Най-чудатите ресторанти на света

Описание

Поредицата „Най-чудатите ресторанти на света“ с водещ Боб Блумър.представя най-нeобичайните ресторанти на планетата, пълни с особняци и любопитни ястия.

Епизоди

 • 1

  Полет на фантазията

  +

  Поредицата ни отвежда в Банкок, където пилешкото ви ще бъде запалено, катапултирано и набучено на шиш, после в Германия ще попеем за вечерята си, в Япония ще похапнем в ресторант с казино и накрая в Париж храната ще направи борбата.

 • 2

  Костенурката и заекът

  +

  Поредицата ни отвежда в Джърси за гурме закуска и поразителна гледка, после в Лондон ще се насладим на австрийска кухня и тиролски песни, в Монреал ще ни пленят пирати, а в Япония ще пийнем чай сред костенурки и разни други влечуги.

 • 3

  Мазният влак

  +

  Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на японска кухня и ще потанцуваме с роботи.

 • 4

  Призраци и дракони

  +

  Поредицата ни отвежда в автентичен еврейски ресторант в Ню Йорк, после в Токио японски торбалани ще ни научат на послушание, във Ферара ще похапнем изненадващо гурме на тайно място, а в Тайланд ще ни обслужат летящи сервитьори.

 • 5

  Изкуството на вечерята

  +

  Поредицата ни отвежда в Украйна, където превръщат свинската мас в изкуство, после в Калифорния ще посетим ресторант с декор от рециклиран боклук, в Банкок ще послушаме рокендрол, а в Тенеси ни чака истинско дървосекаческо меню.

 • 6

  Пай в небето

  +

  Поредицата ни отвежда в Мюнхен за една вечеря в небесата, после в Украйна ще посетим ресторант в бункер, в Токио ще поиграем на уасаби рулетка и накрая в Калифорния ще окуражаваме сражаващи се рицари, докато пируваме на автентичен банкет.

 • 7

  Пиршество за очите

  +

  Поредицата ни отвежда на средновековен пир във Франция, после на еклектична вечеря във Флорида, в Италия ще се насладим на божествено похапване, вдъхновено от Данте, и накрая в Аризона всяко вампирско ястие ще е съпроводено с писъци.

 • 8

  Храна с отскок

  +

  Поредицата ни отвежда в най-екологичната сграда в Украйна, после в Аризона ще се насладим на винтидж храна и съответното облекло, в Тайланд ще посетим ресторант, вдъхновен от петте стихии, а накрая в Тексас ще похапнем пилешко и ще яхнем бика.

 • 9

  Позвъняване на 1-800-Странно

  +

  Поредицата ни отвежда в Монпелие, където добрите времена са само на едно телефонно обаждане от нас, после ще отлетим за Тенеси, където всеки ден е Коледа, в Ню Йорк ще се насладим на царството на кича, а в Берлин ще похапнем и ще се посмеем.

 • 10

  Легендарни обяди

  +

  Поредицата ни отвежда в Лвов, за да се потопим в света на митовете и легендите, после в Пенсилвания ще се насладим на уличната култура, в Сан Диего ще се върнем в 50-те години и накрая в Токио ще влезем в затвор, от който няма да искаме да излезем.

 • 11

  Старата воденица

  +

  Поредицата ни отвежда в Сиатъл, за да съчетаем кухнята с цирка, после в Украйна ще посетим ексцентричен ресторант в бивша мелница, в Чикаго ще опознаем менюто на италианската мафия и накрая в Париж ще пием вино от бебешки шишета.

 • 12

  Хапка, която се помни дълго

  +

  Поредицата ни отвежда в миньорска таверна в Полша, после в Тексас ще ни измият колата, докато похапваме местни деликатеси, в Токио ще забием зъби във вкусно готическо меню и накрая в Калифорния ще похапнем тайландска храна на състезателна писта.

 • 13

  Нещо не е както трябва

  +

  Поредицата ни отвежда в Лвов в подземна мина за кафе, после в Калифорния ще се насладим на полинезийско меню и сто аквариума, в Чикаго ще посетим планинска хижа и накрая в Токио ще научим незабравим урок за добрата храна и добрите времена.

 • 14

  Среща с любовта

  +

  Поредицата ни отвежда в Украйна, в тематичен курорт, посветен на епохата на Съветския съюз, после ще отседнем в конски хотел в Тексас, ще посетим исторически ресторант с автентични меню и декор във Филаделфия и ще завършим в Токио с рокендрол сервитьори.

 • 15

  Изкуството на храната

  +

  Поредицата ни отвежда в единствения плаващ ресторант "Forbes Island" в Сан Франциско. След това се отправяме към Милано, където ни очаква гастрономическо турне, във Ванкувър пък ще дадем воля на артистичния си талант, а в Ла Рошел ще се насладим на истински класически семейни рецепти.