Четвъртък

28 март

  • 06:00

    Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Гордън Рамзи възлага на отборите да приготвят брънч за драг кралици в Манчестър. След това той се опитва да разбере кой познава пазара на фитнес храни.

    Към предаването
  • 07:00

    Люк Нгуен: Из Виетнам с влак

    +

    Ня Чанг, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Люк открива Ня Чанг, известен с разнообразния си морски живот и красиво крайбрежие.

    Към предаването
  • 07:30

    Люк Нгуен: Из Виетнам с влак

    +

    Хой Ан, Сезон 1 | Епизод 4

    Следващата спирка на Люк е Хой Ан - очарователен град, включен в списъка на световното културно наследство, чиято храна се описва като невероятна.

    Към предаването
  • 08:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Пица, Сезон 1 | Епизод 13

    Джейми обича пицата и научава интересни вариации за приготвянето ѝ от пътуванията си в Италия, където много рецепти се предават от поколения. В градината си Джейми търси интересни зеленчуци, с които да гарнира пицата си.

    Към предаването
  • 08:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Тиква, Сезон 2 | Епизод 1

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

  • 09:30

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

  • 10:00

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Средновековно пиршество, Сезон 1 | Епизод 2

    През Средновековието храната се е използвала като източник на забавление и бягство от суровата реалност на ежедневието. В този епизод Хестън създава вълшебен пир за знаменитости.

    Към предаването
  • 11:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Шафран, Сезон 1 | Епизод 1

    Повлияна от италианския си произход, Микела Киапа готви класически италиански гозби за цялото семейство, помага в събирането на шафран в средновековното градче Сан Джиминяно и посещава една от най-прочутите сладоледаджийници в Тоскана.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 12:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Еленско, Сезон 2 | Епизод 7

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.

    Към предаването
  • 12:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.

    Към предаването
  • 13:00

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Грашевина, Сезон 1 | Епизод 3

    Давид Скоко ни отвежда в Златната долина на Пожега. Неговият домакин Владо Краутакер е избиран два пъти за най-добър винопроизводител в Хърватия. Научаваме също така защо до лозята се засаждат рози и как се разорават с коне.

    Към предаването
  • 13:30

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Новите първенци в региона, Сезон 1 | Епизод 4

    Давид Скоко е в Истрия заедно с Иван Дамянич, чиито предци през 1928 г. са имали на стената си златен медал от международен конкурс за вино в Париж. Рибното меню на Давид в този епизод включва по-малко познати морски специалитети.

    Към предаването
  • 14:00

    Люк Нгуен: Из Виетнам с влак

    +

    Да Нанг, Сезон 1 | Епизод 5

    Люк наближава средата на своето пътешествие в Дананг - разрастващ се и оживен град, разположен на брега.

    Към предаването
  • 14:30

    Люк Нгуен: Из Виетнам с влак

    +

    Хюе, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Люк посещава град Хюе, известен със своето кралско наследство, древна имперска архитектура и богата кралска кухня.

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Гъби, Сезон 2 | Епизод 2

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 15:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Пипер и чили, Сезон 2 | Епизод 3

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 16:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Семейна вечеря, Сезон 1 | Епизод 2

    Микела Киапа се вдъхновява от традиционната тосканска кухня, за да сготви изключителни спагети болонезе за цялото семейство, класическо италианско песто и идеалният завършек - десерт от круши, поширани във вино.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

  • 17:30

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

  • 18:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Диви вкусове, Сезон 4 | Епизод 37

    Дивите съставки се раждат спонтанно, не се отглеждат. В днешните три рецепти леля Кати ще им отдели заслуженото внимание. Ще направи яйца по бенекдитински с аспержи и дива сьомга, яхния от месо с див ориз и печен чийзкейк с горски плодове и физалис.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Най-малкият (с най-малкия син Анонио), Сезон 4 | Епизод 38

    Днес леля Кати ще готви с най-малкия си син Антонио. Урокът по готвене включва безглутенови нудли с пиле, лазаня с оризови палачинки и риба тон и за финал – мус от горски плодове и пчелна пита.

    Към предаването
  • 19:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Еленско, Сезон 2 | Епизод 7

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.

    Към предаването
  • 19:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.

    Към предаването
  • 20:00

    Пол Холивуд опитва Япония

    +

    Токио, Сезон 1 | Епизод 1

    Кулинарното и културно пътешествие на Пол започва в Токио, където той вечеря сам, сблъсква се с караокето и отива на картинг, облечен като костенурка нинджа.

    Към предаването
  • 21:00

    Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Гордън Рамзи кани отборите в Оксфорд, за да възпроизведат чиния със суши, направена от майстор на суши. След това те създават коктейл в кенче и го пускат на пазара по време на Кралската регата в Хенли. Кой ще успее да мине оценяването?

    Към предаването
  • 22:00

    Люк Нгуен: Из Виетнам с влак

    +

    Да Нанг, Сезон 1 | Епизод 5

    Люк наближава средата на своето пътешествие в Дананг - разрастващ се и оживен град, разположен на брега.

    Към предаването
  • 22:30

    Люк Нгуен: Из Виетнам с влак

    +

    Хюе, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Люк посещава град Хюе, известен със своето кралско наследство, древна имперска архитектура и богата кралска кухня.

    Към предаването
  • 23:00

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Грашевина, Сезон 1 | Епизод 3

    Давид Скоко ни отвежда в Златната долина на Пожега. Неговият домакин Владо Краутакер е избиран два пъти за най-добър винопроизводител в Хърватия. Научаваме също така защо до лозята се засаждат рози и как се разорават с коне.

    Към предаването
  • 23:30

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Новите първенци в региона, Сезон 1 | Епизод 4

    Давид Скоко е в Истрия заедно с Иван Дамянич, чиито предци през 1928 г. са имали на стената си златен медал от международен конкурс за вино в Париж. Рибното меню на Давид в този епизод включва по-малко познати морски специалитети.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 00:30

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Семейна вечеря, Сезон 1 | Епизод 2

    Микела Киапа се вдъхновява от традиционната тосканска кухня, за да сготви изключителни спагети болонезе за цялото семейство, класическо италианско песто и идеалният завършек - десерт от круши, поширани във вино.

    Към предаването
  • 01:00

    Пол Холивуд опитва Япония

    +

    Токио, Сезон 1 | Епизод 1

    Кулинарното и културно пътешествие на Пол започва в Токио, където той вечеря сам, сблъсква се с караокето и отива на картинг, облечен като костенурка нинджа.

    Към предаването
  • 01:55

    Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Гордън Рамзи кани отборите в Оксфорд, за да възпроизведат чиния със суши, направена от майстор на суши. След това те създават коктейл в кенче и го пускат на пазара по време на Кралската регата в Хенли. Кой ще успее да мине оценяването?

    Към предаването
  • 02:40

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Средновековно пиршество, Сезон 1 | Епизод 2

    През Средновековието храната се е използвала като източник на забавление и бягство от суровата реалност на ежедневието. В този епизод Хестън създава вълшебен пир за знаменитости.

    Към предаването
  • 03:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Гъби, Сезон 2 | Епизод 2

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 04:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Пипер и чили, Сезон 2 | Епизод 3

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 04:45

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Телешкото и неговите приложения, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 05:10

    Тайните на леля Кати

    +

    Диви вкусове, Сезон 4 | Епизод 37

    Дивите съставки се раждат спонтанно, не се отглеждат. В днешните три рецепти леля Кати ще им отдели заслуженото внимание. Ще направи яйца по бенекдитински с аспержи и дива сьомга, яхния от месо с див ориз и печен чийзкейк с горски плодове и физалис.

    Към предаването