Програма
Понеделник
18 март
06:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Гордън ще изпрати претендентите си в Лейк Дистрикт - там ще трябва да положат големи усилия, за да успеят. Отборите ще трябва да се справят както с предизвикателството на Гордън, защото ще се наложи да бъдат на 300м. във въздуха.
Към предаването07:00
Великият Меконг с Люк Нгуен
+Чау Док, Виетнам, Сезон 2 | Епизод 9
Люк посещава плаващите градове на Чау Док и Кай Бе, където опитва интересни местни ястия.
Към предаването07:30
Великият Меконг с Люк Нгуен
+Кай Бе, Виетнам, Сезон 2 | Епизод 10
Люк отива при родителите си, за да готвят заедно и да опита месо от най-странните животни, които някога е ял.
Към предаването08:00
Моето меню за 30 минути
+Вкусна запържена треска, Сезон 1 | Епизод 37
Днес в менюто на Джейми включва вкусна запържена треска, сос тартар и свежа градинска салата.
Към предаването08:30
Моето меню за 30 минути
+Пиле на шиш, Сезон 1 | Епизод 38
Джейми представя пиле на шиш с невероятен сос и салата от нудъли. А за накрая приготвя сладък плодов десерт.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
09:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
10:00
Великата британска храна с Хестън
+Риба и картофки, Сезон 1 | Епизод 1
"В тази поредица Хестън ще търси историята зад любимите си ястия, за да се вдъхнови за своя кулинарен парад на националните съкровища. Риба с картофи, петнистият Дик, ростбиф и йоркширски пудинг - това са ястията, които спечелиха сърцата ни. "
Към предаването11:00
Ключовата съставка на Лука
+Пармезан, Сезон 3 | Епизод 3
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването11:30
Бон Апети
+Пълнени чушки, пилешко в гювеч и татлии, Сезон 2 | Епизод 4
Вдъхновени от пълнените чушки със сирене и сланина на жар - едно типично велинградско ястие, Лора и Стоян решават да го преработят и да го превърнат в разядка. Във фурната на бавен огън в глинен съд пък ще сложат да се готвят пилешки бутчета с много зелении.
Към предаването12:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Прасета, Сезон 1 | Епизод 1
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той докарва нови прасета, споделя реколтата си с местните жители и приготвя пиршество в тяхна чест.
Към предаването12:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Летни зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 2
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Връща се в родното си място, в търсене на съвети за отглеждане на зеленчуци и помага на местен фермер с балирането на сено.
Към предаването13:00
Средизимноморски рецепти с 5 съставки от Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Джейми набляга на замразените храни и ни показва как да ги оползотворим максимално, като си направим вкусна закуска с тях. Дженаро Конталдо ще ни покаже как да направим вкусни домашни ньоки само с пет съставки.
Към предаването14:00
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 1, Сезон 1 | Епизод 1
Присъединете се към пикантното приключение на Люк в Бангалор. Той ще се потопи в сърцето на града, ще овладее изкуството да приготвя идли и ще се наслади на ароматите на нощните пазари в оживения мюсюлмански квартал.
Към предаването14:30
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 2, Сезон 1 | Епизод 2
В мюсюлманския квартал на Бангалор Люк разкрива тайните на удивителното биряни в нетрадиционен ресторант и хапва изкусителна вечеря преди да поеме на път.
Към предаването15:00
Моето меню за 30 минути
+Италианска паста с броколи, Сезон 1 | Епизод 39
Джейми ни изненадва с италианска паста с броколи и тиквички, салата бочонини и друга салата с прошуто и пъпеш.
Към предаването15:30
Моето меню за 30 минути
+Пушена сьомга, Сезон 1 | Епизод 40
Днес Джейми Оливър ще ни приготви пушена сьомга придружена с картофена салата, домашно сирене, ръжен хляб и истинско домашно масло.
Към предаването16:00
Ключовата съставка на Лука
+Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването16:30
Бон Апети
+Пълнени чушки, пилешко в гювеч и татлии, Сезон 2 | Епизод 4
Вдъхновени от пълнените чушки със сирене и сланина на жар - едно типично велинградско ястие, Лора и Стоян решават да го преработят и да го превърнат в разядка. Във фурната на бавен огън в глинен съд пък ще сложат да се готвят пилешки бутчета с много зелении.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
17:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
18:00
Тайните на леля Кати
+Солени печива, Сезон 4 | Епизод 21
Съществува предубеждението, че сладкишите трябва да са сладки. Невярно! За да го докаже, леля Кати ще направи три солени сладкиша - мини маслинови мъфини с пармезан и кориандър, смесен обяд и зеленчукова торта, симпатична и вкусна.
Към предаването18:30
Тайните на леля Кати
+От земята, Сезон 4 | Епизод 22
Днес леля Катя ще приготви три рецепти с кореноплодни зеленчуци. За начало имаме солени кифлички с цвекло и чътни от шалот, следва вкусен зеленчуков микс със сос от 4 сирена и накрая – сладък пудинг от сладки картофи..
Към предаването19:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Прасета, Сезон 1 | Епизод 1
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той докарва нови прасета, споделя реколтата си с местните жители и приготвя пиршество в тяхна чест.
Към предаването19:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Летни зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 2
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Връща се в родното си място, в търсене на съвети за отглеждане на зеленчуци и помага на местен фермер с балирането на сено.
Към предаването20:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 1, Сезон 3 | Епизод 1
Към предаването20:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването21:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Днес всичко се върти около бързото хранене. Гордън кани участниците в елитната закусвалня в Котсуолдс и им възлага управлението ѝ. Ще успее ли храната да отговори на очакванията? И какво ще се случи, когато Гордън огладнее и реши да си поръча бургер?
Към предаването22:00
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 1, Сезон 1 | Епизод 1
Присъединете се към пикантното приключение на Люк в Бангалор. Той ще се потопи в сърцето на града, ще овладее изкуството да приготвя идли и ще се наслади на ароматите на нощните пазари в оживения мюсюлмански квартал.
Към предаването22:30
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 2, Сезон 1 | Епизод 2
В мюсюлманския квартал на Бангалор Люк разкрива тайните на удивителното биряни в нетрадиционен ресторант и хапва изкусителна вечеря преди да поеме на път.
Към предаването23:00
Средизимноморски рецепти с 5 съставки от Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Джейми набляга на замразените храни и ни показва как да ги оползотворим максимално, като си направим вкусна закуска с тях. Дженаро Конталдо ще ни покаже как да направим вкусни домашни ньоки само с пет съставки.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Пълнени чушки, пилешко в гювеч и татлии, Сезон 2 | Епизод 4
Вдъхновени от пълнените чушки със сирене и сланина на жар - едно типично велинградско ястие, Лора и Стоян решават да го преработят и да го превърнат в разядка. Във фурната на бавен огън в глинен съд пък ще сложат да се готвят пилешки бутчета с много зелении.
Към предаването00:30
Ключовата съставка на Лука
+Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването01:00
Париж с Гийом
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Гийом Брахими разглежда 13-ти и 14-ти район на Париж и посещава артистичния квартал Монпарнас.
Към предаването01:30
Париж с Гийом
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
Гийом посещава Натюр Юрбен - най-голямата градина на покрива в Европа, и използва нейните продукти, за да направи пролетна салата. Той се среща и с австралийския ръгбист Къртли Бийл за вечеря.
Към предаването01:55
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 1, Сезон 3 | Епизод 1
Към предаването02:20
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването02:40
Великата британска храна с Хестън
+Риба и картофки, Сезон 1 | Епизод 1
"В тази поредица Хестън ще търси историята зад любимите си ястия, за да се вдъхнови за своя кулинарен парад на националните съкровища. Риба с картофи, петнистият Дик, ростбиф и йоркширски пудинг - това са ястията, които спечелиха сърцата ни. "
Към предаването03:30
Моето меню за 30 минути
+Италианска паста с броколи, Сезон 1 | Епизод 39
Джейми ни изненадва с италианска паста с броколи и тиквички, салата бочонини и друга салата с прошуто и пъпеш.
Към предаването03:55
Моето меню за 30 минути
+Пушена сьомга, Сезон 1 | Епизод 40
Днес Джейми Оливър ще ни приготви пушена сьомга придружена с картофена салата, домашно сирене, ръжен хляб и истинско домашно масло.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Пълнени чушки, пилешко в гювеч и татлии, Сезон 2 | Епизод 4
Вдъхновени от пълнените чушки със сирене и сланина на жар - едно типично велинградско ястие, Лора и Стоян решават да го преработят и да го превърнат в разядка. Във фурната на бавен огън в глинен съд пък ще сложат да се готвят пилешки бутчета с много зелении.
Към предаването04:45
Новата балканска кухня с Божана
+Риба, Сезон 1 | Епизод 3
Към предаването05:10
Тайните на леля Кати
+Солени печива, Сезон 4 | Епизод 21
Съществува предубеждението, че сладкишите трябва да са сладки. Невярно! За да го докаже, леля Кати ще направи три солени сладкиша - мини маслинови мъфини с пармезан и кориандър, смесен обяд и зеленчукова торта, симпатична и вкусна.
Към предаването
Вторник
19 март
06:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Днес всичко се върти около бързото хранене. Гордън кани участниците в елитната закусвалня в Котсуолдс и им възлага управлението ѝ. Ще успее ли храната да отговори на очакванията? И какво ще се случи, когато Гордън огладнее и реши да си поръча бургер?
Към предаването07:00
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 1, Сезон 1 | Епизод 1
Присъединете се към пикантното приключение на Люк в Бангалор. Той ще се потопи в сърцето на града, ще овладее изкуството да приготвя идли и ще се наслади на ароматите на нощните пазари в оживения мюсюлмански квартал.
Към предаването07:30
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 2, Сезон 1 | Епизод 2
В мюсюлманския квартал на Бангалор Люк разкрива тайните на удивителното биряни в нетрадиционен ресторант и хапва изкусителна вечеря преди да поеме на път.
Към предаването08:00
Моето меню за 30 минути
+Италианска паста с броколи, Сезон 1 | Епизод 39
Джейми ни изненадва с италианска паста с броколи и тиквички, салата бочонини и друга салата с прошуто и пъпеш.
Към предаването08:30
Моето меню за 30 минути
+Пушена сьомга, Сезон 1 | Епизод 40
Днес Джейми Оливър ще ни приготви пушена сьомга придружена с картофена салата, домашно сирене, ръжен хляб и истинско домашно масло.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
09:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
10:00
Великата британска храна с Хестън
+Ростбиф, Сезон 1 | Епизод 2
"Този път темата е ростбиф. Хестън разказва невероятни истории и открива корените на това британско ястие, преди да сервира великолепен ростбиф на хората, които го правят възможен – месарите и фермерите."
Към предаването11:00
Ключовата съставка на Лука
+Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването11:30
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването12:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Идеалното пиле, Сезон 1 | Епизод 3
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектното пиле и получава урок за отглеждане на гъби в собствен гъбарник.
Към предаването12:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Говеда, Сезон 1 | Епизод 4
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектните крави и се отправя към селската кръчма заедно с други местни производители.
Към предаването13:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.
Към предаването14:00
Индия с Люк Нгуен
+Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3
В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!
Към предаването14:30
Индия с Люк Нгуен
+Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4
В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.
Към предаването15:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Картофи, Сезон 1 | Епизод 1
Всички обичат картофите. Джейми е ентусиазиран относно тези подземни бижута и ще направи перфектната картофена салата, използвайки прясно извадени картофи. Заедно с градинаря Брайън проучват какво се крие под почвата и лилавите картофи, които откриват, са наистина невероятни.
Към предаването15:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Грах и бакла, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод Джейми ще приготви три рецепти, като използва най-пресния грах и бакла, набрани направо от градината. Джейми възпява качествата на суровите зърна грах и бакла като приготвя пастет за намазване върху препечена филийка. Приготвя още кюфтета от бакла и спагети с кайма и пресен грах.
Към предаването16:00
Ключовата съставка на Лука
+Кафе, Сезон 3 | Епизод 5
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - кафе.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
17:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
18:00
Тайните на леля Кати
+Рецептите на по-голямата сестра, Сезон 4 | Епизод 23
Днес леля Кати ще играе в кухнята със сестра си Шиня. Заедно те ще приготвят фурми и бекон в кори, оригинално чили, с пуешко и черен боб и една от любимите торти на най-голямата й сестра - тортата „Мисисипи“.
Към предаването18:30
Тайните на леля Кати
+Добре изглеждащи пайове, Сезон 4 | Епизод 24
Леля Кати не може да устои на красив пай! Понеже обича да ги украсява по свой собствен начин, днес тя ще приготви три вкусни пая и ще ги "облече" идеално.
Към предаването19:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Идеалното пиле, Сезон 1 | Епизод 3
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектното пиле и получава урок за отглеждане на гъби в собствен гъбарник.
Към предаването19:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Говеда, Сезон 1 | Епизод 4
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектните крави и се отправя към селската кръчма заедно с други местни производители.
Към предаването20:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3
Към предаването20:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 4, Сезон 3 | Епизод 4
Към предаването21:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Днес, Гордън ще провери доколко неговите състезатели могат да взимат решения под напрежение. Задачата им ще бъде да разпознаят известно сирене само по вкуса и миризмата му. Ще трябва да се спуснат в ужасяващо тясна пещера на стотици метри под земята.
Към предаването22:00
Индия с Люк Нгуен
+Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3
В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!
Към предаването22:30
Индия с Люк Нгуен
+Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4
В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.
Към предаването23:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването00:30
Ключовата съставка на Лука
+Кафе, Сезон 3 | Епизод 5
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - кафе.
Към предаването01:00
Париж с Гийом
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Шеф Гийом Брахими посещава 17-ти и 18-ти район на Париж, където разглежда ферма за гъби в подземен паркинг.
Към предаването01:30
Париж с Гийом
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Шеф Гийом Брахими завършва обиколката си на Париж с изследване на бохемския център на града, както и с дегустация на парижка бира и обиколка на интригуващия квартал на Едит Пиаф.
Към предаването01:55
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3
Към предаването02:20
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 4, Сезон 3 | Епизод 4
Към предаването02:40
Великата британска храна с Хестън
+Ростбиф, Сезон 1 | Епизод 2
"Този път темата е ростбиф. Хестън разказва невероятни истории и открива корените на това британско ястие, преди да сервира великолепен ростбиф на хората, които го правят възможен – месарите и фермерите."
Към предаването03:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Картофи, Сезон 1 | Епизод 1
Всички обичат картофите. Джейми е ентусиазиран относно тези подземни бижута и ще направи перфектната картофена салата, използвайки прясно извадени картофи. Заедно с градинаря Брайън проучват какво се крие под почвата и лилавите картофи, които откриват, са наистина невероятни.
Към предаването04:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Грах и бакла, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод Джейми ще приготви три рецепти, като използва най-пресния грах и бакла, набрани направо от градината. Джейми възпява качествата на суровите зърна грах и бакла като приготвя пастет за намазване върху препечена филийка. Приготвя още кюфтета от бакла и спагети с кайма и пресен грах.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването04:45
Новата балканска кухня с Божана
+Коледа, Сезон 1 | Епизод 4
Към предаването05:10
Тайните на леля Кати
+Рецептите на по-голямата сестра, Сезон 4 | Епизод 23
Днес леля Кати ще играе в кухнята със сестра си Шиня. Заедно те ще приготвят фурми и бекон в кори, оригинално чили, с пуешко и черен боб и една от любимите торти на най-голямата й сестра - тортата „Мисисипи“.
Към предаването
Сряда
20 март
06:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Днес, Гордън ще провери доколко неговите състезатели могат да взимат решения под напрежение. Задачата им ще бъде да разпознаят известно сирене само по вкуса и миризмата му. Ще трябва да се спуснат в ужасяващо тясна пещера на стотици метри под земята.
Към предаването07:00
Индия с Люк Нгуен
+Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3
В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!
Към предаването07:30
Индия с Люк Нгуен
+Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4
В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.
Към предаването08:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Картофи, Сезон 1 | Епизод 1
Всички обичат картофите. Джейми е ентусиазиран относно тези подземни бижута и ще направи перфектната картофена салата, използвайки прясно извадени картофи. Заедно с градинаря Брайън проучват какво се крие под почвата и лилавите картофи, които откриват, са наистина невероятни.
Към предаването08:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Грах и бакла, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод Джейми ще приготви три рецепти, като използва най-пресния грах и бакла, набрани направо от градината. Джейми възпява качествата на суровите зърна грах и бакла като приготвя пастет за намазване върху препечена филийка. Приготвя още кюфтета от бакла и спагети с кайма и пресен грах.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
09:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
10:00
Великата британска храна с Хестън
+Десерти, Сезон 1 | Епизод 3
"Този път темата са класическите британски пудинги. Хестън разкрива невероятните истории и стига до произхода на любимия пудинг, преди да сервира своя версия на група щастливи гости. Но какво по-точно ще сервира?"
Към предаването11:00
Ключовата съставка на Лука
+Кафе, Сезон 3 | Епизод 5
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - кафе.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Свински джолан и домашен хляб, Сезон 2 | Епизод 6
С една засищаща и интересна салата с пържени чушки, нахут и домати Лора и Стоян стартират менюто за деня. След това ще омесят домашен вкусен хляб, а основното ще е впечатляващо - свински джолан на бавен огън, поднесен със сос и намачкани картофи.
Към предаването12:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+12:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+13:00
Ирландското пътешествие на Джулия Брадбъри
+Запад, Сезон 1 | Епизод 2
През „дивия" запад на Ирландия, към крайбрежния див атлантически път, Джулия пътува от скалистия Бърен до Галуей и хълмовете на Конемара, където търси миди във водите на в грандиозен фиорд.
Към предаването14:00
Индия с Люк Нгуен
+Кочи, Сезон 1 | Епизод 5
На екзотичния фон на Кочи, Люк се впуска в приключение по пътя на подправките. Опитва си късмета с хвърляне на рибарска мрежа, разкрива тайните на историческия квартал с местен историк и приготвя ястие, което някога е владеело британското небце.
Към предаването14:30
Индия с Люк Нгуен
+Лагуните на Керала, Сезон 1 | Епизод 6
Люк се движи из очарователните лагуни на Керала - исторически център на търговията с подправки. Сред лабиринта от водни пътища, той е в търсене на изискани продукти, с които да създаде изключителен кулинарен шедьовър.
Към предаването15:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Лук, Сезон 1 | Епизод 3
Фокусът на днешния епизод е върху семейство Лукови. Джейми вади първия си лук за годината и прави свежа салата от сирене и лук. Червеният лук той използва за приготвянето на печени картофи и лук с печено свинско.
Към предаването15:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Ягоди, Сезон 1 | Епизод 4
За да получите най-свежите и най-вкусни ягоди, трябва да ги отгледате сами. Градината на Джейми прелива от ягоди във висящи кошници, чудесен начин да ги отглеждате. Той ги бере на момента, за да направи ягодова салата с бекон и халуми.
Към предаването16:00
Ключовата съставка на Лука
+Цветове от тиквички, Сезон 3 | Епизод 6
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - банани.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Свински джолан и домашен хляб, Сезон 2 | Епизод 6
С една засищаща и интересна салата с пържени чушки, нахут и домати Лора и Стоян стартират менюто за деня. След това ще омесят домашен вкусен хляб, а основното ще е впечатляващо - свински джолан на бавен огън, поднесен със сос и намачкани картофи.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
17:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
18:00
Тайните на леля Кати
+Сладкиши за специални поводи, Сезон 4 | Епизод 25
В кухнята леля Кати не делегира дейности, особено при специални поводи. Днес тя ще прави торти за важни моменти. За сватба, нека да заложим на структурата, за кръщене е необходимо да се поработи върху украсата, а за рожден ден е важен вкуса.
Към предаването18:30
Тайните на леля Кати
+Ученици в кухнята (с племенницата Маргарида), Сезон 4 | Епизод 26
Една от племенниците на леля Кати, Маргарида, скоро ще се присъедини към програмата „Еразъм“. Днес любимата й леля ще я научи на три бързи и евтини рецепти – завит сандвич с пилешко и майонеза от авокадо, бързи пайове с риба тон и торта с йогурт.
Към предаването19:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+19:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+20:00
Корнуол с Рик Стайн
+, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването20:30
Корнуол с Рик Стайн
+, Сезон 3 | Епизод 6
Към предаването21:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Гордън ще отпразнува най-доброто от британската кухня. Той кани участниците на великолепното крайбрежие на Есекс, за да съберат малко стриди на ръка. Те трябва да съберат, колко може повече от този кулинарен деликатес.
Към предаването22:00
Индия с Люк Нгуен
+Кочи, Сезон 1 | Епизод 5
На екзотичния фон на Кочи, Люк се впуска в приключение по пътя на подправките. Опитва си късмета с хвърляне на рибарска мрежа, разкрива тайните на историческия квартал с местен историк и приготвя ястие, което някога е владеело британското небце.
Към предаването22:30
Индия с Люк Нгуен
+Лагуните на Керала, Сезон 1 | Епизод 6
Люк се движи из очарователните лагуни на Керала - исторически център на търговията с подправки. Сред лабиринта от водни пътища, той е в търсене на изискани продукти, с които да създаде изключителен кулинарен шедьовър.
Към предаването23:00
Ирландското пътешествие на Джулия Брадбъри
+Запад, Сезон 1 | Епизод 2
През „дивия" запад на Ирландия, към крайбрежния див атлантически път, Джулия пътува от скалистия Бърен до Галуей и хълмовете на Конемара, където търси миди във водите на в грандиозен фиорд.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Свински джолан и домашен хляб, Сезон 2 | Епизод 6
С една засищаща и интересна салата с пържени чушки, нахут и домати Лора и Стоян стартират менюто за деня. След това ще омесят домашен вкусен хляб, а основното ще е впечатляващо - свински джолан на бавен огън, поднесен със сос и намачкани картофи.
Към предаването00:30
Ключовата съставка на Лука
+Цветове от тиквички, Сезон 3 | Епизод 6
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - банани.
Към предаването01:00
Храна и напитки
+Том Керидж, Сезон 1 | Епизод 1
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и отличеният със звезда Мишлен шеф готвач Том Керидж се заемат да приготвят съвършеното печено, докато авантюристът Стефан Гейтс се опитва да ни убеди да консумираме личинки.
01:35
Храна и напитки
+Сладки печива, Сезон 1 | Епизод 2
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и доайенът на британските пекари Мери Бери създават заедно съвършения следобеден чай, докато Рейчъл Ку се отправя към Париж в търсене на сладкарско съвършенство.
01:55
Корнуол с Рик Стайн
+, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването02:40
Великата британска храна с Хестън
+Десерти, Сезон 1 | Епизод 3
"Този път темата са класическите британски пудинги. Хестън разкрива невероятните истории и стига до произхода на любимия пудинг, преди да сервира своя версия на група щастливи гости. Но какво по-точно ще сервира?"
Към предаването03:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Лук, Сезон 1 | Епизод 3
Фокусът на днешния епизод е върху семейство Лукови. Джейми вади първия си лук за годината и прави свежа салата от сирене и лук. Червеният лук той използва за приготвянето на печени картофи и лук с печено свинско.
Към предаването04:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Ягоди, Сезон 1 | Епизод 4
За да получите най-свежите и най-вкусни ягоди, трябва да ги отгледате сами. Градината на Джейми прелива от ягоди във висящи кошници, чудесен начин да ги отглеждате. Той ги бере на момента, за да направи ягодова салата с бекон и халуми.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Свински джолан и домашен хляб, Сезон 2 | Епизод 6
С една засищаща и интересна салата с пържени чушки, нахут и домати Лора и Стоян стартират менюто за деня. След това ще омесят домашен вкусен хляб, а основното ще е впечатляващо - свински джолан на бавен огън, поднесен със сос и намачкани картофи.
Към предаването04:45
Новата балканска кухня с Божана
+БГ класика и още нещо, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването05:10
Тайните на леля Кати
+Сладкиши за специални поводи, Сезон 4 | Епизод 25
В кухнята леля Кати не делегира дейности, особено при специални поводи. Днес тя ще прави торти за важни моменти. За сватба, нека да заложим на структурата, за кръщене е необходимо да се поработи върху украсата, а за рожден ден е важен вкуса.
Към предаването