Гордън Рамзи опитва храната на червения отбор

01:14

Описание

Вторият сезон от поредицата на Гордън продължава в търсене на най-иновативните предприемачи в хранително-вкусовия бранш. Дванадесет от най-добрите начинаещи в бизнеса ще участват в състезание, за да спечелят наградата от 150 000 паунда.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Епизод 1

  +

  В началото на втори сезон на състезанието на Гордън са поканени 12 предприемачи от бранша за храни и напитки. Гордън предизвиква всички да организират банкет в замъка Гленап, Шотландия. Могат ли участниците да отговорят на високите му стандарти?

 • 2

  Епизод 2

  +

  Гордън изпраща останалите претенденти в Уелс, където те ще трябва да събират водорасли в Ангълси. Другото предизвикателство, което им отправя е да продават пица на туристите в Портмейрон.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Гордън Рамзи възлага на отборите да приготвят брънч за драг кралици в Манчестър. След това той се опитва да разбере кой познава пазара на фитнес храни.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Гордън Рамзи кани отборите в Оксфорд, за да възпроизведат чиния със суши, направена от майстор на суши. След това те създават коктейл в кенче и го пускат на пазара по време на Кралската регата в Хенли. Кой ще успее да мине оценяването?

 • 5

  Епизод 5

  +

  Гордън Рамзи възлага на претендентите да се катерят по 40-метрови дървета, за да събират борови иглички и шишарки, които да имплементират в отличения със звезда на Мишлен милфьой. След това той ги кара да направят бутилирани сосове в Гейтсхед.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Гордън кани претендентите в Рибното общество на Съри, където им възлага задачата да разфасоват перфектно един от най-скъпите продукти в менюто - омара. След това им поверява управлението на ресторанта си "Щастливата котка" в Мейфеър.

 • 7

  Епизод 7

  +

  В полифиналната седмица Гордън създава напрежение, като проверява уменията на претендентите в социалните медии. След това възлага на екипите да създадат рецепта, която да се появи на първа страница на кулинарното списание на веригата "Уейтроуз".

 • 8

  Епизод 8

  +

  На финала Гордън подлага на проверка останалите трима учатници и техните бизнеси. Те са изправени пред задачата да създадат шотландска лимитирана серия от своите продукти. Кой ще спечели 150 000 паунда? Кой ще бъде неговата бъдеща звезда?

Статии