Предаването за вино

Предаването за вино

Следващо излъчване

 1. Понеделник 3 октомври от 20:00

  Епизод 1 (Е01 - Сезон 01)

 2. Вторник 4 октомври от 01:55

  Епизод 1 (Е01 - Сезон 01)

 3. Вторник 4 октомври от 10:00

  Епизод 1 (Е01 - Сезон 01)

Описание

Към Матю Гууд в Южна Франция се присъединява актьорът Джеймс Пюърфой. Те дегустират вина от цял свят и търсят подходящо вино за 6-степенно меню, приготвено от носителя на звезда „Мишлен“ Стефан Рено, а най-влиятелният критик избира вина. за изложба.

Епизоди

 • 1

  Епизод 1

  +

  Доминик Уест и Джеймс Пюърфой опитват вина в долината Дуеро. Матю Гууд и Джеймс научават повече за историята на Лисабон, а Матю Рийз води Джо на обяд в еврейски ресторант в Ню Йорк. Джо Фаторини и Амелия Сингъл дегустират вина в Мадейра.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Матю Гууд и Джеймс Пюърфой правят обиколка с кола през долината Дуеро. Матю Рийз и Джо опитват мексиканска храна и вина в Ню Йорк. Доминик Уест и Джеймс дегустират вина в долината Дуеро. В Унгария Джо Фаторини научава за ползите от виното.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Матю Гууд и Джеймс Пюърфой посещават фестивала на виното в Алентехо. В Тайланд Джо Фаторини си пъха носа в тайланските храни и вкусове, търсейки вдъхновение за нов тайлански ресторант в Лондон. Матю Рийз и Джо съчетават дим сум и китайско вино.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Матю и Джеймс търсят връзката между Португалия и Скандинавия и готвят треска в сол. В Ню Йорк Матю Рийз и Джо Фаторини пробват ирландска яхния. Амелия Сингъл и Джо научават кой е измислил шампанското. Доминик Уест и Джеймс дегустират вина.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Матю и Джеймс са в северна Португалия, където проучват историческите отношения на страната с католическата църква. Джо и Матю Рийз посещават любимия ресторант на Матю в Бруклин. Джо научава защо кралица Виктория е първият инфлуенсър в Германия.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Матю и Джеймс научават как жените са белязали винарството в Дуеро. Джо води Матю Рийз в португалски ресторант в Куинс, а Амелия Сингъл проверява как градското винарство и хип-хопът са открили своя глас чрез виното в Калифорния и Ню Йорк.

 • 7

  Епизод 7

  +

  Придружаваме Матю Рийз и Джо Фаторини в португалски ресторант в Ню Йорк и споделяме неизлъчвани досега кадри от разходката на Матю Гууд и Джеймс Пюърфой през Португалия. Джо и Шарлът Уайлд дегустират вина от четири португалски региона.