Неделя

20 юли

  • 06:00

    Бързи ястия с Милушка: Свежо начало

    +

    Тако с риба и кокосов крем-брюле, Сезон 1 | Епизод 11

    В днешния епизод Милушка приготвя тако с риба и кокосов крем-брюле.

    Към предаването
  • 06:25

    Бързи ястия с Милушка: Свежо начало

    +

    Салата с моркови и нудли с гочуджанг, Сезон 1 | Епизод 12

    В днешния епизод Милушка приготвя салата от моркови и нудли гочуджанг.

    Към предаването
  • 06:50

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Травис, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейн ще пригови меню, вдъхновено от карибските корени на един студент.

    Към предаването
  • 07:30

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Сали, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн ще приготви меню, включващо ребърца в сладко-кисел сос, вдъхновено от китайската кухня.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми: Бързо и лесно

    +

    , Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 09:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Два вида лимонов тарт, Сезон 1 | Епизод 9

    Шеф Павлов показва как виждането за един и същи десерт може да бъде различно. В модерната си версия лимоновият тарт ще бъде сведен до съставните си елементи, а след това ще придобие формата на домашен десерт с вкус на лешници.

    Към предаването
  • 09:30

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Канелени охлюви, Сезон 1 | Епизод 10

    Скандинавците сервират към кафето много и различни сладкиши. Шеф Павлов избира да покаже два от тях: прословутите канелени рула, които завива по три различни начина и морковената торта, която вместо с моркови приготвя със сладки картофи.

    Към предаването
  • 10:00

    Лесни ястия с Хера

    +

    Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11

    В днешния епизод на „Лесни ястия с Хера“ ще има пържен кефал, салата от рукола и доматена салца с майонезата на баба и дядо, аранчини с гъби и водорасли, и пай с пиле и праз.

    Към предаването
  • 10:30

    Лесни ястия с Хера

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    В днешния епизод Хера ще приготви Тити бомбички, най-хубавите макарони със сирене и хапки с печено агнешко.

    Към предаването
  • 11:00

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 1

    Найджъл започва пътешествието си в Бейрут в края на Рамадана, когато е поканен да празнува с местно семейство, а след това ще се отправи на юг към Набатия и после на изток към долината Бекаа.

    Към предаването
  • 12:00

    Нико готви на открито и закрито

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

  • 12:30

    Нико готви на открито и закрито

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

  • 13:00

    Испанското приключение на Джеймс Мартин

    +

    Сантяго де Компостела, Сезон 1 | Епизод 5

    Джеймс посещава Сантяго де Компостела, среща се с поклонници, разглежда местния пазар и опитва миноги. По-късно приготвя яхния с морски дарове, говежди стек, емпанадас и ориз с миди.

    Към предаването
  • 14:00

    Kулинарните маршрути на Южна Африка

    +

    Гардън рут, Сезон 2 | Епизод 5

    Гардън Рут е 200-километров крайбрежен район, известен със своето био разнообразие. Докато пътува из него, Уорън посещава залива Плетенберг, за да плува с тюлени на път към град Найсна, където ще готви южноафриканско къри и диви стриди с черупки.

    Към предаването
  • 14:30

    Kулинарните маршрути на Южна Африка

    +

    Кейптаунски вкусове, Сезон 2 | Епизод 6

    Уорън е в „градът-майка“ Кейптаун. Днес той ще изследва стил в южноафриканска кухня, наречен „Cape Malay“. После ще опита агнешко в нов луксозен ресторант в града, ще сготви пилешко къри и самоса и ще завърши с музика на живо и вечеря в "Джаз сафари".

    Към предаването
  • 15:00

    Икономични ястия с Джейми

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 16:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Cvrčeće kobasice, Сезон 7 | Епизод 5

    Джон и Лиса започват днешното меню с няколко вида тънка наденица, приготвена с три различни глазури. Следват вегетариански кренвирши с макарони със сирене и "Жаба в дупката" – специалитет с кюфтета от наденица и лучен сос.

    Към предаването
  • 17:00

    Рецепти в реално време с Донал

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 17:30

    Рецепти в реално време с Донал

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 18:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Фини десерти, Сезон 1 | Епизод 11

    Класическите профитероли от парено тесто се сдобиват с хрупкава кора, а пандишпановото тесто наподобява корал. Шеф Павлов показва кулинарни магии. Добрата новина е, че всеки може да ги повтори у дома си.

    Към предаването
  • 18:30

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Ревен, Сезон 1 | Епизод 12

    В този епизод шеф Павлов си поставя амбициозната задача да ни сприятели с ревена, приготвяйки елегантен десерт, лесен мус с кисело мляко и освежаваща напитка. Заслужава си да познаваме този зеленчук.

    Към предаването
  • 19:00

    Ала Шерифе

    +

    Яйца, Сезон 2 | Епизод 6

    Звездата днес е главен виновник за вечния спор кое се е появило първо – яйцето. Шеф Шерифе поддържа устойчиво стопанство и сама отглежда кокошките си, чиито яйца ще използва в рецептите.

    Към предаването
  • 19:30

    Ала Шерифе

    +

    Картофи, Сезон 2 | Епизод 7

    В епизода ще видим един основен продукт, който задължително присъства във всяка кухня на света – картофът. Шеф Шерифе ще подбере различни сортове картофи, които растат в градината й.

    Към предаването
  • 20:00

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2

    Мишел приготвя неделен обяд и показва как да превърнем всяко ястие в нещо невероятно. Менюто включва рибни кнедли със сос от омари, следвани от печено пиле в кора от тесто. В Шатоньоф-дю- Пап шеф Ардикуест приготвя еленско филе на камък.

    Към предаването
  • 21:00

    Кулинарната обиколка на Акис

    +

    , Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 22:00

    Джейми готви по средиземноморски

    +

    Тунис, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми изследва Тунис и се среща с майсторите на традиционен кускус, яде вкусна улична храна и бива поканен да готви на плажа с един от местните шеф-готвачи. Вдъхновен от всичко видяно, Джейми приготвя хрупкави хапки със скариди.

    Към предаването
  • 23:00

    Испанското приключение на Джеймс Мартин

    +

    Сантяго де Компостела, Сезон 1 | Епизод 5

    Джеймс посещава Сантяго де Компостела, среща се с поклонници, разглежда местния пазар и опитва миноги. По-късно приготвя яхния с морски дарове, говежди стек, емпанадас и ориз с миди.

    Към предаването
  • 00:00

    Kулинарните маршрути на Южна Африка

    +

    Гардън рут, Сезон 2 | Епизод 5

    Гардън Рут е 200-километров крайбрежен район, известен със своето био разнообразие. Докато пътува из него, Уорън посещава залива Плетенберг, за да плува с тюлени на път към град Найсна, където ще готви южноафриканско къри и диви стриди с черупки.

    Към предаването
  • 00:30

    Kулинарните маршрути на Южна Африка

    +

    Кейптаунски вкусове, Сезон 2 | Епизод 6

    Уорън е в „градът-майка“ Кейптаун. Днес той ще изследва стил в южноафриканска кухня, наречен „Cape Malay“. После ще опита агнешко в нов луксозен ресторант в града, ще сготви пилешко къри и самоса и ще завърши с музика на живо и вечеря в "Джаз сафари".

    Към предаването
  • 00:55

    Икономични ястия с Джейми

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 01:50

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Cvrčeće kobasice, Сезон 7 | Епизод 5

    Джон и Лиса започват днешното меню с няколко вида тънка наденица, приготвена с три различни глазури. Следват вегетариански кренвирши с макарони със сирене и "Жаба в дупката" – специалитет с кюфтета от наденица и лучен сос.

    Към предаването
  • 02:40

    Рецепти в реално време с Донал

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 03:10

    Рецепти в реално време с Донал

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 03:30

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Травис, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейн ще пригови меню, вдъхновено от карибските корени на един студент.

    Към предаването
  • 04:00

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Сали, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн ще приготви меню, включващо ребърца в сладко-кисел сос, вдъхновено от китайската кухня.

    Към предаването
  • 04:20

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Сладолед, Сезон 1 | Епизод 5

    Шеф Павлов превръща разтопената захар във фини, ледени кристали и сервира карамеления сладолед по два начина: като елегантен десерт с топла шоколадова пяна и на клечка - форма, подходяща за парти.

    Към предаването
  • 04:45

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Шамфъстък, Сезон 1 | Епизод 6

    Разказват, че шамфъстъкът бил храна за богоизбрани. Шеф Павлов му отрежда две главни роли: в сладкия хляб, който поднася с крем, ухаещ на рози и в бисквитите, гарнирани с вишнев крем и залети с интересен шоколадов сос.

    Към предаването
  • 05:10

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Суфле, Сезон 1 | Епизод 7

    Суфле, парфе…. И без курс по френски е ясно, че става въпрос за съвършенство. Шеф Павлов първо ще ни покаже приготвянето на два вида суфле – класическо шоколадово и плодово, с вкус на маракуя. Следва рецепта за ледено парфе с бял шоколад

    Към предаването
  • 05:35

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Гофрети, Сезон 1 | Епизод 8

    Кой не мечтае денят му да започне с разточителна закуска, а следобедното му кафе да бъде сервирано с изкусителен десерт? Менюто на шеф Павлов за подобни дни включва домашни гофрети със сладко от круши и изящни тортички с ванилов мус.

    Към предаването