Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

В търсене на най-добрия ресторант

Прочутият готвач и ресторантьор Том Количио е водещ, съдия и изпълнителен продуцент на тази поредица, посветена на любовта към добрата кухня и нейните създатели. Работата му е отговорна - да дегустира храната в различни американски ресторанти и да казва тежката си дума. Докато той опитва кулинарни шедьоври и ги коментира, ние разбираме каква е философията на всяко заведение.

Битката за най-добър нов ресторант ще бъде оспорвана, но само един ще получи това признание и, разбира се, награда. Призовете всъщност са няколко - статия за победителя в специализираното кулинарно списание Bon Appétit, участие във фестивал на храната Vegas Uncork’d в Лас Вегас и $100 000.
Изпълнителен продуцент на поредицата е и Гордън Рамзи.