Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
Гордън Рамзи опитва храната на червения отбор
01:14Клипове
Епизоди
1
Епизод 1
+Днес Гордън кани участниците в Корнуол, където ще ги изненада с предизвикателство, изпълнено с много адреналин и напрежение. Кой от тях ще бъде готов да преодолее страховете си и ще се довери на Гордън? Кой има страст, хъс и желание?
2
Епизод 2
+Днес, Гордън ще позволи на своите 11 участника да се върнат към основите, за да тества базовите им умения и талант. Той ги кани във фирма за занаятчийска пушена сьомга в Хакни Уик. Ще успеят ли да увладеят основна техника за определено време?
3
Епизод 3
+Гордън ще изпрати претендентите си в Лейк Дистрикт - там ще трябва да положат големи усилия, за да успеят. Отборите ще трябва да се справят както с предизвикателството на Гордън, защото ще се наложи да бъдат на 300м. във въздуха.
4
Епизод 4
+Днес всичко се върти около бързото хранене. Гордън кани участниците в елитната закусвалня в Котсуолдс и им възлага управлението ѝ. Ще успее ли храната да отговори на очакванията? И какво ще се случи, когато Гордън огладнее и реши да си поръча бургер?
5
Епизод 5
+Днес, Гордън ще провери доколко неговите състезатели могат да взимат решения под напрежение. Задачата им ще бъде да разпознаят известно сирене само по вкуса и миризмата му. Ще трябва да се спуснат в ужасяващо тясна пещера на стотици метри под земята.
6
Епизод 6
+Гордън ще отпразнува най-доброто от британската кухня. Той кани участниците на великолепното крайбрежие на Есекс, за да съберат малко стриди на ръка. Те трябва да съберат, колко може повече от този кулинарен деликатес.
7
Епизод 7
+Дали претендентите ще могат са превърнат храната в нещо привлекателно и модерно? Гордън предизвиква отборите да направят ястие с паста. Те трябва да продадат ястието си онлайн - кой от тях ще впечатли Гордън и екпертите по социални медии.
8
Епизод 8
+Пускането на подобрената марка на пазара, но Гордън и този път е подготвил изненада. Той тайно е поканил, представители на някой от най-големите марки в страната за представянето на продуктите. Кой продукт ще издържи на проверката?