Неделя

26 януари

  • 06:00

    Светът на Чък

    +

    Йордания, Сезон 1 | Епизод 6

    В Аман, Йордания Чък се храни в "Хашем" - най-стария ресторант в града, известен с това, че там се приготвят най-вкусните фалафели в Близкия изток. Той се вдъхновява от величествения пейзаж и създава импровизирана кухня насред изгубения град Петра.

    Към предаването
  • 06:30

    Светът на Чък

    +

    Литва, Сезон 1 | Епизод 7

    Чък се отправя към Балтийско море, за да изследва културата и кухнята на Литва. В студения Вилнюс, той опитва "цепелин" - националното ястие на тази бивша съветска република и приготвя супа борш, която може да си съперничи с на тази на тъщата му.

    Към предаването
  • 06:40

    Световна кухня

    +

    Ханой, Сезон 1 | Епизод 4

    Храната е важна част от виетнамската култура. В Ханой Ники открива, че навсякъде, където може да се сложи газова готварска печка и пластмасова табуретка, ще намерите гурме изкушения, приготвени пред очите ви.

    Към предаването
  • 06:55

    Фермерски магазин в Котсуолд

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Тази седмица фирмата търси да разшири асортимента си с вегански сладкиши. Ще посетим и малко стопанство, произвеждащо невероятните 2000 колбаса на седмица за Gloucester Services, а фирменият пекар Ети ще изпробва нова рецептата за ябълков кекс.

    Към предаването
  • 07:55

    Моето меню за 15 минути

    +

    Кюфтета чили кон карне и лепкаво пиле, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Джейми готви кюфтета чили кон карне, лепкаво пиле, салата с репички и диня и хрупкави нудъли.

    Към предаването
  • 08:25

    Моето меню за 15 минути

    +

    Рибна яхния и азиатско говеждо, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешното меню има рибна яхния, шафранов сос и чеснов хляб, плюс азиатско говеждо, най-добрата салата с нудъли и дресинг от джинджифил.

    Към предаването
  • 08:55

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Детски почерпки, Сезон 1 | Епизод 13

    Търсите вдъхновение за забавни и вкусни детски лакомства? Сладко или солено? Рудолф ви дава два варианта - пухкава пяна, потопена в шоколад с есенен привкус и мини хотдог в домашно приготвено хлебче.

    Към предаването
  • 09:25

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Рожден ден, Сезон 1 | Епизод 14

    Искате да впечатлите с вкусен десерт на рождения си ден? Рудолф ви показва как да приготвите вкусно семифредо с шоколадов карамел. А ако предпочитате солената храна, тогава заложете на празнична торта капрезе.

    Към предаването
  • 09:55

    Пол Холивуд опитва Мексико

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пол разучава напитките, супите, сосовете – всичко, което не се дъвче. Научава, че в Мексико обичат горещ шоколад и че американците са обсебени от мексиканската кока-кола. Посещава дистилерия и кантина, където питието върви с безплатна храна.

    Към предаването
  • 10:55

    Скритата Италия с Алекс Полици

    +

    Южна Сицилия, Сезон 2 | Епизод 4

    Следвайки своята дългогодишна любов към Италия, Алекс се отправя към страната и разглежда спиращите дъха градове. По пътя тя открива невероятна храна, напитки и колоритни хора. Предаването разкрива нова страна на една от най-обичаните държави.

    Към предаването
  • 11:55

    Джино и Фред: Емисията невъзможна

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 12:55

    Мишел Ру по река Темза

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 13:55

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1

    От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.

    Към предаването
  • 14:55

    Моето меню за 15 минути

    +

    Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.

    Към предаването
  • 15:25

    Моето меню за 15 минути

    +

    Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.

    Към предаването
  • 15:55

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 16:25

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 16:55

    Предаването за вино

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Матю Гууд и Матю Рийс посещават дома на Мона Лиза, увековечена от Да Винчи. В Чили Джо Фаторини открива как надеждата е намерила корени в лозята в епицентъра на земетресението от 2010 г. Атул Кохар готви в тандура си ястие към любимото си вино.

    Към предаването
  • 17:55

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Разядки, Сезон 1 | Епизод 15

    Събирате се за питие или гледате заедно футболен мач? Тогава се нуждаете от вкусни разядки! В този епизод Рудолф приготвя начос от карфиол, пълнени чушки халапеньо, пилешки кюфтета и футболни пици.

    Към предаването
  • 18:25

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Хелоуин, Сезон 1 | Епизод 16

    В този специален епизод Рудолф празнува Хелоуин в пекарната. Заедно с детския писател Пол ван Луун, той пече страховити бисквити със скелети и торта за Хелоуин.

    Към предаването
  • 18:55

    Пол Холивуд опитва Япония

    +

    Токио, Сезон 1 | Епизод 1

    Кулинарното и културно пътешествие на Пол започва в Токио, където той вечеря сам, сблъсква се с караокето и отива на картинг, облечен като костенурка нинджа.

    Към предаването
  • 19:55

    Готвач в чужбина

    +

    Дейв Майърс, Сезон 1 | Епизод 1

    Дейв сбъдва детската си мечта да посети пирамидите в Гиза и научава, че работниците, които са ги построили, са се хранили само с хляб. В тучния оазис на Ал Фаюм той търси ястие с митични свойства.

    Към предаването
  • 20:55

    Дубайски ястия с Джейсън Атертън

    +

    , Сезон 2 | Епизод 5

    Към предаването
  • 21:55

    Джейми Оливър: Сезони

    +

    Пролетен епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 22:55

    Мишел Ру по река Темза

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 23:55

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1

    От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.

    Към предаването
  • 00:45

    Моето меню за 15 минути

    +

    Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.

    Към предаването
  • 01:15

    Моето меню за 15 минути

    +

    Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.

    Към предаването
  • 01:45

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 02:20

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 02:35

    Предаването за вино

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Матю Гууд и Матю Рийс посещават дома на Мона Лиза, увековечена от Да Винчи. В Чили Джо Фаторини открива как надеждата е намерила корени в лозята в епицентъра на земетресението от 2010 г. Атул Кохар готви в тандура си ястие към любимото си вино.

    Към предаването
  • 03:25

    Светът на Чък

    +

    Йордания, Сезон 1 | Епизод 6

    В Аман, Йордания Чък се храни в "Хашем" - най-стария ресторант в града, известен с това, че там се приготвят най-вкусните фалафели в Близкия изток. Той се вдъхновява от величествения пейзаж и създава импровизирана кухня насред изгубения град Петра.

    Към предаването
  • 03:55

    Светът на Чък

    +

    Литва, Сезон 1 | Епизод 7

    Чък се отправя към Балтийско море, за да изследва културата и кухнята на Литва. В студения Вилнюс, той опитва "цепелин" - националното ястие на тази бивша съветска република и приготвя супа борш, която може да си съперничи с на тази на тъщата му.

    Към предаването
  • 04:15

    Фермерски магазин в Котсуолд

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Тази седмица фирмата търси да разшири асортимента си с вегански сладкиши. Ще посетим и малко стопанство, произвеждащо невероятните 2000 колбаса на седмица за Gloucester Services, а фирменият пекар Ети ще изпробва нова рецептата за ябълков кекс.

    Към предаването
  • 05:10

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Сметанова торта - Аниек, Сезон 1 | Епизод 15

    И при професионалисти като Аниек нещо може да се обърка. Тя приготвя браунита и сватбени торти, но пайовете с крем не й се получават и тя няма представа защо. За щастие, Рудолф знае и двамата приготвят чудна торта с бита сметана.

    Към предаването
  • 05:40

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Маслен крем - Сем, Сезон 1 | Епизод 16

    Рудолф и Сем се отправят към Хонолулу с един маслен крем. Образно казано, защото всеки уикенд тя пече прекрасни тематични торти, но не е доволна от масления си крем. След майсторски клас по приготвянето му, те оформят грандиозна екзотична торта.

    Към предаването