Програма
Четвъртък
28 март
06:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3
Гордън Рамзи възлага на отборите да приготвят брънч за драг кралици в Манчестър. След това той се опитва да разбере кой познава пазара на фитнес храни.
Към предаването07:00
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Ня Чанг, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Люк открива Ня Чанг, известен с разнообразния си морски живот и красиво крайбрежие.
Към предаването07:30
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Хой Ан, Сезон 1 | Епизод 4
Следващата спирка на Люк е Хой Ан - очарователен град, включен в списъка на световното културно наследство, чиято храна се описва като невероятна.
Към предаването08:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Пица, Сезон 1 | Епизод 13
Джейми обича пицата и научава интересни вариации за приготвянето ѝ от пътуванията си в Италия, където много рецепти се предават от поколения. В градината си Джейми търси интересни зеленчуци, с които да гарнира пицата си.
Към предаването08:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Тиква, Сезон 2 | Епизод 1
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17
09:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18
10:00
Пиршеството на Хeстън
+Средновековно пиршество, Сезон 1 | Епизод 2
През Средновековието храната се е използвала като източник на забавление и бягство от суровата реалност на ежедневието. В този епизод Хестън създава вълшебен пир за знаменитости.
Към предаването11:00
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Шафран, Сезон 1 | Епизод 1
Повлияна от италианския си произход, Микела Киапа готви класически италиански гозби за цялото семейство, помага в събирането на шафран в средновековното градче Сан Джиминяно и посещава една от най-прочутите сладоледаджийници в Тоскана.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12
Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.
Към предаването12:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Еленско, Сезон 2 | Епизод 7
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.
Към предаването12:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.
Към предаването13:00
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Грашевина, Сезон 1 | Епизод 3
Давид Скоко ни отвежда в Златната долина на Пожега. Неговият домакин Владо Краутакер е избиран два пъти за най-добър винопроизводител в Хърватия. Научаваме също така защо до лозята се засаждат рози и как се разорават с коне.
Към предаването13:30
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Новите първенци в региона, Сезон 1 | Епизод 4
Давид Скоко е в Истрия заедно с Иван Дамянич, чиито предци през 1928 г. са имали на стената си златен медал от международен конкурс за вино в Париж. Рибното меню на Давид в този епизод включва по-малко познати морски специалитети.
Към предаването14:00
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Да Нанг, Сезон 1 | Епизод 5
Люк наближава средата на своето пътешествие в Дананг - разрастващ се и оживен град, разположен на брега.
Към предаването14:30
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Хюе, Сезон 1 | Епизод 6
В този епизод Люк посещава град Хюе, известен със своето кралско наследство, древна имперска архитектура и богата кралска кухня.
Към предаването15:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Гъби, Сезон 2 | Епизод 2
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването15:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Пипер и чили, Сезон 2 | Епизод 3
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването16:00
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Семейна вечеря, Сезон 1 | Епизод 2
Микела Киапа се вдъхновява от традиционната тосканска кухня, за да сготви изключителни спагети болонезе за цялото семейство, класическо италианско песто и идеалният завършек - десерт от круши, поширани във вино.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12
Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17
17:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18
18:00
Тайните на леля Кати
+Диви вкусове, Сезон 4 | Епизод 37
Дивите съставки се раждат спонтанно, не се отглеждат. В днешните три рецепти леля Кати ще им отдели заслуженото внимание. Ще направи яйца по бенекдитински с аспержи и дива сьомга, яхния от месо с див ориз и печен чийзкейк с горски плодове и физалис.
Към предаването18:30
Тайните на леля Кати
+Най-малкият (с най-малкия син Анонио), Сезон 4 | Епизод 38
Днес леля Кати ще готви с най-малкия си син Антонио. Урокът по готвене включва безглутенови нудли с пиле, лазаня с оризови палачинки и риба тон и за финал – мус от горски плодове и пчелна пита.
Към предаването19:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Еленско, Сезон 2 | Епизод 7
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.
Към предаването19:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.
Към предаването20:00
Пол Холивуд опитва Япония
+Токио, Сезон 1 | Епизод 1
Кулинарното и културно пътешествие на Пол започва в Токио, където той вечеря сам, сблъсква се с караокето и отива на картинг, облечен като костенурка нинджа.
Към предаването21:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4
Гордън Рамзи кани отборите в Оксфорд, за да възпроизведат чиния със суши, направена от майстор на суши. След това те създават коктейл в кенче и го пускат на пазара по време на Кралската регата в Хенли. Кой ще успее да мине оценяването?
Към предаването22:00
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Да Нанг, Сезон 1 | Епизод 5
Люк наближава средата на своето пътешествие в Дананг - разрастващ се и оживен град, разположен на брега.
Към предаването22:30
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Хюе, Сезон 1 | Епизод 6
В този епизод Люк посещава град Хюе, известен със своето кралско наследство, древна имперска архитектура и богата кралска кухня.
Към предаването23:00
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Грашевина, Сезон 1 | Епизод 3
Давид Скоко ни отвежда в Златната долина на Пожега. Неговият домакин Владо Краутакер е избиран два пъти за най-добър винопроизводител в Хърватия. Научаваме също така защо до лозята се засаждат рози и как се разорават с коне.
Към предаването23:30
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Новите първенци в региона, Сезон 1 | Епизод 4
Давид Скоко е в Истрия заедно с Иван Дамянич, чиито предци през 1928 г. са имали на стената си златен медал от международен конкурс за вино в Париж. Рибното меню на Давид в този епизод включва по-малко познати морски специалитети.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12
Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.
Към предаването00:30
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Семейна вечеря, Сезон 1 | Епизод 2
Микела Киапа се вдъхновява от традиционната тосканска кухня, за да сготви изключителни спагети болонезе за цялото семейство, класическо италианско песто и идеалният завършек - десерт от круши, поширани във вино.
Към предаването01:00
Пол Холивуд опитва Япония
+Токио, Сезон 1 | Епизод 1
Кулинарното и културно пътешествие на Пол започва в Токио, където той вечеря сам, сблъсква се с караокето и отива на картинг, облечен като костенурка нинджа.
Към предаването01:55
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4
Гордън Рамзи кани отборите в Оксфорд, за да възпроизведат чиния със суши, направена от майстор на суши. След това те създават коктейл в кенче и го пускат на пазара по време на Кралската регата в Хенли. Кой ще успее да мине оценяването?
Към предаването02:40
Пиршеството на Хeстън
+Средновековно пиршество, Сезон 1 | Епизод 2
През Средновековието храната се е използвала като източник на забавление и бягство от суровата реалност на ежедневието. В този епизод Хестън създава вълшебен пир за знаменитости.
Към предаването03:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Гъби, Сезон 2 | Епизод 2
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването04:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Пипер и чили, Сезон 2 | Епизод 3
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12
Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.
Към предаването04:45
Новата балканска кухня с Божана
+Телешкото и неговите приложения, Сезон 1 | Епизод 11
Към предаването05:10
Тайните на леля Кати
+Диви вкусове, Сезон 4 | Епизод 37
Дивите съставки се раждат спонтанно, не се отглеждат. В днешните три рецепти леля Кати ще им отдели заслуженото внимание. Ще направи яйца по бенекдитински с аспержи и дива сьомга, яхния от месо с див ориз и печен чийзкейк с горски плодове и физалис.
Към предаването