Програма
Вторник
1 юли
06:00
Тайните на леля Кати
+Пътуване по света с торти, Сезон 4 | Епизод 39
Днес леля Кати ни предлага меню, което ще ни отведе до три краища на света. Първо, немска торта Шварцвалд. После, прекосяваме Атлантика за нюйоркски франзели. И накрая ще се възхитим на японски чийзкейк.
Към предаването06:30
Тайните на леля Кати
+Малка лоза и много грозде, Сезон 4 | Епизод 40
Той е един от най-старите плодове и винаги е имал място на трапезата ни, било в твърдо или в течно състояние! Днес леля Кати ще готви с грозде. В менюто ще има патешки дроб с Портвайн и бяло грозде, червено вино и бадемови сладки със стафиди.
Към предаването06:55
Приключението на Джон Тород в Малайзия
+Остров Лангкави, Сезон 1 | Епизод 10
Джон посещава остров Лангкави, където се запознава с Нарел Макмърти, която разказва за магията на малайзийската храна. В Англия Джон приготвя своя вариант на класическо малайзийско ястие - раци с билки.
Към предаването07:25
Приключението на Джон Тород в Малайзия
+Куала Лумпур, Сезон 1 | Епизод 1
Куала Лумпур изобилства от пазари и места за хранене, пълни с индийска и мюсюлманска кухня. От хляб роти с кокосово сладко през сатай и бургери до ледени десерти, гарнирани с ядки и сироп.
Към предаването07:55
Моето меню за 15 минути
+Малайзия: рибен сандвич и фарфале с гъби, Сезон 1 | Епизод 5
В днешното меню са най-хубавите рибни банички, пюре от грах и сос тартар, фарфале с гъби, синьо сирене, лешници и ябълкова салата.
Към предаването08:25
Моето меню за 15 минути
+Агнешки котлети и лингуини със скариди, Сезон 1 | Епизод 6
Днес Джейми готви агнешки котлети, къри сос, ориз и грах, плюс салата от сицилианско резене.
Към предаването08:55
Кралицата на шоколада
+Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10
Днес е ред на идеалните съчетания с един класически малиново-шоколадов мус, шоколадови пуканки и по-малко известната джинджифилова торта с шоколадова глазура. Една божествена комбинация.
Към предаването09:25
Кралицата на шоколада
+Епизод 1, Сезон 3 | Епизод 1
Кралицата на шоколада Кирстен Тиболс отново е тук за още шоколадови изкушения - от пищни и леки пудинги до маслени бисквити с цитрусови аромати. Впечатлете гостите си с изящни шоколадови кошнички или зашеметяващ „Дакоаз“ с бял шоколад с шамфъстък.
Към предаването09:55
Предаването за вино
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В Трентино Матю Гууд и Матю Рийс срещат производител, чието вино отлежава в глинени съдове. В Хонконг Джо открива китайската „червена страст“ и бункер от Втората световна война, в който се провеждат най-невероятните дегустации на вино в света.
Към предаването10:55
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+11:25
Бон Апети
+Улична храна, Сезон 7 | Епизод 20
17-годишният Михаил Филипов, чиято мечта е да стане известен готвач, гостува на Лора и Стоян. Заедно приготвят хотдог „Чорипан“ и бекон чийзбургер, защото уличната храна е сред любимите на бъдещия шефготвач, а на финала - бисквитки с любопитна форма.
Към предаването11:55
Ключовата съставка на Лука
+Пармезан, Сезон 3 | Епизод 3
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването12:25
Ключовата съставка на Лука
+Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването12:55
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Джулия създава зашеметяващи сладкиши с течни центрове за днешния епизод на "Вдъхновяващи печива". Има и страхотна многоцветна пинята-торта, Ризото торта със сирене и невероятен зеленчуков тарт.
Към предаването13:55
Из Близкия изток с Джон Тород
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването14:25
Из Близкия изток с Джон Тород
+, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването14:55
Моето меню за 15 минути
+Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7
В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.
Към предаването15:25
Моето меню за 15 минути
+Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8
Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.
Към предаването15:55
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Ябълки, Сезон 1 | Епизод 7
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той засажда нови ябълкови дръвчета в овощната градина и приготвя любимия си десерт Тарт Татен.
Към предаването16:25
Бон Апети
+Улична храна, Сезон 7 | Епизод 20
17-годишният Михаил Филипов, чиято мечта е да стане известен готвач, гостува на Лора и Стоян. Заедно приготвят хотдог „Чорипан“ и бекон чийзбургер, защото уличната храна е сред любимите на бъдещия шефготвач, а на финала - бисквитки с любопитна форма.
Към предаването16:55
Кралицата на шоколада
+Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2
Научете се как да привлечете погледите с нежни шоколадови пръчици, а после опитайте два шоколадови сладкиша. И още - класическа рецепта за изкусителни трюфели.
Към предаването17:25
Кралицата на шоколада
+Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3
Започнете деня с кубчетата от горещ шоколад на Кирстен и с нейния плодово-шоколадов сладкиш „Бабка“. Менюто включва и трайфъл с ягоди и сметана, както и вкусно парфе с бял шоколад и фъстъци.
Към предаването17:55
Просто Реймънд Бланк
+Сирене, Сезон 2 | Епизод 7
Реймънд често се шегува, че британците консумират повече сирена, отколкото своите френски приятели отвъд Ламанша, което е неоспорим факт. И как да не обичаш сиренето и то много, и ето, че ще му посветим цял епизод.
Към предаването18:55
Ключовата съставка на Лука
+Пармезан, Сезон 3 | Епизод 3
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването19:25
Ключовата съставка на Лука
+Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването19:55
Рокери лакомници и местната кухня
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Рокерите лакомници продължават пътуването си в Пембрукшир в търсене на производители на качествени продукти за приготвянето на достойни за награда ястия.
Към предаването20:55
Индия с Люк Нгуен
+Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3
В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!
Към предаването21:25
Индия с Люк Нгуен
+Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4
В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.
Към предаването21:55
Из Близкия изток с Джон Тород
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването22:25
Из Близкия изток с Джон Тород
+, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването22:55
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Джулия създава зашеметяващи сладкиши с течни центрове за днешния епизод на "Вдъхновяващи печива". Има и страхотна многоцветна пинята-торта, Ризото торта със сирене и невероятен зеленчуков тарт.
Към предаването23:55
Бон Апети
+Улична храна, Сезон 7 | Епизод 20
17-годишният Михаил Филипов, чиято мечта е да стане известен готвач, гостува на Лора и Стоян. Заедно приготвят хотдог „Чорипан“ и бекон чийзбургер, защото уличната храна е сред любимите на бъдещия шефготвач, а на финала - бисквитки с любопитна форма.
Към предаването00:25
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Ябълки, Сезон 1 | Епизод 7
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той засажда нови ябълкови дръвчета в овощната градина и приготвя любимия си десерт Тарт Татен.
Към предаването00:55
Рокери лакомници и местната кухня
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Рокерите лакомници продължават пътуването си в Пембрукшир в търсене на производители на качествени продукти за приготвянето на достойни за награда ястия.
Към предаването02:00
Индия с Люк Нгуен
+Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3
В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!
Към предаването02:25
Индия с Люк Нгуен
+Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4
В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.
Към предаването02:45
Предаването за вино
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В Трентино Матю Гууд и Матю Рийс срещат производител, чието вино отлежава в глинени съдове. В Хонконг Джо открива китайската „червена страст“ и бункер от Втората световна война, в който се провеждат най-невероятните дегустации на вино в света.
Към предаването03:35
Моето меню за 15 минути
+Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7
В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.
Към предаването04:00
Моето меню за 15 минути
+Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8
Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.
Към предаването04:45
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Ябълки, Сезон 1 | Епизод 7
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той засажда нови ябълкови дръвчета в овощната градина и приготвя любимия си десерт Тарт Татен.
Към предаването05:10
Просто Реймънд Бланк
+Сирене, Сезон 2 | Епизод 7
Реймънд често се шегува, че британците консумират повече сирена, отколкото своите френски приятели отвъд Ламанша, което е неоспорим факт. И как да не обичаш сиренето и то много, и ето, че ще му посветим цял епизод.
Към предаването