Четвъртък

2 декември

  • 06:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Поредицата представя ястия в огромни размери! В тези епизоди световноизвестният майстор-готвач Хестън Блументал пресъздава невероятни варианти на ястия и лакомства в огромни размери, връщайки се към чудесата и радостта от храната в детството.

    Към предаването
  • 06:50

    Испания с Рик Стайн

    +

    Галисия, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн започва испанската си кулинарна обиколка в Галисия, на северозападния бряг на Атлантическия океан. Той ще опита различни видове миди и емпанади с морски дарове, свинско задушено, наречено „cocido“, с рапини и картофи.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми споделя със зрителите своите идеи за празнично меню – разкошно подправена шунка във вино, овкусени сирена и други ценни съвети за пестене на време при планирането на големия ден.

    Към предаването
  • 09:00

    Печивата на Милушка

    +

    Кифлички, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес Милушка приготвя тесто за кифлички, от което прави класически охлювчета и голям Парижки сладкиш.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 10:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Как се прави наденица, Сезон 1 | Епизод 2

    Рейчъл Ку изучава уличната храна на Стокхолм, преди да приготви пай с пушена наденица и картофи в шведски стил.

    Към предаването
  • 10:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Икономични рецепти, Сезон 1 | Епизод 16

    Гордън доказва, че е възможно да се приготви великолепна храна, която не струва цяло състояние.

    Към предаването
  • 11:00

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Любимо, Сезон 1 | Епизод 2

    Лорейн прави сандвичи с прошуто и бри и шоколадов чийзкейк.

    Към предаването
  • 11:35

    Бон Апети

    +

    Пълнени чушки, пилешко в гювеч и татлии, Сезон 2 | Епизод 4

    Вдъхновени от пълнените чушки със сирене и сланина на жар - едно типично велинградско ястие, Лора и Стоян решават да го преработят и да го превърнат в разядка. Във фурната на бавен огън в глинен съд пък ще сложат да се готвят пилешки бутчета с много зелении.

    Към предаването
  • 12:05

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 13:00

    Реймънд Бланк: Гладният французин

    +

    Лион, Сезон 1 | Епизод 3

    Реймънд Бланк открива френските продукти и френската кухня. В град Лион Реймънд посещава един от най-известните шеф-готвачи, за да опита пилешко и течен шоколад, които биват приготвяни за президентите на Франция.

    Към предаването
  • 13:55

    Испания с Рик Стайн

    +

    Баския, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик продължава пътешествието си със стария кемпер, като от Баския се отправя на изток, към Средиземно море, като по пътя опитва страхотни ястия в Риоха, Навара, Памплона и Каталуния.

    Към предаването
  • 15:05

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми използва изобретателността си и преизползва останалите от празника храни, правейки пай от пуйка с пълнеж и грейви, както и щрудел, в който добавя всичко останало. Накрая завършва с импровизиран коледен пудинг.

    Към предаването
  • 16:00

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Забавно, Сезон 1 | Епизод 3

    Да си останеш у дома е по-модерно от излизането на ресторант, а Лорейн е осигурила забавлението.

    Към предаването
  • 16:35

    Бон Апети

    +

    Пълнени чушки, пилешко в гювеч и татлии, Сезон 2 | Епизод 4

    Вдъхновени от пълнените чушки със сирене и сланина на жар - едно типично велинградско ястие, Лора и Стоян решават да го преработят и да го превърнат в разядка. Във фурната на бавен огън в глинен съд пък ще сложат да се готвят пилешки бутчета с много зелении.

    Към предаването
  • 17:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 1, Сезон 7 | Епизод 1

    Към предаването
  • 17:35

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 18:10

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Вкусове от гората, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.

    Към предаването
  • 18:40

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 19:10

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 20:05

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Виена, Сезон 7 | Епизод 4

    Антъни се отправя към Виена, която винаги е смятал за един захаросано сладък кошмар в кулинарно отношение, но скоро ще разбере, че е бил предубеден. Ще участва в лов и ще яде кървави наденици, както и различни сладкиши.

    Към предаването
  • 20:55

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми използва изобретателността си и преизползва останалите от празника храни, правейки пай от пуйка с пълнеж и грейви, както и щрудел, в който добавя всичко останало. Накрая завършва с импровизиран коледен пудинг.

    Към предаването
  • 21:55

    Испания с Рик Стайн

    +

    Баския, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик продължава пътешествието си със стария кемпер, като от Баския се отправя на изток, към Средиземно море, като по пътя опитва страхотни ястия в Риоха, Навара, Памплона и Каталуния.

    Към предаването
  • 23:00

    Реймънд Бланк: Гладният французин

    +

    Лион, Сезон 1 | Епизод 3

    Реймънд Бланк открива френските продукти и френската кухня. В град Лион Реймънд посещава един от най-известните шеф-готвачи, за да опита пилешко и течен шоколад, които биват приготвяни за президентите на Франция.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Пълнени чушки, пилешко в гювеч и татлии, Сезон 2 | Епизод 4

    Вдъхновени от пълнените чушки със сирене и сланина на жар - едно типично велинградско ястие, Лора и Стоян решават да го преработят и да го превърнат в разядка. Във фурната на бавен огън в глинен съд пък ще сложат да се готвят пилешки бутчета с много зелении.

    Към предаването
  • 00:30

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Забавно, Сезон 1 | Епизод 3

    Да си останеш у дома е по-модерно от излизането на ресторант, а Лорейн е осигурила забавлението.

    Към предаването
  • 01:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Поредицата представя ястия в огромни размери! В тези епизоди световноизвестният майстор-готвач Хестън Блументал пресъздава невероятни варианти на ястия и лакомства в огромни размери, връщайки се към чудесата и радостта от храната в детството.

    Към предаването
  • 02:20

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 02:45

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Виена, Сезон 7 | Епизод 4

    Антъни се отправя към Виена, която винаги е смятал за един захаросано сладък кошмар в кулинарно отношение, но скоро ще разбере, че е бил предубеден. Ще участва в лов и ще яде кървави наденици, както и различни сладкиши.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 1, Сезон 7 | Епизод 1

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 04:25

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 05:10

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми използва изобретателността си и преизползва останалите от празника храни, правейки пай от пуйка с пълнеж и грейви, както и щрудел, в който добавя всичко останало. Накрая завършва с импровизиран коледен пудинг.

    Към предаването