Вторник

16 април

  • 06:00

    Бон Апети

    +

    Пиле шаварма, Сезон 1 | Епизод 42

    Към предаването
  • 06:00

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Барбадос, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Ейнсли е на любимия си остров Барбадос, за да се впусне в търсене на потайните зелени маймуни сред тучната зеленина на Уелчман Гъли, където за пръв път е открит грейпфрутът.

    Към предаването
  • 07:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    "Мае Салонг, Тайланд", Сезон 1 | Епизод 9

    В девети епизод Люк пристига в планинското селище Мае Салонг, където приготвя селско ястие от домати с Апеар, бабата на Ака.

    Към предаването
  • 07:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Чианг Май, Сезон 1 | Епизод 10

    В последния епизод на предаването Люк попада в оживения град Чианг Май, където се наслаждава на нощния живот, готвейки тайландски класики, като салата от зелена папая.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Джейми ще приготви вкусна супа с печени гъби и сирене и ще добави свой нюанс към класическа салата със сос Ремулада от карфиол.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми ще приготви невероятен киш с авокадо, с пълнеж от сирене и босилек. Освен това ще ни покаже как да направим още по-вкусна класическата пържола.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Великден, Сезон 1 | Епизод 17

    В този специален епизод Рудолф празнува Великден в пекарната. Заедно с бившия директор на Холандския център за популярна култура Инеке Страукен, той пече лесни кайсиеви рулца, "маце-пици" със сьомга и пълнени десертни яйца.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Рожден ден, Сезон 1 | Епизод 1

    Хип хип, ура! Поздравете себе си или някой друг с празнична торта за рожден ден. Сладка или солена, всичко е възможно. В този епизод Рудолф ви показва как да направите тези торти сами много бързо и лесно.

    Към предаването
  • 10:00

    Грил тур с Примож

    +

    Сараево, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Примож посещава Сараево, както и едно малко селце над него – Вукова Лука. Той готви със стар приятел пред неговата къщичка от приказките насред гората.

    Към предаването
  • 10:30

    Грил тур с Примож

    +

    Неретва, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод Примож ще пътува из Херцеговина и ще посети античните селища Мостар и Почител край бреговете на река Неретва, където ще приготви прочутото барбекю, наречено „сач”, и интересната местна гозба „бродет”.

    Към предаването
  • 11:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Храната на шведските работници, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл Ку се впуска в кулинарно приключение през сезонната шведската храна. Тя изследва балансирания подход на шведите към храната и отдава почит на местните съставки.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Нещо зелено, нещо традиционно и нещо въздушно, Сезон 6 | Епизод 2

    В този епизод Лора и Стоян ще направят интересна разядка от грах, която става бързо. Затова основното ще е по-специално – руло от свинско върху юфка, а на финала ще покажат апетитни кифлички с малини.

    Към предаването
  • 12:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Скромните картофи, Сезон 2 | Епизод 3

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Учи се как да отглежда картофи и се отправя към морето, за да улови скумрия, с която да ги съчетае.

    Към предаването
  • 12:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Растението уасаби, Сезон 2 | Епизод 4

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Научава се как да отглежда уасаби и приготвя собствена порция лавандулов сладолед.

    Към предаването
  • 13:00

    Печивата на Милушка

    +

    Основно тесто, Сезон 1 | Епизод 1

    Милушка първо прави основно тесто, след това класически ягодов сладкиш, а накрая - мини крем брюле с ягодова украса.

    Към предаването
  • 13:30

    Печивата на Милушка

    +

    Тесто за торти, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес с тесто за торти Милушка прави първо лимонова торта с ванилия и ревен, след това - шоколадова сладоледена торта с лешници.

    Към предаването
  • 14:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Виентян, Лаос, Сезон 2 | Епизод 1

    Люк започва своето кулинарно пътешествие във Виентян, спокойната столица на Лаос.

    Към предаването
  • 14:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Луанг Прабанг, Лаос, Сезон 2 | Епизод 2

    Люк се отправя на север към кулинарната столица на Лаос - Луанг Прабанг.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Джейми ще представи супер бързо и екстра вкусно хрупкаво панирано пиле с хлебни трохи. След това, заедно с Бъди, ще споделят тайната на изкушаващ десерт, а накрая Джейми ще трансформира бургер по два начина с помощта на сладки картофи.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Джейми ще сготви голяма тенджера с яхния с наденица, любима на семейство Оливър. След това ще ни покаже страхотен дресинг за салата с патладжани, поднесена с най-бързите домашни плоски хлебчета.

    Към предаването
  • 16:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Нова разнообразна кухня, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл посещава Малмьо и мултикултурната атмосфера на града я вдъхновява да направи шведска зелена шакшука. За десерт Рейчъл ще приготви много вкусни шоколадови овесени бисквити.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Нещо зелено, нещо традиционно и нещо въздушно, Сезон 6 | Епизод 2

    В този епизод Лора и Стоян ще направят интересна разядка от грах, която става бързо. Затова основното ще е по-специално – руло от свинско върху юфка, а на финала ще покажат апетитни кифлички с малини.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Следобеден чай, Сезон 1 | Епизод 2

    Обсипете масата със сладки изкушения, налейте чаша хубав чай или кафе и нека партито да започне. Рудолф прави изненадващо вкусна лавандулова торта, десерт на пяна, поднесена в чаена чаша и леки пандишпанови целувки.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Сватба, Сезон 1 | Епизод 3

    "Да, съгласен съм!" - кажете това не само на бъдещата си булка на сватбата, но и на вкусните рецепти на Рудолф в този епизод. Отпразнувайте любовта с пенливи кексчета с шампанско или приказно вкусна сватбена торта в чаши.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Добре съчетани плодове, Сезон 5 | Епизод 19

    Плодовете не са само за десерт. Ще се убедим в това в трите рецепти днес. За предястие имаме освежаваща морска салата с ананас и сос от авокадо. Следват пуешки гърди, пълнени с ябълки, ядки и бекон. Завършваме с тарталети с малини и лешников крем.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Вдъхновение от Африка, Сезон 5 | Епизод 20

    Днес отиваме до португалоезичните държави в Африка. В Ангола всеки приготвя паракука, с фъстъци, захар и вода. Рецептата от Кабо Верде е за мекици от сладки картофи и царевично брашно, със скариди. Финалът е за пудинг от Мозамбик от маниока и банан.

    Към предаването
  • 19:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Скромните картофи, Сезон 2 | Епизод 3

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Учи се как да отглежда картофи и се отправя към морето, за да улови скумрия, с която да ги съчетае.

    Към предаването
  • 19:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Растението уасаби, Сезон 2 | Епизод 4

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Научава се как да отглежда уасаби и приготвя собствена порция лавандулов сладолед.

    Към предаването
  • 20:00

    Стенли Тучи: В търсене на Италия

    +

    Неапол и Амалфийското крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 1

    В този епизод Стенли Тучи пирува с пица в Неапол.

    Към предаването
  • 21:00

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Сейнт Лусия, Сезон 1 | Епизод 7

    Прекрасният остров Сейнт Лусия е следващата спирка в карибската кухня на Ейнсли, а какъв по-добър начин да опознае острова от този, да го обиколи с лодка?

    Към предаването
  • 22:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Виентян, Лаос, Сезон 2 | Епизод 1

    Люк започва своето кулинарно пътешествие във Виентян, спокойната столица на Лаос.

    Към предаването
  • 22:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Луанг Прабанг, Лаос, Сезон 2 | Епизод 2

    Люк се отправя на север към кулинарната столица на Лаос - Луанг Прабанг.

    Към предаването
  • 23:00

    Печивата на Милушка

    +

    Основно тесто, Сезон 1 | Епизод 1

    Милушка първо прави основно тесто, след това класически ягодов сладкиш, а накрая - мини крем брюле с ягодова украса.

    Към предаването
  • 23:30

    Печивата на Милушка

    +

    Тесто за торти, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес с тесто за торти Милушка прави първо лимонова торта с ванилия и ревен, след това - шоколадова сладоледена торта с лешници.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Нещо зелено, нещо традиционно и нещо въздушно, Сезон 6 | Епизод 2

    В този епизод Лора и Стоян ще направят интересна разядка от грах, която става бързо. Затова основното ще е по-специално – руло от свинско върху юфка, а на финала ще покажат апетитни кифлички с малини.

    Към предаването
  • 00:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Нова разнообразна кухня, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл посещава Малмьо и мултикултурната атмосфера на града я вдъхновява да направи шведска зелена шакшука. За десерт Рейчъл ще приготви много вкусни шоколадови овесени бисквити.

    Към предаването
  • 01:00

    Стенли Тучи: В търсене на Италия

    +

    Неапол и Амалфийското крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 1

    В този епизод Стенли Тучи пирува с пица в Неапол.

    Към предаването
  • 02:00

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Сейнт Лусия, Сезон 1 | Епизод 7

    Прекрасният остров Сейнт Лусия е следващата спирка в карибската кухня на Ейнсли, а какъв по-добър начин да опознае острова от този, да го обиколи с лодка?

    Към предаването
  • 02:40

    Грил тур с Примож

    +

    Сараево, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Примож посещава Сараево, както и едно малко селце над него – Вукова Лука. Той готви със стар приятел пред неговата къщичка от приказките насред гората.

    Към предаването
  • 03:05

    Грил тур с Примож

    +

    Неретва, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод Примож ще пътува из Херцеговина и ще посети античните селища Мостар и Почител край бреговете на река Неретва, където ще приготви прочутото барбекю, наречено „сач”, и интересната местна гозба „бродет”.

    Към предаването
  • 03:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Джейми ще представи супер бързо и екстра вкусно хрупкаво панирано пиле с хлебни трохи. След това, заедно с Бъди, ще споделят тайната на изкушаващ десерт, а накрая Джейми ще трансформира бургер по два начина с помощта на сладки картофи.

    Към предаването
  • 04:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Джейми ще сготви голяма тенджера с яхния с наденица, любима на семейство Оливър. След това ще ни покаже страхотен дресинг за салата с патладжани, поднесена с най-бързите домашни плоски хлебчета.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Нещо зелено, нещо традиционно и нещо въздушно, Сезон 6 | Епизод 2

    В този епизод Лора и Стоян ще направят интересна разядка от грах, която става бързо. Затова основното ще е по-специално – руло от свинско върху юфка, а на финала ще покажат апетитни кифлички с малини.

    Към предаването
  • 04:45

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Нова разнообразна кухня, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл посещава Малмьо и мултикултурната атмосфера на града я вдъхновява да направи шведска зелена шакшука. За десерт Рейчъл ще приготви много вкусни шоколадови овесени бисквити.

    Към предаването
  • 05:10

    Тайните на леля Кати

    +

    Добре съчетани плодове, Сезон 5 | Епизод 19

    Плодовете не са само за десерт. Ще се убедим в това в трите рецепти днес. За предястие имаме освежаваща морска салата с ананас и сос от авокадо. Следват пуешки гърди, пълнени с ябълки, ядки и бекон. Завършваме с тарталети с малини и лешников крем.

    Към предаването