Вторник

1 юли

  • 06:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Пътуване по света с торти, Сезон 4 | Епизод 39

    Днес леля Кати ни предлага меню, което ще ни отведе до три краища на света. Първо, немска торта Шварцвалд. После, прекосяваме Атлантика за нюйоркски франзели. И накрая ще се възхитим на японски чийзкейк.

    Към предаването
  • 06:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Малка лоза и много грозде, Сезон 4 | Епизод 40

    Той е един от най-старите плодове и винаги е имал място на трапезата ни, било в твърдо или в течно състояние! Днес леля Кати ще готви с грозде. В менюто ще има патешки дроб с Портвайн и бяло грозде, червено вино и бадемови сладки със стафиди.

    Към предаването
  • 06:55

    Приключението на Джон Тород в Малайзия

    +

    Остров Лангкави, Сезон 1 | Епизод 10

    Джон посещава остров Лангкави, където се запознава с Нарел Макмърти, която разказва за магията на малайзийската храна. В Англия Джон приготвя своя вариант на класическо малайзийско ястие - раци с билки.

    Към предаването
  • 07:25

    Приключението на Джон Тород в Малайзия

    +

    Куала Лумпур, Сезон 1 | Епизод 1

    Куала Лумпур изобилства от пазари и места за хранене, пълни с индийска и мюсюлманска кухня. От хляб роти с кокосово сладко през сатай и бургери до ледени десерти, гарнирани с ядки и сироп.

    Към предаването
  • 07:55

    Моето меню за 15 минути

    +

    Малайзия: рибен сандвич и фарфале с гъби, Сезон 1 | Епизод 5

    В днешното меню са най-хубавите рибни банички, пюре от грах и сос тартар, фарфале с гъби, синьо сирене, лешници и ябълкова салата.

    Към предаването
  • 08:25

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки котлети и лингуини със скариди, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Джейми готви агнешки котлети, къри сос, ориз и грах, плюс салата от сицилианско резене.

    Към предаването
  • 08:55

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    Днес е ред на идеалните съчетания с един класически малиново-шоколадов мус, шоколадови пуканки и по-малко известната джинджифилова торта с шоколадова глазура. Една божествена комбинация.

    Към предаването
  • 09:25

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 1, Сезон 3 | Епизод 1

    Кралицата на шоколада Кирстен Тиболс отново е тук за още шоколадови изкушения - от пищни и леки пудинги до маслени бисквити с цитрусови аромати. Впечатлете гостите си с изящни шоколадови кошнички или зашеметяващ „Дакоаз“ с бял шоколад с шамфъстък.

    Към предаването
  • 09:55

    Предаването за вино

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    В Трентино Матю Гууд и Матю Рийс срещат производител, чието вино отлежава в глинени съдове. В Хонконг Джо открива китайската „червена страст“ и бункер от Втората световна война, в който се провеждат най-невероятните дегустации на вино в света.

    Към предаването
  • 10:55

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

  • 11:25

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 7 | Епизод 20

    17-годишният Михаил Филипов, чиято мечта е да стане известен готвач, гостува на Лора и Стоян. Заедно приготвят хотдог „Чорипан“ и бекон чийзбургер, защото уличната храна е сред любимите на бъдещия шефготвач, а на финала - бисквитки с любопитна форма.

    Към предаването
  • 11:55

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Пармезан, Сезон 3 | Епизод 3

    Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано

    Към предаването
  • 12:25

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4

    Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано

    Към предаването
  • 12:55

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джулия създава зашеметяващи сладкиши с течни центрове за днешния епизод на "Вдъхновяващи печива". Има и страхотна многоцветна пинята-торта, Ризото торта със сирене и невероятен зеленчуков тарт.

    Към предаването
  • 13:55

    Из Близкия изток с Джон Тород

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 14:25

    Из Близкия изток с Джон Тород

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 14:55

    Моето меню за 15 минути

    +

    Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7

    В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.

    Към предаването
  • 15:25

    Моето меню за 15 минути

    +

    Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8

    Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.

    Към предаването
  • 15:55

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Ябълки, Сезон 1 | Епизод 7

    Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той засажда нови ябълкови дръвчета в овощната градина и приготвя любимия си десерт Тарт Татен.

    Към предаването
  • 16:25

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 7 | Епизод 20

    17-годишният Михаил Филипов, чиято мечта е да стане известен готвач, гостува на Лора и Стоян. Заедно приготвят хотдог „Чорипан“ и бекон чийзбургер, защото уличната храна е сред любимите на бъдещия шефготвач, а на финала - бисквитки с любопитна форма.

    Към предаването
  • 16:55

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2

    Научете се как да привлечете погледите с нежни шоколадови пръчици, а после опитайте два шоколадови сладкиша. И още - класическа рецепта за изкусителни трюфели.

    Към предаването
  • 17:25

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3

    Започнете деня с кубчетата от горещ шоколад на Кирстен и с нейния плодово-шоколадов сладкиш „Бабка“. Менюто включва и трайфъл с ягоди и сметана, както и вкусно парфе с бял шоколад и фъстъци.

    Към предаването
  • 17:55

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Сирене, Сезон 2 | Епизод 7

    Реймънд често се шегува, че британците консумират повече сирена, отколкото своите френски приятели отвъд Ламанша, което е неоспорим факт. И как да не обичаш сиренето и то много, и ето, че ще му посветим цял епизод.

    Към предаването
  • 18:55

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Пармезан, Сезон 3 | Епизод 3

    Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано

    Към предаването
  • 19:25

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4

    Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано

    Към предаването
  • 19:55

    Рокери лакомници и местната кухня

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Рокерите лакомници продължават пътуването си в Пембрукшир в търсене на производители на качествени продукти за приготвянето на достойни за награда ястия.

    Към предаването
  • 20:55

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3

    В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!

    Към предаването
  • 21:25

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4

    В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.

    Към предаването
  • 21:55

    Из Близкия изток с Джон Тород

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 22:25

    Из Близкия изток с Джон Тород

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 22:55

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джулия създава зашеметяващи сладкиши с течни центрове за днешния епизод на "Вдъхновяващи печива". Има и страхотна многоцветна пинята-торта, Ризото торта със сирене и невероятен зеленчуков тарт.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 7 | Епизод 20

    17-годишният Михаил Филипов, чиято мечта е да стане известен готвач, гостува на Лора и Стоян. Заедно приготвят хотдог „Чорипан“ и бекон чийзбургер, защото уличната храна е сред любимите на бъдещия шефготвач, а на финала - бисквитки с любопитна форма.

    Към предаването
  • 00:25

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Ябълки, Сезон 1 | Епизод 7

    Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той засажда нови ябълкови дръвчета в овощната градина и приготвя любимия си десерт Тарт Татен.

    Към предаването
  • 00:55

    Рокери лакомници и местната кухня

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Рокерите лакомници продължават пътуването си в Пембрукшир в търсене на производители на качествени продукти за приготвянето на достойни за награда ястия.

    Към предаването
  • 02:00

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3

    В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!

    Към предаването
  • 02:25

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4

    В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.

    Към предаването
  • 02:45

    Предаването за вино

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    В Трентино Матю Гууд и Матю Рийс срещат производител, чието вино отлежава в глинени съдове. В Хонконг Джо открива китайската „червена страст“ и бункер от Втората световна война, в който се провеждат най-невероятните дегустации на вино в света.

    Към предаването
  • 03:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7

    В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.

    Към предаването
  • 04:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8

    Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.

    Към предаването
  • 04:45

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Ябълки, Сезон 1 | Епизод 7

    Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той засажда нови ябълкови дръвчета в овощната градина и приготвя любимия си десерт Тарт Татен.

    Към предаването
  • 05:10

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Сирене, Сезон 2 | Епизод 7

    Реймънд често се шегува, че британците консумират повече сирена, отколкото своите френски приятели отвъд Ламанша, което е неоспорим факт. И как да не обичаш сиренето и то много, и ето, че ще му посветим цял епизод.

    Към предаването