Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

Гордън Рамзи опитва храната на червения отбор

01:14

Следващо излъчване

 1. Петък 7 октомври от 13:00

  Епизод 6 (Е06)

 2. Петък 7 октомври от 23:00

  Епизод 6 (Е06)

 3. Неделя 9 октомври от 21:00

  Епизод 6 (Е06)

Описание

В това ново състезателно предаване, Гордън Рамзи - едни от най-известните готвачи на света, търси най-запалените и иновативни предприемачи в сектора на храните и напитките.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Днес Гордън кани участниците в Корнуол, където ще ги изненада с предизвикателство, изпълнено с много адреналин и напрежение. Кой от тях ще бъде готов да преодолее страховете си и ще се довери на Гордън? Кой има страст, хъс и желание?

 • 2

  Епизод 2

  +

  Днес, Гордън ще позволи на своите 11 участника да се върнат към основите, за да тества базовите им умения и талант. Той ги кани във фирма за занаятчийска пушена сьомга в Хакни Уик. Ще успеят ли да увладеят основна техника за определено време?

 • 3

  Епизод 3

  +

  Гордън ще изпрати претендентите си в Лейк Дистрикт - там ще трябва да положат големи усилия, за да успеят. Отборите ще трябва да се справят както с предизвикателството на Гордън, защото ще се наложи да бъдат на 300м. във въздуха.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Днес всичко се върти около бързото хранене. Гордън кани участниците в елитната закусвалня в Котсуолдс и им възлага управлението ѝ. Ще успее ли храната да отговори на очакванията? И какво ще се случи, когато Гордън огладнее и реши да си поръча бургер?

 • 5

  Епизод 5

  +

  Днес, Гордън ще провери доколко неговите състезатели могат да взимат решения под напрежение. Задачата им ще бъде да разпознаят известно сирене само по вкуса и миризмата му. Ще трябва да се спуснат в ужасяващо тясна пещера на стотици метри под земята.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Гордън ще отпразнува най-доброто от британската кухня. Той кани участниците на великолепното крайбрежие на Есекс, за да съберат малко стриди на ръка. Те трябва да съберат, колко може повече от този кулинарен деликатес.

  Следващо излъчване
  Петък 7 октомври от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък 7 октомври от 23:00
  По 24Kitchen
 • 7

  Епизод 7

  +

  Дали претендентите ще могат са превърнат храната в нещо привлекателно и модерно? Гордън предизвиква отборите да направят ястие с паста. Те трябва да продадат ястието си онлайн - кой от тях ще впечатли Гордън и екпертите по социални медии.

  Следващо излъчване
  Петък 14 октомври от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък 14 октомври от 23:00
  По 24Kitchen
 • 8

  Епизод 8

  +

  Пускането на подобрената марка на пазара, но Гордън и този път е подготвил изненада. Той тайно е поканил, представители на някой от най-големите марки в страната за представянето на продуктите. Кой продукт ще издържи на проверката?

  Следващо излъчване
  Петък 21 октомври от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък 21 октомври от 23:00
  По 24Kitchen

Статии