Ирландия с Джон Тород
Епизоди
1
От Дъблин до планините Уиклоу
+От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.
2
От Уиклоу до Уексфорд
+В Грейстоунс Джон се научава да прави вегански сандвич със сирена, опитва индийска храна с ирландски привкус и научава за ирландската мания по крафт бирата.
3
Уексфорд до Корк
+В Корк Джон посещава легендарното готварско училище Балималоу, където приготвя хляб със сода заедно с матриарха на съвременната ирландска кухня Дарина Алън.
4
Кинсейл и Дингъл на Дивия атлантически път
+В Кинсейл, Корк, Джон и Мартин Шанахан приготвят най-добрата супа от прясно уловена риба, а след това Джон опитва най-старата алкохолна напитка в света.
5
Графство Клер и Бурен
+Джон посещава Бурен, където се запознава с изкуството на приготвяне на свинско конфи. Освен това прави шоколад във фабрика в отдалечено място и приготвя омари на брега на Флаги.
6
Аранските острови, Голуей и връщане в Дъблин
+