река Темза
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването23:55
Ирландия с Джон Тород
+От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1
От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.
Към предаването00:45
Моето меню за 15 минути
+Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3
Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.
Към предаването01:15
Моето меню за 15 минути
+Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.
Към предаването01:45
Да готвим като италианци
+Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3
За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.
Към предаването02:20
Да готвим като италианци
+Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4
Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.
Към предаването02:35
Предаването за вино
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Матю Гууд и Матю Рийс посещават дома на Мона Лиза, увековечена от Да Винчи. В Чили Джо Фаторини открива как надеждата е намерила корени в лозята в епицентъра на земетресението от 2010 г. Атул Кохар готви в тандура си ястие към любимото си вино.
Към предаването03:25
Светът на Чък
+Йордания, Сезон 1 | Епизод 6
В Аман, Йордания Чък се храни в "Хашем" - най-стария ресторант в града, известен с това, че там се приготвят най-вкусните фалафели в Близкия изток. Той се вдъхновява от величествения пейзаж и създава импровизирана кухня насред изгубения град Петра.
Към предаването03:55
Светът на Чък
+Литва, Сезон 1 | Епизод 7
Чък се отправя към Балтийско море, за да изследва културата и кухнята на Литва. В студения Вилнюс, той опитва "цепелин" - националното ястие на тази бивша съветска република и приготвя супа борш, която може да си съперничи с на тази на тъщата му.
Към предаването04:15
Фермерски магазин в Котсуолд
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Тази седмица фирмата търси да разшири асортимента си с вегански сладкиши. Ще посетим и малко стопанство, произвеждащо невероятните 2000 колбаса на седмица за Gloucester Services, а фирменият пекар Ети ще изпробва нова рецептата за ябълков кекс.
Към предаването05:10
Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива
+Сметанова торта - Аниек, Сезон 1 | Епизод 15
И при професионалисти като Аниек нещо може да се обърка. Тя приготвя браунита и сватбени торти, но пайовете с крем не й се получават и тя няма представа защо. За щастие, Рудолф знае и двамата приготвят чудна торта с бита сметана.
Към предаването05:40
Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива
+Маслен крем - Сем, Сезон 1 | Епизод 16
Рудолф и Сем се отправят към Хонолулу с един маслен крем. Образно казано, защото всеки уикенд тя пече прекрасни тематични торти, но не е доволна от масления си крем. След майсторски клас по приготвянето му, те оформят грандиозна екзотична торта.
Към предаването