Програма
Неделя
20 юли
06:00
Бързи ястия с Милушка: Свежо начало
+Тако с риба и кокосов крем-брюле, Сезон 1 | Епизод 11
В днешния епизод Милушка приготвя тако с риба и кокосов крем-брюле.
Към предаването06:25
Бързи ястия с Милушка: Свежо начало
+Салата с моркови и нудли с гочуджанг, Сезон 1 | Епизод 12
В днешния епизод Милушка приготвя салата от моркови и нудли гочуджанг.
Към предаването06:50
Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре
+Травис, Сезон 1 | Епизод 5
Лорейн ще пригови меню, вдъхновено от карибските корени на един студент.
Към предаването07:30
Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре
+Сали, Сезон 1 | Епизод 6
Лорейн ще приготви меню, включващо ребърца в сладко-кисел сос, вдъхновено от китайската кухня.
Към предаването08:00
Джейми: Бързо и лесно
+, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването09:00
Нещо сладко с Павел Павлов
+Два вида лимонов тарт, Сезон 1 | Епизод 9
Шеф Павлов показва как виждането за един и същи десерт може да бъде различно. В модерната си версия лимоновият тарт ще бъде сведен до съставните си елементи, а след това ще придобие формата на домашен десерт с вкус на лешници.
Към предаването09:30
Нещо сладко с Павел Павлов
+Канелени охлюви, Сезон 1 | Епизод 10
Скандинавците сервират към кафето много и различни сладкиши. Шеф Павлов избира да покаже два от тях: прословутите канелени рула, които завива по три различни начина и морковената торта, която вместо с моркови приготвя със сладки картофи.
Към предаването10:00
Лесни ястия с Хера
+Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11
В днешния епизод на „Лесни ястия с Хера“ ще има пържен кефал, салата от рукола и доматена салца с майонезата на баба и дядо, аранчини с гъби и водорасли, и пай с пиле и праз.
Към предаването10:30
Лесни ястия с Хера
+Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12
В днешния епизод Хера ще приготви Тити бомбички, най-хубавите макарони със сирене и хапки с печено агнешко.
Към предаването11:00
Из Близкия изток с Найджъл Слейтър
+Ливан, Сезон 1 | Епизод 1
Найджъл започва пътешествието си в Бейрут в края на Рамадана, когато е поканен да празнува с местно семейство, а след това ще се отправи на юг към Набатия и после на изток към долината Бекаа.
Към предаването12:00
Нико готви на открито и закрито
+, Сезон 1 | Епизод 1
12:30
Нико готви на открито и закрито
+, Сезон 1 | Епизод 2
13:00
Испанското приключение на Джеймс Мартин
+Сантяго де Компостела, Сезон 1 | Епизод 5
Джеймс посещава Сантяго де Компостела, среща се с поклонници, разглежда местния пазар и опитва миноги. По-късно приготвя яхния с морски дарове, говежди стек, емпанадас и ориз с миди.
Към предаването14:00
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Гардън рут, Сезон 2 | Епизод 5
Гардън Рут е 200-километров крайбрежен район, известен със своето био разнообразие. Докато пътува из него, Уорън посещава залива Плетенберг, за да плува с тюлени на път към град Найсна, където ще готви южноафриканско къри и диви стриди с черупки.
Към предаването14:30
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Кейптаунски вкусове, Сезон 2 | Епизод 6
Уорън е в „градът-майка“ Кейптаун. Днес той ще изследва стил в южноафриканска кухня, наречен „Cape Malay“. После ще опита агнешко в нов луксозен ресторант в града, ще сготви пилешко къри и самоса и ще завърши с музика на живо и вечеря в "Джаз сафари".
Към предаването15:00
Икономични ястия с Джейми
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването16:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Cvrčeće kobasice, Сезон 7 | Епизод 5
Джон и Лиса започват днешното меню с няколко вида тънка наденица, приготвена с три различни глазури. Следват вегетариански кренвирши с макарони със сирене и "Жаба в дупката" – специалитет с кюфтета от наденица и лучен сос.
Към предаването17:00
Рецепти в реално време с Донал
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването17:30
Рецепти в реално време с Донал
+, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването18:00
Нещо сладко с Павел Павлов
+Фини десерти, Сезон 1 | Епизод 11
Класическите профитероли от парено тесто се сдобиват с хрупкава кора, а пандишпановото тесто наподобява корал. Шеф Павлов показва кулинарни магии. Добрата новина е, че всеки може да ги повтори у дома си.
Към предаването18:30
Нещо сладко с Павел Павлов
+Ревен, Сезон 1 | Епизод 12
В този епизод шеф Павлов си поставя амбициозната задача да ни сприятели с ревена, приготвяйки елегантен десерт, лесен мус с кисело мляко и освежаваща напитка. Заслужава си да познаваме този зеленчук.
Към предаването19:00
Ала Шерифе
+Яйца, Сезон 2 | Епизод 6
Звездата днес е главен виновник за вечния спор кое се е появило първо – яйцето. Шеф Шерифе поддържа устойчиво стопанство и сама отглежда кокошките си, чиито яйца ще използва в рецептите.
Към предаването19:30
Ала Шерифе
+Картофи, Сезон 2 | Епизод 7
В епизода ще видим един основен продукт, който задължително присъства във всяка кухня на света – картофът. Шеф Шерифе ще подбере различни сортове картофи, които растат в градината й.
Към предаването20:00
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2
Мишел приготвя неделен обяд и показва как да превърнем всяко ястие в нещо невероятно. Менюто включва рибни кнедли със сос от омари, следвани от печено пиле в кора от тесто. В Шатоньоф-дю- Пап шеф Ардикуест приготвя еленско филе на камък.
Към предаването21:00
Кулинарната обиколка на Акис
+, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването22:00
Джейми готви по средиземноморски
+Тунис, Сезон 1 | Епизод 2
Джейми изследва Тунис и се среща с майсторите на традиционен кускус, яде вкусна улична храна и бива поканен да готви на плажа с един от местните шеф-готвачи. Вдъхновен от всичко видяно, Джейми приготвя хрупкави хапки със скариди.
Към предаването23:00
Испанското приключение на Джеймс Мартин
+Сантяго де Компостела, Сезон 1 | Епизод 5
Джеймс посещава Сантяго де Компостела, среща се с поклонници, разглежда местния пазар и опитва миноги. По-късно приготвя яхния с морски дарове, говежди стек, емпанадас и ориз с миди.
Към предаването00:00
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Гардън рут, Сезон 2 | Епизод 5
Гардън Рут е 200-километров крайбрежен район, известен със своето био разнообразие. Докато пътува из него, Уорън посещава залива Плетенберг, за да плува с тюлени на път към град Найсна, където ще готви южноафриканско къри и диви стриди с черупки.
Към предаването00:30
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Кейптаунски вкусове, Сезон 2 | Епизод 6
Уорън е в „градът-майка“ Кейптаун. Днес той ще изследва стил в южноафриканска кухня, наречен „Cape Malay“. После ще опита агнешко в нов луксозен ресторант в града, ще сготви пилешко къри и самоса и ще завърши с музика на живо и вечеря в "Джаз сафари".
Към предаването00:55
Икономични ястия с Джейми
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването01:50
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Cvrčeće kobasice, Сезон 7 | Епизод 5
Джон и Лиса започват днешното меню с няколко вида тънка наденица, приготвена с три различни глазури. Следват вегетариански кренвирши с макарони със сирене и "Жаба в дупката" – специалитет с кюфтета от наденица и лучен сос.
Към предаването02:40
Рецепти в реално време с Донал
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването03:10
Рецепти в реално време с Донал
+, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването03:30
Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре
+Травис, Сезон 1 | Епизод 5
Лорейн ще пригови меню, вдъхновено от карибските корени на един студент.
Към предаването04:00
Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре
+Сали, Сезон 1 | Епизод 6
Лорейн ще приготви меню, включващо ребърца в сладко-кисел сос, вдъхновено от китайската кухня.
Към предаването04:20
Нещо сладко с Павел Павлов
+Сладолед, Сезон 1 | Епизод 5
Шеф Павлов превръща разтопената захар във фини, ледени кристали и сервира карамеления сладолед по два начина: като елегантен десерт с топла шоколадова пяна и на клечка - форма, подходяща за парти.
Към предаването04:45
Нещо сладко с Павел Павлов
+Шамфъстък, Сезон 1 | Епизод 6
Разказват, че шамфъстъкът бил храна за богоизбрани. Шеф Павлов му отрежда две главни роли: в сладкия хляб, който поднася с крем, ухаещ на рози и в бисквитите, гарнирани с вишнев крем и залети с интересен шоколадов сос.
Към предаването05:10
Нещо сладко с Павел Павлов
+Суфле, Сезон 1 | Епизод 7
Суфле, парфе…. И без курс по френски е ясно, че става въпрос за съвършенство. Шеф Павлов първо ще ни покаже приготвянето на два вида суфле – класическо шоколадово и плодово, с вкус на маракуя. Следва рецепта за ледено парфе с бял шоколад
Към предаването05:35
Нещо сладко с Павел Павлов
+Гофрети, Сезон 1 | Епизод 8
Кой не мечтае денят му да започне с разточителна закуска, а следобедното му кафе да бъде сервирано с изкусителен десерт? Менюто на шеф Павлов за подобни дни включва домашни гофрети със сладко от круши и изящни тортички с ванилов мус.
Към предаването