Четвъртък,

3 декември

  • 06:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Жирона, Испания - Желирани змиорки, Сезон 1 | Епизод 7

    Поли и Джак отиват до един от най-старите магазини за змиорки и пай в Лондон, за да се срещнат със собственика, да опитат желирани змиорки и да научат повече за популярността на змиорките в Англия. По-късно Джак сервира на хората в Жирона, Испания своята версия на тази стара британска рецепта.

    Към предаването
  • 06:25

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Сингапур - Месен пудинг с бъбреци, Сезон 1 | Епизод 8

    Джак и Поли посещават най-добрия готвач пекар в Лондон по време на негов кулинарен курс, за да разберат как приготвя той пудинг с месо и бъбреци. След това Джак отскача до Сингапур, град, в който е прекарал много време в детството си.

    Към предаването
  • 06:55

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сицилия и Пулия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик продължава обиколката си на Сицилия, наслаждавайки се на цветовете и атмосферата на рибния пазар в Катания. След това се отправя към Пулия, известна с т.нар. „кухня на бедните“. Рик приготвя грах с лук, пармска шунка и зехтин.

    Към предаването
  • 08:00

    У дома с Джейми на Коледа

    +

    У дома с Джейми на Коледа, Сезон 2007 | Епизод 1

    В този епизод Джейми сваля напрежението от подготовката на празничната вечеря и ни позволява да се насладим на празника. Ако послушате съветите му, достатъчно е да бъдете спокойни и добре организирани и коледната вечеря ще вземе ума на приятелите ви.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Мусове, Сезон 2 | Епизод 13

    Днешният епизод е посветен на мусовете и Франсишко ще ни покаже три рецепти за този вид десерт – шоколадов мус с вишни и хрупкава шоколадова глазура, овесен мус със сметана и пюре от папая и мандаринов мус, поднесен върху кекс с меласа.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 10:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Ден за пикник, Сезон 1 | Епизод 15

    Гордън се обръща към приготвянето на страхотна храна за пикник.

    Към предаването
  • 10:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Икономични рецепти, Сезон 1 | Епизод 16

    Гордън доказва, че е възможно да се приготви великолепна храна, която не струва цяло състояние.

    Към предаването
  • 11:00

    Найджелисима

    +

    Пълнено свинско филе, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджела Лоусън приготвя свинско филе, пълнено с риган и шунка, сервирано с пюре и винярола. Тя ще ни изтъкне предимствата на спагетите, които приготвя със сос без варене от маслини и аншоа. Найджела ще ни покаже и рецепта за целувки, които приличат на понички.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 17, Сезон 2 | Епизод 17

    Направете децата щастливи като приготвите купички с ориз и лепкаво пиле и рулца с наденички, които днес ще ни покаже Джъстин. На гости в кухнята ще бъде Силвия Колока, която ще приготви безглутенов хляб с бекон и семена фенел.

    Към предаването
  • 12:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 2 | Епизод 18

    Прегъвали ли сте някога пицата си на две? Страшно вкусно е! Силвия Колока ще ни покаже своя вариант на неаполитанска пица калцоне. А Джъстин ще приготви вкусна топла салата с киноа и сьомга.

    Към предаването
  • 13:00

    Традиции от Португалия

    +

    Мадейра, Сезон 1 | Епизод 19

    Днес ще се качим на лодка, за да отплаваме към Мадейра и да се запознаем с нейната храна. Ще направим шишчета с месо, хамбургер с риба тон и скумрия със сос.

    Към предаването
  • 13:30

    Традиции от Португалия

    +

    Азорски острови, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес ще отлетим към Азорските острови за пътешествие из вкусовете на този автономен регион. Ще приготвим телешки бут, задушен октопод и пирожки с местно сирене и сладко от ананас.

    Към предаването
  • 14:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Пулия и Корфу, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик напуска Италия и се отправя към гръцкия остров Корфу, където присъства на семейно празненство. Той посещава кухни и ресторанти из целия остров и научава как се приготвят автентични ястия като селска салата, пастицио и печен гръцки омлет с диви зеленолистни зеленчуци, праз и сирене фета.

    Към предаването
  • 15:00

    Коледа в стил Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 2014 | Епизод 1

    Към предаването
  • 16:00

    Найджелисима

    +

    Пълнено свинско филе, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджела Лоусън приготвя свинско филе, пълнено с риган и шунка, сервирано с пюре и винярола. Тя ще ни изтъкне предимствата на спагетите, които приготвя със сос без варене от маслини и аншоа. Найджела ще ни покаже и рецепта за целувки, които приличат на понички.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Държави, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Франсишко ще ни предложи три десерта от различни точки на света. От Австрия – торта „Сахер“, сочна торта със слоеве от кайсиев конфитюр и шоколадов ганаш. От Бразилия – традиционният десерт „Киндим“ с вкус на кокос и от Белгия – бисквити Спекулас.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пайове, Сезон 1 | Епизод 17

    Има сложни десерти, но има и много лесни. Първата тарталета е без глутен и е направена с бадемово брашно. Тя е с плънка от сладка чила и круша, печена в сироп от лимон и канела.

    Към предаването
  • 18:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 18:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Още здравословни рецепти, Сезон 1 | Епизод 18

    Гордън доказва, че здравословната храна в домашни условия може да бъде вкусна.

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 17, Сезон 2 | Епизод 17

    Направете децата щастливи като приготвите купички с ориз и лепкаво пиле и рулца с наденички, които днес ще ни покаже Джъстин. На гости в кухнята ще бъде Силвия Колока, която ще приготви безглутенов хляб с бекон и семена фенел.

    Към предаването
  • 19:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 2 | Епизод 18

    Прегъвали ли сте някога пицата си на две? Страшно вкусно е! Силвия Колока ще ни покаже своя вариант на неаполитанска пица калцоне. А Джъстин ще приготви вкусна топла салата с киноа и сьомга.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Карол и Адам, Сезон 6 | Епизод 9

    Наскоро оженилите се Карол и Адам от Нов Южен Уелс могат да се грижат за седем деца, но ще успеят ли да се справят с временния си ресторант?

    Към предаването
  • 21:00

    Коледа в стил Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 2014 | Епизод 1

    Към предаването
  • 22:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Пулия и Корфу, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик напуска Италия и се отправя към гръцкия остров Корфу, където присъства на семейно празненство. Той посещава кухни и ресторанти из целия остров и научава как се приготвят автентични ястия като селска салата, пастицио и печен гръцки омлет с диви зеленолистни зеленчуци, праз и сирене фета.

    Към предаването
  • 23:05

    Традиции от Португалия

    +

    Мадейра, Сезон 1 | Епизод 19

    Днес ще се качим на лодка, за да отплаваме към Мадейра и да се запознаем с нейната храна. Ще направим шишчета с месо, хамбургер с риба тон и скумрия със сос.

    Към предаването
  • 23:35

    Традиции от Португалия

    +

    Азорски острови, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес ще отлетим към Азорските острови за пътешествие из вкусовете на този автономен регион. Ще приготвим телешки бут, задушен октопод и пирожки с местно сирене и сладко от ананас.

    Към предаването
  • 00:05

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 00:35

    Найджелисима

    +

    Пълнено свинско филе, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджела Лоусън приготвя свинско филе, пълнено с риган и шунка, сервирано с пюре и винярола. Тя ще ни изтъкне предимствата на спагетите, които приготвя със сос без варене от маслини и аншоа. Найджела ще ни покаже и рецепта за целувки, които приличат на понички.

    Към предаването
  • 01:05

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Талин, Естония - Пушена херинга и поширано яйце, Сезон 1 | Епизод 9

    В местен рибарник Поли разказва на Джак повече за историята на пушената херинга, която му е била любима закуска в детството. След това Джак се отправя към Талин, Естония. Там, заедно с местен готвач, се опитва да измисли закуска с пушена риба, която може да се държи в ръка.

    Към предаването
  • 01:35

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Ротердам, Холандия - Пудинг с червени боровинки, Сезон 1 | Епизод 10

    Поли и Джак се срещат в Музея на каналите в Лондон , за да научат повече за историята на сладоледа в Лондон. В кухнята си Джак приготвя своя версия на английски пудинг „Spotted Jack“ и сладолед, а по-късно е в пристанищния град Ротердам.

    Към предаването
  • 02:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 02:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Още здравословни рецепти, Сезон 1 | Епизод 18

    Гордън доказва, че здравословната храна в домашни условия може да бъде вкусна.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Карол и Адам, Сезон 6 | Епизод 9

    Наскоро оженилите се Карол и Адам от Нов Южен Уелс могат да се грижат за седем деца, но ще успеят ли да се справят с временния си ресторант?

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Държави, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Франсишко ще ни предложи три десерта от различни точки на света. От Австрия – торта „Сахер“, сочна торта със слоеве от кайсиев конфитюр и шоколадов ганаш. От Бразилия – традиционният десерт „Киндим“ с вкус на кокос и от Белгия – бисквити Спекулас.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пайове, Сезон 1 | Епизод 17

    Има сложни десерти, но има и много лесни. Първата тарталета е без глутен и е направена с бадемово брашно. Тя е с плънка от сладка чила и круша, печена в сироп от лимон и канела.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 17, Сезон 2 | Епизод 17

    Направете децата щастливи като приготвите купички с ориз и лепкаво пиле и рулца с наденички, които днес ще ни покаже Джъстин. На гости в кухнята ще бъде Силвия Колока, която ще приготви безглутенов хляб с бекон и семена фенел.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 2 | Епизод 18

    Прегъвали ли сте някога пицата си на две? Страшно вкусно е! Силвия Колока ще ни покаже своя вариант на неаполитанска пица калцоне. А Джъстин ще приготви вкусна топла салата с киноа и сьомга.

    Към предаването
  • 05:10

    Коледа в стил Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 2014 | Епизод 1

    Към предаването